Homepagina » Gezondheid » Chemiereuzen als Bayer-Monsanto kunnen wel inpakken. Dit onderzoek linkt pesticiden in voedsel aan scherpe toename dodelijke darmkanker
Chemiereuzen als Bayer-Monsanto kunnen wel inpakken. Dit onderzoek linkt pesticiden in voedsel aan toename dodelijke darmkanker

Chemiereuzen als Bayer-Monsanto kunnen wel inpakken. Dit onderzoek linkt pesticiden in voedsel aan scherpe toename dodelijke darmkanker

Het gebruik van pesticiden is verantwoordelijk voor een scherpe stijging van het aantal doden door darmkanker. Dat blijkt uit een nieuwe studie.

Darmkanker is de derde meest voorkomende kanker wereldwijd.

Wetenschappers uit Brazilië, Duitsland en Groot-Brittannië hebben het gebruik van pesticiden tussen 2000 en 2012 in Brazilië in kaart gebracht.

Verontreinigen

Ze hebben de resultaten vervolgens vergeleken met het aantal sterfgevallen door darmkanker in diezelfde periode.

Ze zagen een algemene toename van darmkanker en een correlatie met de hoeveelheid pesticiden die werden gebruikt.

De onderzoekers concluderen dat pesticiden die worden gebruikt op gewassen, het voedsel en water verontreinigen dat wordt geconsumeerd door mens en dier.

Eerste studie

Coauteur Vinicius Kannen van de Universiteit van Sao Paulo wijst op gegevens waaruit blijkt dat een vijfde van de voedselmonsters die tussen 2013 en 2015 zijn geanalyseerd in Brazilië, als onveilig voor menselijke consumptie werden bestempeld vanwege te hoge concentraties pesticiden.

Uit eerdere studies bleek al dat pesticiden het risico op darmkanker bij mensen verhogen, maar dit is de eerste studie die de toename van het gebruik van pesticiden linkt aan de sterftegraad door darmkanker.

Coauteur Francis Martin van de University of Central Lancashire zei dat deze onderzoeksresultaten niet genegeerd kunnen worden.

Vergifpakket

Het onderzoek werd uitgevoerd naar aanleiding van een controversieel wetsvoorstel in Brazilië dat ook wel het ‘vergifpakket’ wordt genoemd.

Het heeft tot doel om het goedkeuringsproces voor pesticiden op de Braziliaanse markt te versnellen.

De studie is verschenen in het tijdschrift Chemosphere.

[IPS]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Het wordt hoog tijd dat nuchter verstand het bestaansrecht van dergelijk in en in satanische firma’s volledig ontneemt. Hoe kan een overheid tegenover het volk verantwoorden om dit toe te staan ?
  Geen mens kan dit met droge ogen uitleggen.

  13 likes
  • @Eksegese,

   Beste,

   Ziet u nu zelf niet wat u hier schrijft!!??

   Satanische firma’s worden nu net gesteund door SATANISCHE overheden waarvan wij er eentje in bezit hebben!!

   Wij, beste, zijn het die hier schuldig aan zijn want WIJ laten het gewoon maar doorgaan!!

   Ze vergiftigen ons, spuiten onze kinderen in met de allerzwaarste giffen, ze beroven ons, en zelf draaien ze nergens voor op.

   Maken ze een grote fout en komt een of ander wakker Hoernalistje erachter dan “nemen ze hun verantwoording” door “op te stappen” als bijv minister of iets dergelijk verwerpelijks maar wél met behoud van hun volle salaris……..

   Krijgt Jan met de pet dit ook als hij iets doet wat niet door de beugel kan, no way, hij wordt de straat op geknikkerd en moet maar weer zorgen dat hij een of ander flutbaantje krijgt want hypotheekje moet wel betaald worden, toch!!??

   Discussie voeren over overheden is voor mij een absoluut gepasseerd station en ook dit soort firma’s is voor mij einde verhaal!!!

   Bedenk hierbij ook nog maar eens WIE debet is aan de huidige EU dictatuur………………..YEP, IG farben= Hoechst + Bayer + BASF welke de wereld op dit ogenblik volledig bij de ballen heeft en wij staan erbij en kijken ernaar en niemand heeft de moed om er ook maar IETS aan te doen.

