CoronaMens en Dier

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar Marc Van Ranst & Ab Osterhaus: ‘Vertegenwoordigers van Big Pharma!’

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Men heeft nu omikroncijfers omdat men alleen naar omikron zoekt. En dan nog met testen die 98 procent valspositief zijn, zei plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs vrijdag tijdens de nabeschouwing van de coronapersconferentie, verzorgd door Blckbx.tv.

“Doe nu toch eens normaal zoals we altijd doen. Pak eens 10.000 mensen met een griepaal syndroom en doe daar gewoon eens virussequenties op. Dan ga je zien dat er geen 20 procent corona is en dat er nog steeds influenza is, zoals dat altijd geweest is,” aldus dr. Hoeyberghs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“We hebben die wetenschap, we hebben die zorgvuldig in de afgelopen decennia bijeengeschraapt. En Marc Van Ranst weet dat,” zei hij. “En Marc Van Ranst is een vertegenwoordiger van de Big Pharma. Dat is zijn carrière.”

Meest losse wetgeving

Van Ranst, het gezicht van de Belgische corona-aanpak, kreeg via de toenmalige rector die viroloog was een beurs bij de grote farmagiganten in Amerika, aldus Hoeyberghs. Hij kreeg zijn leerstoel omdat hij de rechtstreekse link was voor de sponsoringen naar België voor de trials van de farma, voegde hij toe.

Hoeyberghs lichtte toe dat België de meest losse wetgeving had voor het experimenteren op mensen. “Vandaar dat Janssen ook zo’n fantastische farmaceut was als je het op wereldschaal bekijkt. Dat was omdat België de meest liberale wetgeving had om proeven op mensen te doen.”

Ab Osterhaus

“Maar verwar dat niet met een geneesheer. Denk nu toch niet dat hij ooit één mens genezen heeft. Hij heeft alleen maar geld van Amerika naar Leuven gebracht. En dat doet hij nog steeds, tot op de dag van vandaag.”

Presentator Flavio Pasquino voegde eraan toe: “Klinkt een beetje als Ab Osterhaus, hè?” Waarop Hoeyberghs riep: “Het is hetzelfde kliekske!”

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loire
Loire
2 jaren geleden

Men wordt wakker, het werd tijd, nu de grote massa nog. Als iedereen nu eens stopt met testen en gifspuiten halen houdt de macht van de elite op. In Australië had elke tennisser moeten weigeren en weg moeten gaan. Dan had het land niets meer gehad en waren de inwoners misschien ook eens wakker geworden.

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
2 jaren geleden

België en Nederland:een pot nat. Hoe komen we er ooit van af. Geen vertrouwen meer in welke regering dan ook.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hij was de best!

Stop
Stop
2 jaren geleden

Inderdaad bekijk de hele uitzending maar eens van blckbx Terugkijken: De nabeschouwing van de persconferentie van vrijdag 14 Januari.
Heel interessant om te kijken !!

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x