Homepagina » Buitenland » Zweedse RIVM: PCR-test volkomen ongeschikt om besmettingen aan te tonen
pcr-test
Foto: Unsplash

Zweedse RIVM: PCR-test volkomen ongeschikt om besmettingen aan te tonen

Zweden heeft erkend dat de PCR-test niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. Het Zweedse RIVM Folkshälsomyndigheten schrijft op haar website: “De PCR-technologie die wordt gebruikt om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen besmetten en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem.”

“Daarom kan deze test niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is. Het RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar dat betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent,” aldus het instituut.

Een persoon moet ook klachten hebben, zoals bijvoorbeeld koorts, om iets te kunnen zeggen over het risico op besmetting. Het testen van mensen zonder klachten is dus volkomen zinloos. Eerder oordeelde een Oostenrijkse rechtbank al dat de PCR-test ongeschikt is om besmettingen aan te tonen. Er werd toen gesproken van een ‘sensationeel vonnis’.

Ct-waarde

Een ander probleem is de zogeheten Ct-waarde. De PCR-test werkt als een soort kopieermachine van stukjes RNA. Iedere ronde wordt hun hoeveelheid verdubbeld. Net zolang tot het er zoveel zijn dat ze te zien zijn.

In sommige laboratoria gaan monsters 40 keer door dit kopieerapparaat. Met elke ronde stijgt het aantal positieve uitslagen fors. Diverse experts pleiten voor een afkappunt bij 30 cycli om de kans op valspositieve uitslagen te verkleinen.

[Wochenblick via TKP]
4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Common sense
Common sense
13 dagen geleden

wooo……

Matthijs
Matthijs
Reactie op  Common sense
12 dagen geleden

Ach, dat weten we toch allang hier bij ninefornews.nl:

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest
https://www.ninefornews.nl/22-experts-ontdekken-10-dodelijke-fouten-in-de-coronatest/

Moleculair bioloog Peter Borger getuigt over coronatest. ‘Ik dacht dit kan niet waar zijn’
https://bpoc2020.nl/pdf/Peter%20Borger.pdf

BPOC 2020 | Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie 2020
https://bpoc2020.nl/

Getuigen – Deskundigen
https://bpoc2020.nl/deelnemers/

Speciaal rapport politieverhoren
https://bpoc2020.nl/politieverhoren/

Geweigerde uitnodigingen
https://bpoc2020.nl/uitnodigingen/

Skywalker
Skywalker
13 dagen geleden

Oftewel wat Kary Mullis in de jaren ’90 zei en Marion Koopmans afgelopen jaar nog.
We komen er wel..

Joseph
Joseph
Reactie op  Skywalker
13 dagen geleden

Dit bericht houdt de besmettingstheorie in stand. Zo geraffineerd weer. Het doet er niet toe wat een pcr test wel of niet aantoont, net zo min dat het er toe doet of een virus wel of niet aangetoont kan worden. Het gaat er om dat niets besmettelijk is! De germ theorie is een leugen. Want een virus is niets meer dan een exosoom, wat een uitvloeisel is van lichaamscellen: terrain theorie (komt van binnenuit, niet extern)

Judith
Judith
Reactie op  Skywalker
13 dagen geleden

Zou je denken? Ik hoorde gisteren in het voorbijgaan dat Eucalypta vond dat we ér nog lang niet zijn!’

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Skywalker
13 dagen geleden

Ja zij met hun duivelse agenda bedoelt ze niet de burgers mee Tis t kwaad in de ergst vorm psychische oorlogsvoering waardoor mensen zelf verantwoordelijk zijn voor hun dood ivm t vaccin Ze zijn duivels slim deze niet mensen👺😡😠