   En voor alle duidelijkheid, deze mensen gaan letterlijk over lijken, mensen beste, interesseren hun het allerminst en dat hebben ze waarlijk en al heel erg vaak bewezen!!

   En om aan deze misstanden iets te doen lijkt het mij niet zo’n geweldig idee om bijv “de straat op te gaan” met een of ander leuzendoekje!

   Dit soort luistert maar naar 1 ding…….moet ik duidelijker worden…..

   Zo werkt het en niet meer anders,

   Capiche….

   Gladiator

   21 likes
   • Klopt precies @Gladiator. We weten hetzelfde en we bedoelen hetzelfde, alleen ik houd het wat korter waardoor meer mensen de moeite nemen het te lezen en er hipelijk over nadenken. Dat is steeds mijn doel. Mensen houden niet ven veel text of kange video’s vandaar dat ik het vaak zo formuleer.

    10 likes
    • @Eksegese,

     Helaas is dit wat u hier zegt maar al te waar echter bedenk hierbij wel het volgende…..

     Als iemand een cursusje van pak ‘m beet 10 of 15 avonden volgt voor bijv economie of iemand gaat 5 jaar naar een uni……..wie denk u zelf dat er dan meer verstand van economie zal hebben!

     Beste Eksegese,

     Ik heb op dit moment een kleine 1500 docu’s vast op schijf staan en een VEELVOUD heb ik er gezien, wat ik graag doe en omdat ik erg graag het naadje vd kous wil weten en niet graag over iets roeptoeter zonder het fijne ervan af te weten en nóg zit ik er VAAK naast, dus….

     Ik heb het hier gezien over de docu welke ik al vele malen naar voren heb geschoven, u weet wel, “Europa_The last Battle” waarbij ik mensen probeer te overtuigen van het feit dat ONZE geschiedenis in zijn geheel is vervalst……waarom denkt u dat ik dit doe??

     Zelf wordt ik er namelijk geen stik beter van en ook niet rijker!!

     En als men de geschiedenis (welke zich volgens de geleerden telkens herhaald!!) niet kent maakt men telkens opnieuw dezelfde fouten!!

     En voor wat betreft de lange teksten,

     Die probeer ik een klein beetje overzichtelijk en leesbaarder te houden door spaties tussen de alinea’s te maken, dat leest iets gemakkelijker.

     Maar in elk geval bedankt voor uw welgemeend kritische commentaar, een mens is nooit te oud om te leren!!

     Echter het feit wil vaak zo zijn dat ik iets kort probeer op te schrijven en dat ik dan zie dat…..nou ja, u begrijpt wat ik wil zeggen!!

     Gegroet beste,

     Gladiator

     10 likes
     • @Gladiator, wij weten inmiddels hoe de hazen lopen. Nou de rest nog. Ik tracht steeds nieuwe mensen te overtuigen dat de overheid niet te vertrouwen is en dat stemmen altijd een domme en zelfs crimineke actie is. Mensen zoals ji en vele anderen hier hoeft ik daar niet meer van te overtuigen. Juist daarom komen mijn comments misschien wat raar over op jou en diverse anderen ook.

      5 likes
     • excuses voor de typefouten die er zo nu en dan doorheen glippen. Een en ander is het gevolg van het gepriegel op mijn mobieltje. Ik blijf het ondingen vinden voor dit soort doeleinden maar anderzijds ook weer handig om wat vaker respons te kunnen geven.

      0 likes
   • Chemiereuzen als Bayer-Monsanto kunnen wel inpakken?

    natuurlijk niet we weten toch hoe onze overheid reageert op het tot nu toe verlopen rechtszaak met een aangifte betreffende moedwillige met voorbedachte rade zware giftige stoffen in sigaretten te verwerken door de tabaksindustrie.

    Met enige als reden mensen verslaaft te maken en zwaar lichamelijk letsel toe te brengen en te doden.

    Dat is onze overheid heden!

    2 likes
   • Helemaal gelijk .we zullen toch wat moeten doen be? Ben al jaren bezig.zie wel dat de groep groter wordt

    1 likes
 2. Doodsoorzaak 1 is hartfalen
  Doodsoorzaak 2 is kanker
  Doodsoorzaak 3 is: medicijnen.

