Great ResetMens en Dier

‘Hoe kan het dat het koningshuis zo actief de WEF-agenda promoot? Walgelijk!’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Vrijdag sprak koningin Maxima op een bijeenkomst in Washington over de voor- en nadelen van digitaal geld van centrale banken. Sinds 2009 zet ze zich in als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN voor ‘inclusieve financiering voor ontwikkeling’.

Volgens koningin Maxima kunnen er aan digitaal geld veel voordelen zitten. Ze zei onder meer dat digitaal geld ‘een goede manier kan zijn om financiële diensten voor iedereen in de wereld toegankelijker te maken’.

Daarnaast zou het kunnen helpen om transactiekosten omlaag te brengen. Hoge transactiekosten kunnen voor armere mensen bij traditionele financiële diensten juist een obstakel zijn, aldus de koningin.

Walgelijk

“Hoe kan het dat het koningshuis zo actief de WEF-agenda promoot?” vraagt FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff zich af.

“Dit voorstel ontneemt de burger zowel zijn privacy als zijn vrijheid,” zegt hij over digitaal geld via centrale banken. “Walgelijk!”

Maxima bezoekt Schwab

In 2019 bezocht Maxima met premier Rutte en minister Kaag de oprichter van het WEF, Klaus Schwab. Dat jaar stond de bijeenkomst in Davos in het teken van de Vierde Industriële Revolutie. Wat hebben ze toen besproken?


4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
223 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mattie
Mattie
3 maanden geleden

Ik denk dat ze de uitrol van het virus hebben besproken 🤔

Anne
Anne
3 maanden geleden

En dan vinden ze het gek dat ze uitgejouwd worden.
Ze zijn echt walgelijk daar in het koningshuis. Weg ermee.

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
3 maanden geleden

Even wat feiten:
– WEF is geen keurig praatgroepje, maar echt een politieke organisatie
– Nederlandse koningshuis, mag geen politieke positie innemen (ten tijden van de stemplicht stemden ze ook blanco om die reden).
– Maxima zit bij het WEF en is daardoor dus politiek actief
– Even los van alle verhalen over sociaal krediet e.d. en de verdere inhoud, als Maxima dingen van WEF promoot, promoot ze dus een politieke agenda.

Maxima zal echter als “koningin” wel weer boven de wet staan (all animals are equal, but some animals are just more equal than others, after all). En ja… ze is “gekozen (door Willem-Alexander, niet door mij). ”

Vive la république!

Locke
Locke
3 maanden geleden

Een gevalletje kerfstok misschien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

223
0
We lezen graag je reactie!x