Annette
Annette
13 dagen geleden

Dit wordt natuurlijk door zeer veel wetenschappers al maandenlang gezegd. Ik heb daar al een tijd geleden in Gezond Verstand een uitgebreid verslag van gezien. Ook wat betreft die cycli: ik ben absoluut geen wetenschapper, maar als er gezegd wordt dat dat na 30 cycli al onbetrouwbaar wordt en er dan vrolijk 40 of meer cycli worden gedaan, dan is de conclusie duidelijk. Men wil zoveel mogelijk positieve testen. Goed… na Oostenrijk heeft nu Zweden ook het licht gezien. Wanneer zal dat hier in Nederland gebeuren? Daar zitten ze nog steeds volop in het donker.
Ik hoop dat ze in Zweden als volgende stap dat mondkapje onder het vergrootglas gaan leggen. Een mondkapje beschermt net zoveel tegen dat zogenaamde virus als kippengaas een mug kan tegenhouden. En daarnaast is het nog mega schadelijk.

salvar
salvar
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

dat weten ze hier ook , alleen ze zeggen op dat vod en we willen geen tegenspraak.

exegese
exegese
Reactie op  Annette
13 dagen geleden

Klopt precies @Annette, ik ben ook geen wetenschapper maar ik heb me door wetenschappers laten vertellen dat er al meer dan honderd jaar maar 1 echt betrouwbare methode wordt gebruikt om een ziekmakende bacterie en/of virus aan te tonen en dat is de enige echte methode conform de Koch Postulaten ! Punt 1 moet de bacterie of het virus worden geisoleerd en zichtbaar gemaakt onder een elektronenmicroscoop,
dan moet het gereproduceerd kunnen worden, dan moet het steeds bij besmette personen dezelfde symptomen veroorzaken en in grote hoeveelheden aanwezig zijn.
Dan moet plant, dier of mens ermee besmet kunnen worden en steeds het zelfde beeld geven.
Daarna moeten er meerdere peer-reviewed onderzoeken plaats vinden.
Pas dan is er sprake van een gouden standaard van waaruit er verantwoord naar een goede remedie kan worden gezocht. En nou komt het : dat is nog met geen enkel virus ooit gelukt !!!!!!! Er is geen enkel bewijs dat een virus überhaupt over gedragen kan worden van mens op mens of welke levende entiteit dan ook. Wij allen….. dienen bewijs te EISEN dat dit virus zo gevaarlijk is als ze ons wijs proberen te maken. Punt uit ! We zijn nu ruim een jaar verder, eerst bewijs en anders opzouten met die onzin en alle bedriegers achter slot en grendel !

Eric
Eric
Reactie op  exegese
13 dagen geleden

Ik weet alleen dat griep en andere verkoudheid virussen niet weg te krijgen zijn. Men probeert het al zo lang maar ze zijn ons steeds een stap voor.
Dus niet aan beginnen. Beter een goed medicijn ontwikkelen. Of bestaande gebruiken.
Voor de rest wordt dit virus misbruikt voor andere doeleinden.

exegese
exegese
Reactie op  Eric
13 dagen geleden

Een virus is zover ik weet geen levende entiteit zoals een bacterie.
Het heeft geen ontlasting zoals een bacterie. Het leeft niet, heeft geen behoeftes, heeft geen overlevingsstrategie en kan nergens binnen dringen. Het zou hoogstens per ongeluk binnen gelaten kunnen worden als je afweer mechanisme en alle andere betreffende lichaamsfuncties allemaal falen. Wat men virus pleegt te noemen is waarschijnlijk wat men noemt een exosoom. Als het lichaam vergiftigd wordt door straling of wat dan ook dan scheiden lichaamscellen afvalstoffen af wat vervolgens voor virussen worden versleten.Het gerommel met 5G straling is net zo onzichtbaar en bruikbaar door kwaadwillenden dan het onzichtbare virus. Niemand heeft het nog klaar gespeeld het in beeld te brengen. Er ligt een miljoen te wachten op de eerste wetenschapper die het hem flikt. Rara hoe kan dat ? Zouden ze ons besodemieteren en ziek maken met straling ? Je ziet het niet, de meesten voelen het niet, je ruikt het niet. Het kan zo maar op elke plek geactiveerd worden en weer uitgeschakeld. Geen haan die er naar kraait.

Nijntje
Nijntje
13 dagen geleden

Wanneer gaan Rutte, Hugo en Co. eindelijk eens de waarheid spreken?