  Nu is er geen mens die ooit onderzoek heeft gedaan naar overlijden door kanker als gevolg van medicijn gebruik. Waarschijnlijk wordt het medicijn gebruik dan doodsoorzaak nr 1

  12 likes
  • @Eelke Piers,

   Beste,

   Even ter correctie,

   Doodsoorzaak nr 1 is reeds geruime tijd DEMENTIE……….en vraagt u zich nu maar eens af waar dat nu wel niet van zal komen!!!

   We staan er elke dag bij en kijken ernaar……………..en DAT beste, is het grote probleem.

   Stelt u zich nu eens voor ik vul mij een grote container met giftige stoffen en rij hiermee elke dag bij u door de straat te sproeien…….zegt u dan ook dat je hier “toch niets aan kunt doen”?? of……….

   Is dit nu werkelijk zo moeilijk te begrijpen.

   En beste, het feit dát we hier met zijn allen niets aan doen heeft oa als oorzaak dat we ons helemaal lam discussiëren over ene Trutte, Trumpf, Baudet, Wilders en andere bliksemafleiders welke gewoon dat doen waar ze goed in zijn, namelijk……..geef de massa brood en spelen en verdeel en heers……

   Capiche,

   Gladiator

   17 likes
  • zit ‘r dik in…………..letterlijk en figuurlijk…

   pffffff……..

   kom er nog eens op terug: de Indianen (SPIRIT) zagen het gebeuren: over de olie o.a.: er komt een monster omhoog….

   and when the last tree has cut down…then you wil find out….money cannot be eaten…

   13 likes
  • O, ja hoor!!! Genoeg mensen, doktoren en special is ten
   Kijk eens op ‘the truth about cancer’ of zoek op de bekende Dr Hans Moolenburgh, (rip Hans) Dr Geert Hamer om slechts een paar te noemen

   5 likes
 3. Als je op een veilige manier van dergelijke verontreinigingen in je lichaam af wilt komen zou Zeoliet een goede oplossing kunnen bieden. Er zijn veel goede berichten over te vinden dat deze inerte stof geen invloed heeft op je lichaam terwijl het wel allerlei schadelijke stoffen aan zich bind en afvoert.

  Hier kun je er meer over vinden: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7038:zeoliet-het-wondermineraal&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  9 likes
  • o.a. en verder nooit meer GMO eten, geen suikers, geen E-nrs. weinig alcohol, veel groente en fruit, noten, zaden, meest vegetarisch/vegan, heel soms een stukje vlees of vis van gezonde, in liefde kunnen groeien dieren…
   en bovenal:

   Liefde voor elkaar en dit alles doorgeven, steeds meer… Love Life, live LOVE…

   namaste

   20 likes
 4. OFF TOPIC OFF TOPIC OFF TOPIC

  Beste mensen hier op ninefornews,

  Een tijdje geleden heb ik beloofd om een aantal zaken waar ik in de loop van de afgelopen recente jaren achter ben gekomen hier bekend te maken puur voor degene die hierin geïnteresseerd is!!

  Daar het toch wel wat veel is geworden om in 1x hier te plaatsen én om het feit dat sommigen dit dan misschien wel bekijken maar het dan toch een overkill aan info betreft doe ik dit een beetje gedoseerd.

  Reacties hierop hoeven niet echter indien men vragen heeft over e.e.a. dan hoor ik dat natuurlijk heel graag, ook indien men meer info over een bepaald onderwerp wil hebben en het zelf niet kan vinden.

  Bedenk wel dat ik voor hetgeen ik hier neerzet ik ten minste 2 en in de meeste gevallen zelfs 3 onafhankelijke bronnen heb welke ook nog eens met elkaar meestal niets te maken hebben!!

  Om het “verhaal niet te lang te maken” (hahaha) begin ik maar gewoon meet een tweetal zaken welke ik nogal belangrijk acht om te weten!!

  1) Atoomenergie en nucleaire energie alsmede een zgnd “atoombom” is vwmb pure fearporn!!!
  Ik verwijs in deze naar een (helaas) docu van Galen Winsor: The Nuclear Scare Scam
  met deze link: https://www.youtube.com/watch?v=rMqHTbXm3rs&ab_channel=EIKE-EuropäischesInstitutfürKlimaundEnergie

  Voor de twijfelaars onder u nogmaals, onze “volksvertegenwoordigers” beliegen en bedriegen ons en wel maar om 1 ding…..money money money!!!

