Great ResetMens en Dier

Kijk: WHO-baas Tedros lacht in zijn vuistje na vraag over volgende pandemie

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!

WHO-baas Tedros kreeg eind vorige maand op een bijeenkomst van het World Economic Forum in Saoedi-Arabië de vraag of we een volgende pandemie kunnen voorkomen.

Voordat hij antwoord kon geven op de vraag, barstte de Pakistaanse premier Shehbaz Sharif in lachen uit. Tedros lachte in zijn vuistje en antwoordde: “We zijn onvoorbereid en nog steeds kwetsbaar voor hetzelfde probleem.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pandemiefonds

Hij had ook ‘goed nieuws’. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van surveillance en een mechanisme om ziekteverwekkers te delen.

Tedros merkte verder op dat er een pandemiefonds in het leven is geroepen, dat wordt gerund door de Wereldbank. De WHO maakt deel uit van het secretariaat.

Bindend pandemieverdrag

De WHO-baas onderstreepte het belang van een bindend pandemieverdrag dat lidstaten respecteren, om te voorkomen dat zoiets als corona nog eens gebeurt, ons beter voor te bereiden en op een ‘betere manier’ te reageren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carina1
Carina1
16 dagen geleden

CROIMINELEN ZIJN HET . BILL DE KILLER ZIJN BUDDY

dick
dick
16 dagen geleden

die schurk hoort achter de tralies

Aalt
Aalt
16 dagen geleden

Ze denken alles in de hand te krijgen. Stelletje idioten. Er is er maar Een die de ziektes in de hand heeft, en in de hand heeft, en dat is God.

Jeroen
Jeroen
16 dagen geleden

Nu wil ik ziens HOE Tedros gaat reageren als er nu echt plotsklaps een virus/bacterie/whatever oprukt en we dus echt een groot probleem hebben. Tijdens de coronahaox kon hij goed de cultleider uithangen, daar hij toch wel wist dat het allemaal onzin was en eigelijk alleen hele kwetsbaren echt gevaar liepen (zoals altijd) en dat hij dus veilig zat. Maar als het een keer ECHT foute boel is, dan loopt hij net zo hard gevaar als ieder ander (ziekteverwerkkers discrimineren niet) en hij dus net als ieder ander dus ECHT moet vrezen voor zijn leven.
Natuurlijk wil ik zo’n situatie niet meemaken, maar als het dan een keertje gebeurt en of ’t dan een natuurlijk virus of een kunstmatig virus maakt dan niet uit, maar als ’t dan een keertje gebeurt (en met kunstmatige ziekteverwekkers lijkt ’t met hoe ze nu voor God spelen slechts een kwestie van tijd) wil ik wel eens zien hoe hij dan gaat regeren. En dan dat stelletje idioten die we kennen als Ranzige Marc, Marion van de zelfbakproducten, Anthony Fraudci, Ab Whiskey en zo nog meer idioten wil ik dan ook wel eens zien.

Weet je wat het ergste is, dat een echte pandemie waarin die “experts” dus echt machteloos staan en er dus echt een ramp voltrekt met echt vele doden tot gevolg waar dan echt niemand iets aan kan doen, is what it takes om dat stelletje deugidioten eindelijk te laten inzien wat voor een stelletje oplichters het zijn. Of zouden ze zelfs dan nog in deze mensen blijven geloven?

“Then it’s settled! We leave you to deal with the monster, Gilderoy! Your skills, after all, are legend!” (Minverva McGonagall, tegen Gilderoy Lockheart).

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x