Mens en Dier

Advocate over WHO-richtlijnen voor seksuele opvoeding van kinderen: ‘Dit is ziekelijk gestoord’

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

De richtlijnen voor de seksuele opvoeding van kinderen op school van de WHO en VN maken veel los. Deze richtlijnen, die in 2018 in samenwerking met Unicef en Unesco zijn uitgevaardigd, tarten alle verbeelding, stelt advocate Carine Knapen.

De richtlijnen zijn onderdeel van de Sustainable Developement Goals oftewel de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Normaliseren van pedofilie

“Dit is ziekelijk gestoord,” zegt Knapen over de richtlijnen.

“Kinderen moeten kinderen (kunnen) blijven. Seksuele handelingen aanbevelen en zelfs stimuleren bij kinderen van 5 tot 8 jaar kan maar één doel hebben en het is niet de verrijking van hun kennis, maar wel het normaliseren van pedofilie zodat onschuldige kinderen het ‘normaal’ vinden als hen gevraagd wordt om te pijpen of er zelf op aansturen omdat het hen is aangeleerd op school.”

Criminelen die achter de tralies thuishoren

De advocate vindt het onbegrijpelijk dat ministers van onderwijs dit toelaten tenzij het zelf verdoken pedofielen zijn die denken voordeel te halen uit dit soort ‘onderwijs’. In dat geval zijn het criminelen die achter de tralies thuishoren, benadrukt Knapen.

Ze roept ouders op: “Hebt u schoolgaande kinderen tussen 5 en 8 of 9 tot 12 jaar? Stuur dan een brief naar de directie van de school en/of de schoolraad waarin u zich met klem verzet tegen de seksuele opvoeding die beoogd wordt en eis dat de school schriftelijk bevestigt dat zij afziet van de technische richtlijnen inzake seksuele opvoeding van kinderen van de WHO. U kunt ook de bevoegde minister aanschrijven met dezelfde eis.”

4.8 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
11 maanden geleden

In welke wereld en waanzin,mocht dit echt zo wezen,zijn we verkeerd geraakt,ik ben er zo van in de war,dat ik het bijna niet geloven kan…….

Dree
Dree
11 maanden geleden

Meteen je kind van school halen! Als je dit als ouder accepteert dan ben je net zo gestoord als diegenen die dit bedenken!!! Wake up en stand up!!

nico
nico
11 maanden geleden

Ik ging gewoon vragen stellen aan mijn ouders toen ik een jaar of 12 was , begrijp helemaal niets meer van deze wereld ,knettergek geworden.

Poesie maaauw
Poesie maaauw
11 maanden geleden

Blijf met jullie poten van kinderen af degene die dat goedkeuren zijn zieke geesten.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x