  Wij moeten voor iets betalen wat gevaarlijk is, en ja, dit gaat tot en met de atoombom, want dan komt die boze Rus die hem heeft en op ons wil gooien!!! Toch!!!??? Dus moeten WIJ hem ook KOPEN en dat kost….YEP!!
  Heroshima en Nagasaki zijn NIET MET ATOOMBOMMEN BESTOOKT, deze zijn met BRANDBOMMEN afgefakkeld.

  Ook heel simpel te begrijpen want volgens de ontiegelijke geweldige “geleerden” heeft atoombommenrotzooi een HALVERINGSTIJD van ongeveer 250.000 jr en ………..er woonden gelijk al na het gooien van de “atoombom” op voornoemde steden alweer honderdduizenden mensen welke……..nu nog steeds leven!!

  Google ook maar ff voor de zekerheid op de nucleaire “no go zone” rond en om u weet wel, Tsjernobil!!!!

  Ook daar kwamen al gelijk na de “ramp” weer de MEESTE BEWONERS terug om er, ja u raadt het al, gewoon verder te gaan met hun leven!!

  Wat nu wel zo is rondom Tsjernobil is de flora en fauna aldaar welke volgens vele door onze MSM getoonde filmpjes erg veel mutaties teweeg heeft gebracht en……………..wat totale BULLSHIT is!!!

  De natuur rondom deze ontplofte kerncentrale IS NOG NOOIT ZO MOOI GEWEEST!!! Wat natuurlijk ook heel begrijpelijk is, er leven namelijk minder ONmensen!!

  Ik heb de wolven en andere natuur schoonheden GEZIEN aldaar alsmede ook het gras, de bloemen en de planten en moet zeggen, ik zou er zo naartoe willen ware het niet dat er daar zaken plaatsvinden die WIJ NIET MOGEN WETEN!!! De zone rondom deze centrale is namelijk een zeer goed bewaakt gebied door mensen welke niets of niemand ontzien indien men hier naar “binnen”zou willen en het is er absoluut wetteloos!!

  Daar dit thema behoorlijk zwaar is laat ik het hier nu bij en sta evt open voor vragen!!

  Bedenk wel, ik ben overtuigd van hetgeen ik hier schrijf!!!!

  Gladiator
  ps binnenkort weer een ander onderwerp en misschien ook wel interessant!!

  11 likes
  • Adem in, adem uit..

   2 likes
  • Hey Gladiator,

   Hoe is het? Lang geleden niet waar, te lang naar mijn mening, maar mijn gezondheid dwingt me afstand te doen van een belangrijk ding in het leven. Hier kom ik privé z.s.m. op terug!

   VWB jou vermelding “Atoomenergie en nucleaire energie” heb ik vorige week gedownload. Zeer, zeer interessant maar de eerste reacties van diverse mensen en mijn eigen zoons waren; Kan niet, Onmogelijk, Gelul, Ik moest me maar gaan abonneren op de Kie-ke-re-kie enzovoort.

   Dat is de huidige mensheid vandaag de dag, maar we weten allebei “Wat de toekomst brenge moge”……

   Ik hoop echt van harte!!! dat we elkaar en een aantal anderen snel is ontmoeten, teneinde vriendschappelijk van gedachten te kunnen wisselen.

   Tussentijds heb ik jou 3 e-mails gestuurd zonder reactie van jou kant, heeft dat een reden of is er iets mis gegaan?

   Hoor graag van je hoe en wat, en jou bovenstaande onderwerp is nogmaals “ZEER INTERESSANT”!!!!
   Wil ik graag meer van weten!

   Hartelijke groeten van Kees

   2 likes
  • @
   Gladiator,
   Bedankt!

   1 likes
  • hmmm

   dat verklaart veel.

   “Hiroshima, was het wel een atoombom?

   Vrijwel aan het eind van de tweede wereldoorlog op 6 augustus 1945 lieten de Amerikanen een atoombom ontploffen boven Hiroshima. Japan was al min of meer verslagen en de Amerikanen konden al bijna een jaar lang ongehinderd brandbommentapijten leggen op ruim zestig Japanse steden, zoals ze dat ook op Dresden hadden gedaan. Die brandbommen troffen voornamelijk vrouwen en kinderen in hun veelal houten woningen. Betonnen gebouwen bleven meestal overeind.