Petrus
Petrus
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Als ze voor het tribunaal staan!

salvar
salvar
Reactie op  Petrus
13 dagen geleden

ook niet ze kunnen alleen maar liegen , hun geboorte was al een leugen.

Frans
Frans
Reactie op  salvar
13 dagen geleden

Maar wij uit Wappieland hebben de waarheid voor hen.

Hermi
Hermi
Reactie op  Frans
13 dagen geleden

Wij wappie’s zijn snappie’s

Hermi
Hermi
Reactie op  Petrus
13 dagen geleden

Heb het zo vaak gepost rutje moet voor’t hekje.

No name
No name
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Zodra ze voor vele jaren worden opgesloten achter dikke tralies. Dan pas gaan ze de waarheid spreken in de hoop dat er strafvermindering op zal volgen.

Bas
Bas
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Nooit…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Dat kunnen zij niet en zijn zij ook niet van plan, want dan vallen zij door de mand. Dan wordt het openbaar dat zij de mensen in Nederland ten onrechte en bewust voor de gek hebben gehouden en gegijzeld hebben. Het zijn dus volksverraders en weten wat hen te wachten staat. Ook hebben zij de mensen ten onrechte angst aangejaagd.

Zij hebben dus geen behoefte om de waarheid te vertellen. Stel je voor dat al die mensen die op Rutte, Klaver, Ollongren, Kaag, etc. hebben gestemd, door hebben dat zij voor de gek zijn gehouden, dan wordt het nog een gekke situatie.

salvar
salvar
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

nooit

Marianna
Marianna
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

mogen ze niet van de boven hun gestelden

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Zij spreken hùn waarheid. Dat ze zich in een megalomane machtsdroom bevinden, komt niet meer binnen omdat ze alleen maar in cirkeltjes draaien.. als ze al niet vervangen zijn, net als.. hoe heet hij.. van amazon.. marc zuckerberg? Moet je zijn ogen zien: https://assets.wired.com/photos/w_1862/wp-content/uploads/2017/02/MarkZuckerberg.jpg

Frans
Frans
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Nooit zullen ze zelf waarheid spreken!!
Wel zullen ze veel, heel veel waarheid horen als ze verhoord worden.
Want dat komt er gewoon aan.

Hermi
Hermi
Reactie op  Frans
13 dagen geleden

Decimeren v/d bevolking is de opdracht.

mikkie
mikkie
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

Ze zijn vergeten wat de waarheid is…

Eric
Eric
Reactie op  Nijntje
13 dagen geleden

There’s no way back for them.

Petrus
Petrus
13 dagen geleden

Dit is al zó lang bekend!

Johnny
Johnny
Reactie op  Petrus
13 dagen geleden

I.d. de video’s met Kary Mullis, de uitvinder nota bene van de pcr (polymerase chain reaction) ‘tests’, die heel erg overduidelijk zegt dat er met zijn test geen virus aangetoond kan worden maar slechts wat achtergebleven RNA restjes detecteert circuleren al meer dan een jaar op het internet. En dan zijn er hier nog steeds mensen die doen alsof dit nieuws is met enige waarde. Het is compleet waardeloos nieuws, enorm achterhaald en totaal zinloos. Ja, maar het is nu het Zweedse RIVM die… ja, leuk. Maar hoe is dát nieuws als bijna iedereen op deze site dit al weet? En sorry dat ik het zeg maar de meesten hier lopen flink achter bij het echte nieuws. Ook hier is het voornamelijk sensatiezucht, scoren. Daarnaast weet eenieder die zich wel echt verdiept heeft in de pcr test dat je bij 25 cycli al een berg valse positieven krijgt. De 40 cycli is sinds augustus vorig jaar zo’n beetje de standaard. Daar is de hele hoax op gebouwd. Daar baseert men de hele frauduleuze idioterie van maatregelen op.
Maar goed, ik ben weer lang van stof. Dit is al zó lang bekend dat het er nogmaals over te hebben simpelweg idioot is en kolderiek. Zeker als er geen extra info bij komt kijken of op zijn minst vanuit een andere hoek belicht word. Demo’s helpen maar stoppen dit niet. Net als een beroep doen op politici of advocaten. Alleen een massale opstand of nog beter, een massale groep mensen die besluit om uit HUN systemen te stappen zal blijken te werken. Maar men blijft maar drammen over rechtszaken, politiek en andere onzin. Want dan doen de mensen niets behalve afwachten. Net als de meeste demo’s: stilstaan op een veldje en wachten op de politie en ME. Stap uit hun systemen. Sta op, verenigt u zichzelf met gelijkgestemden en bespreek wat u nog meer kunt doen. Want dát ontbreekt. Actie.

