Buitenland

Zweedse RIVM: PCR-test volkomen ongeschikt om besmettingen aan te tonen

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zweden heeft erkend dat de PCR-test niet kan aantonen of iemand besmettelijk is. Het Zweedse RIVM Folkshälsomyndigheten schrijft op haar website: “De PCR-technologie die wordt gebruikt om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen besmetten en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem.”

“Daarom kan deze test niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is. Het RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar dat betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent,” aldus het instituut.

Een persoon moet ook klachten hebben, zoals bijvoorbeeld koorts, om iets te kunnen zeggen over het risico op besmetting. Het testen van mensen zonder klachten is dus volkomen zinloos. Eerder oordeelde een Oostenrijkse rechtbank al dat de PCR-test ongeschikt is om besmettingen aan te tonen. Er werd toen gesproken van een ‘sensationeel vonnis’.

Ct-waarde

Een ander probleem is de zogeheten Ct-waarde. De PCR-test werkt als een soort kopieermachine van stukjes RNA. Iedere ronde wordt hun hoeveelheid verdubbeld. Net zolang tot het er zoveel zijn dat ze te zien zijn.

In sommige laboratoria gaan monsters 40 keer door dit kopieerapparaat. Met elke ronde stijgt het aantal positieve uitslagen fors. Diverse experts pleiten voor een afkappunt bij 30 cycli om de kans op valspositieve uitslagen te verkleinen.

[Wochenblick via TKP]

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Common sense
Common sense
1 jaar geleden

wooo……

Skywalker
Skywalker
1 jaar geleden

Oftewel wat Kary Mullis in de jaren ’90 zei en Marion Koopmans afgelopen jaar nog.
We komen er wel..

Annette
Annette
1 jaar geleden

Dit wordt natuurlijk door zeer veel wetenschappers al maandenlang gezegd. Ik heb daar al een tijd geleden in Gezond Verstand een uitgebreid verslag van gezien. Ook wat betreft die cycli: ik ben absoluut geen wetenschapper, maar als er gezegd wordt dat dat na 30 cycli al onbetrouwbaar wordt en er dan vrolijk 40 of meer cycli worden gedaan, dan is de conclusie duidelijk. Men wil zoveel mogelijk positieve testen. Goed… na Oostenrijk heeft nu Zweden ook het licht gezien. Wanneer zal dat hier in Nederland gebeuren? Daar zitten ze nog steeds volop in het donker.
Ik hoop dat ze in Zweden als volgende stap dat mondkapje onder het vergrootglas gaan leggen. Een mondkapje beschermt net zoveel tegen dat zogenaamde virus als kippengaas een mug kan tegenhouden. En daarnaast is het nog mega schadelijk.

Nijntje
Nijntje
1 jaar geleden

Wanneer gaan Rutte, Hugo en Co. eindelijk eens de waarheid spreken?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x