BuitenlandCorona

Fauci’s genocide: ‘Amerikaanse coronapatiënten stierven massaal door vergiftiging met remdesivir’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen artsen in New York coronapatiënten behandelden, zagen ze tot hun verbazing dat er binnen drie tot vijf dagen acuut nierfalen optrad. Ze gingen ervan uit dat het virus de nieren aanviel. “Ik wist meteen al dat dat niet het geval was,” zei dr. Bryan Ardis, directeur van ArdisLabs.com, tijdens de 63e zitting van de coronacommissie onder leiding van advocaat Reiner Fuellmich.

Hij besloot te onderzoeken waar de artsen coronapatiënten mee behandelden. Hij kwam tot de ontdekking dat dr. Anthony Fauci ziekenhuizen had opgedragen om ze te behandelen met remdesivir, een antiviraal middel ontwikkeld door farmareus Gilead.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het was de enige behandeling die Amerikaanse ziekenhuizen mochten toepassen, zei Ardis. Er werd nadrukkelijk bijgezegd dat ze geen hydroxychloroquine of chloroquine mochten gebruiken omdat dat gevaarlijk zou zijn.

Wist Anthony Fauci dat remdesivir dodelijk is? Wees daar maar zeker van

Fauci verwees naar twee studies die zouden aantonen dat het middel werkt. De eerste studie had betrekking op vier experimentele medicijnen die in 2018 werden ingezet tegen ebola.

Het ging daarbij onder andere om remdesivir en een middel van het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH. Na zes maanden onderzoek bleek remdesivir het dodelijkst te zijn. Sterker nog: het werd teruggetrokken omdat het zo dodelijk was. Ook het experimentele middel van het NIH werd teruggetrokken.

“Wist Anthony Fauci dat remdesivir dodelijk is? Wees daar maar zeker van,” zei Ardis.

In welk land vielen de meeste doden? Amerika. Wil je weten waarom? Ze zijn allemaal vergiftigd met remdesivir

De tweede studie werd gefinancierd door Gilead, de fabrikant van remdesivir. Van de 53 proefpersonen met corona kreeg 22 procent last van de volgende bijwerkingen: multiorgaanfalen, acuut nierfalen, septische shock en hypotensie. De behandeling van acht procent van de proefpersonen moest worden gestaakt omdat hun organen begonnen uit te vallen, aldus dr. Ardis.

De coronapatiënten in New York werden dus vergiftigd met remdesivir en dr. Fauci wist dat het middel dodelijk is. “Het is walgelijk. Amerika was het enige land dat tussen januari 2020 en oktober 2020 alle coronapatiënten behandelde met remdesivir, en in welk land vielen de meeste doden? Amerika. Wil je weten waarom? Ze zijn allemaal vergiftigd met remdesivir.”

“Ik noem het Fauci’s genocide,” zei Ardis.

5 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

En deze man leeft nog!

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Deze man is letterlijk en figuurlijk levensgevaarlijk… hebben ze de doodstraf in USA?

Chris
Chris
2 jaren geleden

Echt!!!!! En ze mogen allen hun gangetje gaan!!! Hier in EU is het niet anders!!!! We hebben nog niet alles gehoord en gezien!!!zo de mensen uitmoorden, veel erger als WO ll ,krankzinnig gewoon!!! Kijk naar Australie, daar hebben ze het leger al ingezet!!! Genocide ten top!!!!

Zonnebloem
Zonnebloem
2 jaren geleden

En die dwerg fauci loopt nog steeds vrij rond ?
Tis een massamoordenaar…met voorbedachte raade.
Wat is onze wereld verrot..
Dit alles zit al jaren in hun plan..om mensen uit te roeien..

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x