Ertje
Ertje
13 dagen geleden

Ben helemaal klaar met die PCR testen. Nog steeds heel veel mensen die nergens van af weten en zich braaf laten testen wanneer ze koorts hebben en benauwd zijn want ja, het kan zomaar corona zijn! Hun gezonde verstand zijn ze door de koorts kwijt!! Voor Covid-19 lieten ze zich toch ook niet testen?
Maar ach, waar maak ik me druk om. Hier op deze site weten we dat de PCR test niet geschikt is om een diagnose te stellen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
13 dagen geleden

Hier in Frankrijk waar ik woon, bijna een revolutie, aangevoerd door de oud militairen met pensioen zijnde, ze hebben er genoeg van het land te zien kapot maken, en door de grote geld bezitters en de Moslims, met opzet een zo mooi en oud land kapot maken, het zijn schurken, allé le armé take the country back !

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
13 dagen geleden

En toch gaan onze overheidsmensen door, hoe nutteloos het ook allemaal mag zijn.

Thomas
Thomas
13 dagen geleden

Wij hebben ook zeer onkundige wetenschappers die het OMT bevolken en aansturen ,ze zijn alle ziende blind en horende doof .en dan die belachelijke uitspraken van de demissionaire criminele leiders , oooh nee acteurs bedoel ik . wanneer komt er nu echt een revolte tegen deze psychopaten .Als Rutte nog terug mag keren is liegen bedriegen of er simpel er geen herinneringen meer aan hebben de norm , maar dan hoeven we ons ook nergens meer aan te houden simpel zat ,en al die bange mensen die graag gevaccineerd willen worden laat ze , deze mensen voegen aan onze maatschappij niets toe als je als mens niet meer kritisch kunt nadenken of dat niet willen doen omdat de waarheid zo ongelooflijk is , heel erg triest en al die mensen die sterven of er iets aan over houden zijn niet te benijden . wie weet hoeveel doden we straks van de gevaccineerde in massa graven of ovens moeten vernietigen omdat ze een eeuwige bron van besmettingen zullen blijken en dan vooral voor niet gevaccineerde levens gevaarlijk blijken te zijn .straks mislukt het experiment en leggen de verantwoordelijke voor deze misère zelf ook het loodje net als de rest van onze mensheid zelf ben ik bang dat ze zonder het te beseffen de doos van Pandora hebben geopend .
Het lukte wel of we in een slechte James Bond film zijn aan beland .
Mensen gebruik je verstand en probeer zoveel mogelijk mensen van de gifspuit te houden die je lief zijn , misschien kunnen we nog eenzaadje planten.

Bas
Bas
Reactie op  Thomas
13 dagen geleden

Kortom: de geest is uit de fles.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Thomas
13 dagen geleden

Ik vrees dat wij in de ultieme James Bond film zijn beland met acteurs die allemaal een bord voor hun kop hebben en alleen maar aan geld en macht denken. Zij staan onder diepe invloed van slechte energieën met duivelse krachten, maar hebben dit zelf niet door. De katholieke kerk staat hierbij centraal.

Politici die de coronamaatregelen uitvoeren hebben hun ziel verkocht aan de duivel en nu overkomt de mensen die zich laten inenten hetzelfde. Het is nog niet te laat, maar de mensen die nog twijfelden hebben al partij gekozen en daarmee is de tweedeling zo goed als rond.

Jol
Jol
13 dagen geleden

Maar er verandert niets. Stoppen ze nu met de PCR in Zweden?

salvar
salvar
Reactie op  Jol
13 dagen geleden

zij hoeven niet te stoppen , de burger moet stoppen en dan lieve mensen is het over en uit.

x

Check Also

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x