CoronaBinnenland

3 huisartsen geven informatie over de herhaalprik die niet op de sites van de overheid staat

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

Huisartsen Marco Ephraim, Joriet Schneider en Jeannette van der Schuit van gezondheidscentrum Therapeuticum Aurum in Zoetermeer geven in een coronabrief aanvullende informatie over de nieuwe booster oftewel de herhaalprik.

In de brief wijzen de drie huisartsen erop dat gevaccineerden hun naasten nog steeds kunnen besmetten. “De coronavaccins bleken ook in de werkzame maanden niet in staat om virusoverdracht te voorkomen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Enorme onderrapportage van bijwerkingen

Ze merken op dat de omikronvariant qua ernst vergelijkbaar is met griep. “Ondanks dat er extreem veel besmettingen met omikron waren in de eerste helft van 2022, heeft dit nauwelijks tot evenredig meer ziekenhuisopnames en sterfte geleid,” aldus de huisartsen, die toevoegen dat Denemarken als eerste EU-land heeft besloten de nieuwe booster niet meer aan te bieden aan gezonde 50-minners omdat die zeer weinig kans hebben om ernstig ziek te worden.

De huisartsen schrijven verder dat een natuurlijk doorgemaakte corona-infectie aanzienlijk langere bescherming biedt dan een boostervaccinatie. “Deze informatie staat niet op de overheid-sites.”

Dan de bijwerkingen. Er waren meer vaccinbijwerkingen gemeld dan verwacht op basis van het eerste onderzoek van de fabrikant. Ook bleek er een enorme onderrapportage van bijwerkingen. Volgens grootschalig Duits onderzoek bleken er circa 40 keer meer vermoede bijwerkingen dan er zijn gemeld bij het RKI (het Duitse Lareb). Volgens dit onderzoek kampen circa acht op de 1000 gevaccineerden met ernstige/langdurige (vermoede) bijwerkingen, zeggen de drie huisartsen.

Oversterfte

Ze wijzen er daarnaast op dat in de meeste landen waar gevaccineerd is onbegrepen veel oversterfte blijkt te bestaan. “Er lijkt een samenhang te zijn met de vaccinatieperioden, maar in welke mate dat echt zo is, is nog onvoldoende onderzocht.”

De artsen geven tot slot nog enkele tips mee. Zo zijn er ook natuurlijke geneesmiddelen beschikbaar die de ziektelast van corona kunnen verminderen. “Van bijvoorbeeld vitamine D en C, alsook zink en quercetine is een beschermend effect aangetoond.”


4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan R
jan R
1 jaar geleden

ben benieuwd hoelang het duurt voor dat de inspectie gezondheid daar aan klopt zoals bij Rob elens

RonKong33
RonKong33
1 jaar geleden

Ja, iedereen krijgt, direct na de vaccinatie, een extra pamfletje mee voor thuis…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Volgens mij roepen we dat hier al zo’n beetje sinds het begin die Prik-campagne…maar gelukkig begint de Hersendode kudde volgzame Schapen het nu ook eindelijk een beetje te snappen…die Klassieke operatie-depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazi was ook helemaal niet bedoeld om mensen beter te maken…Maar om hun immuunsysteem te vernietigen met behulp van o.a. Grafeen(hydr)oxide & andere teringzooi…Die Elite-Parasieten vinden gewoon dat er teveel Hersendode Useless Eaters rondlopen op deze planeet & gaan er een zooitje ruimen….misschien hebben ze een punt…

Psa
Psa
1 jaar geleden

Eindelijk, nu de rest van de artsen.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x