Adverteren op NineForNews: simpel en goedkoop

NineForNews is met ruim 6 miljoen pagehits per maand het grootste nieuwsplatform van Nederland en België, waar je leest (en hoort) wat de mainstream media voor je verzwijgen. Dagelijks bezoeken vele duizenden mensen onze site. Elke dag worden er gemiddeld 200.000 pagina’s bezocht.

Klik hier voor de statistieken van de laatste 6 maanden.

 • In 2021 werden er op NineForNews ruim 57 miljoen (57.444.605) pagina’s bekeken door bijna 8 miljoen (7.875.159) unieke bezoekers. Er werden 2.221 artikelen gepubliceerd.

Wanneer je bij NineForNews adverteert zien vele honderdduizenden mensen jouw banner!

Nieuwe posities beschikbaar!

Naast de bekende ‘Header‘ positie, hebben we twee nieuwe posities beschikbaar: de ‘Meer Links‘ positie en de ‘Onder Laatste Nieuws‘ positie. Zie de screenshots hieronder, waar alle drie de posities zich bevinden:

h positieKlik voor grote afbeelding

‘Header’ positie:

De ‘Header’ positie is zichtbaar op alle pagina’s. Banners moeten worden aangeleverd in 3 maten, omdat deze positie zich qua grootte aanpast aan het type apparaat waarop gekeken wordt. Banners: 728 x 90 voor desktop computers, 470 x 90 voor tablets en 300 x 250 voor mobiele telefoons. Klik hier voor het tarief.

ml positieKlik voor grote afbeelding

‘Meer Links’ positie:

De ‘Meer Links’ positie bevindt zich aan de zijkant van de site en is ‘sticky’. Dat wil zeggen dat wanneer je naar beneden scrolt en de nieuwsberichten links gaan omhoog, deze positie vast blijft staan voor maximale zichtbaarheid. Deze positie wordt getoond op zowel de homepagina als alle artikelpagina’s. Het is een grote banner: 300 x 600. Klik hier voor het tarief.

oln positieKlik voor grote afbeelding

‘Onder Laatste Nieuws’ positie

De ‘Onder Laatste Nieuws’ positie bevindt zich op de homepagina direct onder het laatste nieuwsartikel en heeft daardoor een hoge zichtbaarheid. Er zijn feitelijk twee plekken op deze positie en je banner zal op één van deze twee plekken zichtbaar zijn. De afmeting is 300 x 250. Klik hier voor het tarief.

Alle banners worden gerouleerd. Dat betekent dat ze gespreid over de tijd vertoond worden op de gekozen positie. Het voordeel daarvan is dat onze lezers je banner vaker zien. Het is aangetoond dat mensen pas klikken wanneer ze een banner meerdere keren gezien hebben.

AdBlock Proof

Al onze posities zijn AdBlock proof. We gebruiken speciale technieken, waardoor de kans op advertentieblokkade door ad blockers geminimaliseerd is. AdBlock en AdBlock Plus herkennen deze advertenties niet als advertentie, maar zien het als gewoon websiteplaatje en dus worden ze getoond. Uiteraard kun je erop klikken en krijg je de traffic op je website, of waar je maar wilt. Dit garandeert maximale zichtbaarheid.

Ook nieuw: Banner Service!

Naast je advertentie bieden we een nieuwe dienst aan: Banner Service!

Heb je geen idee hoe je een banner moet maken, dan maken wij hem voor je! Geef bij je bestelling je idee door aan ons en wij zetten het om in een pakkende banner, waar mensen graag op klikken!

Heb je helemaal geen idee? Dan gebruiken wij onze creativiteit om een mooie banner te maken voor je. Uiteraard sturen we de banner eerst naar je toe, zodat je jouw goedkeuring kunt geven. Daarna plaatsen we hem en komen de bezoekers op jouw site!

Je kunt kiezen voor de bannerservice, op het moment dat je een advertentie bestelt.

Adverteer nu op NineForNews.nl.

Ons motto is Simpel & Goedkoop!

Onze advertentietarieven zijn niet per tijdseenheid, maar per aantal keren dat je advertentie daadwerkelijk getoond is. Je advertentie blijft dus actief totdat deze het aantal vertoningen gehad heeft.

Tarieven

 

‘Header’ positie
‘Meer Links’ positie
‘Onder Laatste Nieuws’ positie

Maak je keuze door hierboven op een bestelknop te klikken. Er opent dan een popup-venster, waar je je betaling kunt afronden. Na betaling kom je op een pagina waar je jouw banners kunt uploaden en waar je de doel-URL kunt opgeven, waar je advertentie naartoe moet linken.

Hoe lang duurt het voordat mijn advertentie online staat?

Nadat we je banners ontvangen hebben, staat hij op werkdagen binnen 24 uur online. Als wij een banner voor je maken komt daar 1 werkdag bij plus de tijd dat we moeten wachten op jouw goedkeuring voor de banner.

Rapportage

Zodra jouw advertentie het aantal vertoningen bereikt heeft, ontvang je een rapportage over hoe je advertentie het gedaan heeft. Ook kun je er dan voor kiezen om je advertentie te verlengen, waardoor deze naadloos verder loopt.

Advertorial

Naast een advertentie kunnen we ook een advertorial voor je plaatsen. Dit is een advertentie in de vorm van een artikel. De basiskosten van een advertorial zijn 499 euro. Je hebt dan maximaal 750 woorden tot je beschikking. Je kunt er linkjes in plaatsen (dofollow), voor een positief SEO resultaat en natuurlijk om direct mensen op jouw site te krijgen.

Meer woorden nodig?
Heb je meer woorden nodig? Tot 1500 woorden is je artikel 599 euro en tot 2500 woorden 699 euro. De redactie controleert je tekst op spel- en grammaticafouten en de verdeling van witruimte, zodat je tekst er correct uitziet en prettig leest.

Geluidsbestand?
geluid

Ook kunnen we een geluidsbestand maken bij je artikel. Je hele tekst wordt dan voorgelezen met de functie bovenaan je artikel. (zie screenshot)

Na je bestelling dien je de tekst aan te leveren en nemen wij contact met je op, om alles perfect af te stemmen, waarna plaatsing plaatsvindt.

 • Je krijgt onbeperkt aantal vertoningen, je artikel blijft op de site staan;
 • Je artikel wordt opgenomen in het artikeloverzicht op de home page;
 • Je artikel wordt door zoekmachines geïndexeerd, waardoor deze in de zoekresultaten verschijnt;
 • Je artikel is inclusief éénmaal omhoog zetten, terug naar de hoogste (eerste) artikelpositie, 7 dagen na de oorspronkelijke plaatsing;
 • Optioneel kun je per artikel éénmaal een boost kopen, waarmee je artikel opnieuw 2x omhoog wordt gezet met een tussenpoos van 7 dagen. Elk artikel kan dan in totaal maximaal 4 keer in de nieuwsfeed op de toppositie geplaatst worden!;
 • Optimale zichtbaarheid;
 • Je kunt van je site naar dit artikel blijven linken;
 • Je kunt vanuit het artikel naar jouw site/product linken (we raden dofollow links aan);

Bestel hier je advertorial op NineForNews:

 • Advertorial Boost
  Boost je advertorial TWEE keer naar de toppositie, met een tussenpoos van 7 dagen! Slechts € 249,-
  Let op: je kunt maar één keer een Advertorial Boost per advertorial kopen!
  Bestel Advertorial Boost
Let op: lees hier de voorwaarden om te adverteren op NineForNews.nl
Back to top button