BuitenlandCorona

74% ‘besmettingen’ na corona-uitbraak in Massachusetts deed zich voor bij volledig gevaccineerden

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een corona-uitbraak in juli in de Amerikaanse staat Massachusetts raakten vooral gevaccineerde mensen besmet. Van de 469 coronabesmettingen die werden geregistreerd in Barnstable County deed 74 procent zich voor bij volledig gevaccineerden, blijkt uit een nieuwe studie waar de krant The Epoch Times over schrijft.

De meeste besmette mensen hoefden niet naar het ziekenhuis. Van de vijf die wel medische hulp nodig hadden, waren vier volledig gevaccineerd. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, kondigde vervolgens aan dat zelfs gevaccineerde mensen mondkapjes zouden moeten dragen in binnenruimtes.

Het aantal coronagevallen in Barnstable County schoot omhoog tussen 3 juli en 17 juli. De onderzoekers ontdekten dat het daarbij vooral ging om volledig gevaccineerde mensen. Ook de virale lading leek bij gevaccineerden even hoog te zijn als bij ongevaccineerden. Mensen met een hoge virale lading worden beschouwd als besmettelijk.

Samenleving weer op slot en uw mondluier om!

“Driekwart van de geïnfecteerden was dus volledig gevaccineerd en ook voor de besmettelijkheid maakt het niet uit of je gevaccineerd bent of niet. Dus tijd voor nieuwe vaccins, wat zal Pfizer blij zijn. Samenleving weer op slot en uw mondluier om!” reageert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Het Noord-Hollandse Statenlid Marcel Steeman (D66) bracht daar tegenin: “Je noemt het een mondluier omdat je poep praat.”

Ook makelaar Pim Gunzel las het artikel en richtte zich tot de Volkskrant: “Je zal maar Maarten Keulemans heten en non-stop onzin moeten verkondigen of je krijgt geen kerstpakket meer van het CoronaTrio Rutte, De Jonge en Grapperhaus.”

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Celia
Celia
9 maanden geleden

Goh, die inenting heeft dan niet geholpen, nou …dan nemen we er toch nog ééntje…..??

jan
jan
9 maanden geleden

Ja prima vaccin doet wat het moet doen. Murder with vaccine genocide vaccin. Wir haben es nicht ge wusst

Jolanda
Jolanda
9 maanden geleden

Die linkse ratten van D666 zijn de grootste onderdrukkers die er rondlopen. Democraten??? Demonen zijn het.

Vlinder
Vlinder
9 maanden geleden

Dit is nog maar het begin van nog veel meer rotzooi. Denk ik dus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x