   De politieke reactie op de eerste atoombom, zowel in Japan als in Amerika, was er een van business as usual. Dat wil zeggen, zo goed als geen reactie want de atoombom had vrijwel hetzelfde effect als de brandbommenterreur die al langere tijd dagelijkse praktijk was. Ook in Duitsland was al gebleken dat steden bombarderen weinig militair of strategisch effect had. Pas toen op 9 augustus de Sovjet-Unie de oorlog verklaarde kwam het Japanse centraal comité weer bij elkaar omdat men inzag dat een twee-frontenoorlog de Japanse positie hopeloos zou maken. Op vijftien augustus was de overgave een feit.

   Onderzoek is altijd op basis van ‘ik weet het nog niet’. Zodra je het denkt te weten houdt het onderzoek op. Je kunt de remmende werking van geloof in jezelf onschadelijk maken door een alternatief voor wat jij ziet als waar in overweging te willen nemen. Zolang je blijft openstaan voor geloven, zonder te onderzoeken, dan ben je een gewillige prooi voor de machtselite. Een leugen kan namelijk alleen effectief zijn als er twee zijn: de leugenaar en de gelover in de leugen.”

   Pieter Stuurman

   https://apokalypsnu.nl/2017/08/04/waardoor-werd-hiroshima-verwoest/

   Gek is ook in Japan worden ze 100j oud,
   2 atoombommen op hun land
   fukushima ramp en die Japanners HEBBEN GEEN KANKERS zoals wij hier,

   dit komt omdat die Japanners chlorella op grote schaal eten. (is bewezen) l

   Tjernobil via satelliet zag ik al docu’s erover hoe mensen terug daar wonen en een dieren populatie daar ongezien daar na die ramp . Idem voor Japan Nagasaki en Hiroshima werden onmiddellijk herop gebouwd en die Amerikanen ZATEN DAAR TOT 1970 JAREN proeven op die Japanners te doen

   Onlangs op Canvas dat schandaal hoe de VS proeven deed op die Japanners daar en haar atoombommen wereldwijd verkocht omdat VS rapporten eigenlijk staven wat jij post hier.

   Maar dan is er iets wat ik me afvraag

   Die lompe amerikaan heeft in de ionosfeer van de aarde ontelbare atoombommen laten ontploffen wat dat gat in de ozon veroorzaakte. Ons werd wijsgemaakt dat dat door spuiitbussen en ijskasten kwam. (hoe krankzinnig).

   https://www.ninefornews.nl/geheime-missie-vs-wilde-maan-opblazen/

   Als je Japan neemt hoe komt het dat die VS onderzoekers en Japanners geen kanker kregen?????
   Hm doet me denken aan 1947
   Daarom misschien al die atoomproeven omdat ze de technologie NIET hebben 100den atoombommen zijn wereldwijd en in die ionosfeer ontploft

   DAT KAN NIET want dan had de planeet zo radioactief geweest en wij allemaal dood.
   Herinneren jullie die film The day after in de jaren 80???
   Man die film liet zien in de bios wereldwijd hoe een atoombom alles van leven vermoordde en de vreselijke dood van radiatie…

   Ja zelfs dit is gelogen, man man man

   1 likes
 5. Ja dat klopt inderdaad ( ik ben van de onderzoeken) behalve pesticide zitten onze darmen vol met micro plastiic bolletje ‘s….. In een groot Chinees onderzoek verwijt men neurologische problemen bv ADHD aan fijnstof, en daar is het milieu heel vervuild,…Maar ook in Europa gaan 75000 mensen meer dood aan longziekten.. Dan heb ik het niet over chemtrails, andere luchtverontreiniging , vaccinatie , medicijnen en andere oneigenlijke stoffen in het drinkwater en de voeding….
  … Gaat lekker he jongens met de mensheid ……..

  12 likes
 6. Inpakken? Nee hoor, ze zullen er wel weer onderuit komen…

  7 likes
 7. alles is te koop .dus ook versnelde goedkeuring voor het toelaten om die troep te gebruiken

  8 likes
 8. Bevolkingsonderzoek ernaar blijkt een belangrijke rol te spelen bij de levensbeeeindiging, colononderzoek doet de zaak verergeren!

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

bill gates

Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?

Bill Gates is één van de rijkste ...