Homepagina » Buitenland » Fauci’s genocide: ‘Amerikaanse coronapatiënten stierven massaal door vergiftiging met remdesivir’
coronapatiënten
Foto: Anthony Fauci (The White House CC0)

Fauci’s genocide: ‘Amerikaanse coronapatiënten stierven massaal door vergiftiging met remdesivir’

Toen artsen in New York coronapatiënten behandelden, zagen ze tot hun verbazing dat er binnen drie tot vijf dagen acuut nierfalen optrad. Ze gingen ervan uit dat het virus de nieren aanviel. “Ik wist meteen al dat dat niet het geval was,” zei dr. Bryan Ardis, directeur van ArdisLabs.com, tijdens de 63e zitting van de coronacommissie onder leiding van advocaat Reiner Fuellmich.

Hij besloot te onderzoeken waar de artsen coronapatiënten mee behandelden. Hij kwam tot de ontdekking dat dr. Anthony Fauci ziekenhuizen had opgedragen om ze te behandelen met remdesivir, een antiviraal middel ontwikkeld door farmareus Gilead.

Het was de enige behandeling die Amerikaanse ziekenhuizen mochten toepassen, zei Ardis. Er werd nadrukkelijk bijgezegd dat ze geen hydroxychloroquine of chloroquine mochten gebruiken omdat dat gevaarlijk zou zijn.

Wist Anthony Fauci dat remdesivir dodelijk is? Wees daar maar zeker van

Fauci verwees naar twee studies die zouden aantonen dat het middel werkt. De eerste studie had betrekking op vier experimentele medicijnen die in 2018 werden ingezet tegen ebola.

Het ging daarbij onder andere om remdesivir en een middel van het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH. Na zes maanden onderzoek bleek remdesivir het dodelijkst te zijn. Sterker nog: het werd teruggetrokken omdat het zo dodelijk was. Ook het experimentele middel van het NIH werd teruggetrokken.

“Wist Anthony Fauci dat remdesivir dodelijk is? Wees daar maar zeker van,” zei Ardis.

In welk land vielen de meeste doden? Amerika. Wil je weten waarom? Ze zijn allemaal vergiftigd met remdesivir

De tweede studie werd gefinancierd door Gilead, de fabrikant van remdesivir. Van de 53 proefpersonen met corona kreeg 22 procent last van de volgende bijwerkingen: multiorgaanfalen, acuut nierfalen, septische shock en hypotensie. De behandeling van acht procent van de proefpersonen moest worden gestaakt omdat hun organen begonnen uit te vallen, aldus dr. Ardis.

De coronapatiënten in New York werden dus vergiftigd met remdesivir en dr. Fauci wist dat het middel dodelijk is. “Het is walgelijk. Amerika was het enige land dat tussen januari 2020 en oktober 2020 alle coronapatiënten behandelde met remdesivir, en in welk land vielen de meeste doden? Amerika. Wil je weten waarom? Ze zijn allemaal vergiftigd met remdesivir.”

“Ik noem het Fauci’s genocide,” zei Ardis.

5 72 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 maand geleden

LS…

En deze man leeft nog!

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 maand geleden

Deze man is letterlijk en figuurlijk levensgevaarlijk… hebben ze de doodstraf in USA?

Chris
Chris
1 maand geleden

Echt!!!!! En ze mogen allen hun gangetje gaan!!! Hier in EU is het niet anders!!!! We hebben nog niet alles gehoord en gezien!!!zo de mensen uitmoorden, veel erger als WO ll ,krankzinnig gewoon!!! Kijk naar Australie, daar hebben ze het leger al ingezet!!! Genocide ten top!!!!

Zonnebloem
Zonnebloem
1 maand geleden

En die dwerg fauci loopt nog steeds vrij rond ?
Tis een massamoordenaar…met voorbedachte raade.
Wat is onze wereld verrot..
Dit alles zit al jaren in hun plan..om mensen uit te roeien..

x

Check Also

elspeet

Elspeet zou een ‘coronabrandhaard’ zijn en ‘donkerrood’ kleuren. Dit zijn de cijfers

Elspeet is al wekenlang een coronabrandhaard, schrijft ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x