Homepagina » Het Complot » Australische overlevende satanisch pedonetwerk noemt namen van machtige figuren. Dit zijn ze
Australische overlevende satanisch pedonetwerk noemt namen van machtige figuren. Dit zijn ze

Australische overlevende satanisch pedonetwerk noemt namen van machtige figuren. Dit zijn ze

In 2013 getuigde Fiona Barnett voor de Australische Royal Commission into Institutional Responses to Child Sexual Abuse dat ze als kind is misbruikt door machtige figuren. Ze werd geïnterviewd door diverse media en publiceerde een aantal artikelen in een populair Australisch tijdschrift.

Volgens Barnett zijn hooggeplaatste mensen van over de hele wereld betrokken bij een netwerk van satanisch en ritueel kindermisbruik.

Ze heeft namen genoemd van politici, religieuze leiders, politieagenten, artsen, advocaten en legerfunctionarissen, die in kerken, op legerbases en in ziekenhuizen kinderen zouden misbruiken.

Moedwillig

Barnett werd naar eigen zeggen van kinds af aan tot haar zestiende misbruikt. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen aan de cult waarin haar ouders haar moedwillig hadden opgevoed.

In haar gratis boek ‘Eyes Wide Open’ schrijft ze hoe machtige mannen haar en talloze andere kinderen hebben misbruikt.

Ze noemt in haar boek onder meer de namen van de Australische premiers Gough Whitlam, Bob Hawke en Paul Keating.

Kindersmokkel

Opvallend is dat Keatings dochter Katherine in 2010 in het huis van wijlen pedofiel Jeffrey Epstein is gezien met de Britse prins Andrew.

Als kind werd Barnett naar eigen zeggen ook gehersenspoeld.

In haar boek gaat ze verder in op kindersmokkel door de CIA en MK-ULTRA in Australië.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Wereldwijd hoor je deze verhalen en toch lukt het maar niet om ze te pakken

  28 likes
 2. Zolang (satanische) kindermisbruik en -moord door hooggeplaatsten niet bewezen kan worden of de ‘heren’ en ‘dames’ niet bekennen bestaat het gevaar dat de nog levende slachtoffers achteraf voor fantasten, leugenaars, idioten met waanvoorstellingen o.i.d. worden uitgemaakt.

  Het kan zelfs vooropgezet spel zijn, waarbij men acteurs inzet die met de meest vreselijke verhalen moeten komen,, waarbij men ze later laat bekennen dat ze hebben gelogen en het dus lijkt alsof er nooit iets in die richting gebeurd kan zijn en daardoor echte slachtoffers die met een waar verhaal komen niet meer geloofd worden.

  Onlangs sprak ik een iemand uit Zwitserland, die in een openhartig gesprek vertelde in de jaren zeventig sexclubs te hebben gehad en daar gelegenheid gaf. Zijn clientèle bestond o.a. uit hooggeplaatsten, politici en ook een kardinaal uit het Vaticaan die een voorkeur had voor een sm meesteres, vernedering, slaag en bondage. In dit geval ging het hier niet om kindermisbruik en deed men zichzelf gelukkig pijn, maar het maakt wel duidelijk dat vooral of juist mensen in de hogere regionen geestelijk behoorlijke verknipt kunnen zijn. Hoe groter de geest, hoe smeriger het beest, is het spreekwoordelijke gezegde, toch? Deze ‘grote’ mensen zijn in staat heel ver te gaan en waarom zouden ze dan niet zover gaan dat ze kinderen/baby’s durven misbruiken of zelfs (ritueel) te vermoorden?

  Het doel van deze geesteszieke mensen is misbruiken en zo schijnbaar de ultieme climax bereiken, maar het werkelijke doel is natuurlijk deze hooggeplaatsten chantabel maken.

  Epstein bijv. was niet ‘de’ pedofiel waar het om draaide, maar was een ronselaar van of voor de Mossad ingezet die hooggeplaatsten en daarmee landen chantabel moest maken met in het geheim opgenomen beeldmateriaal. Het zal mij niet verbazen dat zelfs ergens onschuldige hooggeplaatsten zijn (als die er al zijn?) gedrogeerd en uitgekleed op bed zijn gelegd met een kind en daar opnames van zijn gemaakt. Alles is mogelijk en de ‘creativiteit’ van de Mossad en de zionisten daarbij zal eindeloos en grenzeloos zijn.

  28 likes
  • Zolang de mensheid in de matrix van een ‘zwart gat’ verkeert en de entiteiten die dit doorzien en dit openbaar maken, niet gehoord worden, zullen al dit soort praktijken niet snel ‘genezen’ worden en geldt dit dito voor al die andere horror-praktijken van de mensen zoals oa. geweld, ‘crimes’, moorden, oorlogen etc. etc.. Toch zijn er entiteiten die stellen dat uiteindelijk de mensen wel ‘wakker zullen worden’ en deze nachtmarries over zullen gaan en zullen worden genezen; de vraag is nu wel; wanneer?…toch binnen een niet al te lang durende tijd?

   2 likes
 3. Namer ? Ik hoor of lees geen namen.

  7 likes
  • Wellicht het artikel nogmaals lezen Stefan.

   Ze noemt in haar boek onder meer de namen van de Australische premiers Gough Whitlam, Bob Hawke en Paul Keating.

   3 likes
   • In haar boek. Haar boek kan ik hier niet lezen. En sorry, ik ben niet paranormaal begaafd, waardoor ik het uit de lucht kan halen. Even nadenken Margie !!! Een boek dat je dus moet kopen. Lijkt toch verdacht veel op een verdien model. Begrijp me goed. Als dit waar is, zijn het criminelen en moeten ze boeten voor hun daden. In dit geval, heb ik toch wel een beetje mijn twijfels….

    2 likes
    • Aan StefanZ; |
     Begrijpend lezen is niet voor een ieder weggelegd…
     Maar laat ik je helpen; al in het begin van dit artikel is een LINK te vinden in het BLAUW, die verwijst naar het GRATIS downloaden van het boek; EYES WIDE OPEN.
     Wellicht heb je het in de tussentijd(tis nu 19-10) toch gezien / gevonden en geopend en heb je spijt van je nogal opgewonden, voorbarige en verwijtende reactie.
     Dat zou je sieren.
     Zo ook een excuus aan Margie !!!
     Maar goed, de mens leert nu eenmaal door vallen en opstaan, door je neus te stoten en je te realiseren dat ook jij niet volmaakt bent.
     Het ga je goed.

     0 likes
  • er worden toch echt namen genoemd.

   fff

   6 likes
  • Dan moet je verder kijken; er is een tweede gedeelte waarin wel namen wordt genoemd!

   3 likes
 4. 1 Johannes 5:19. De gehele wereld ligt in de macht der goddelozen.

  Dus verwacht niets goeds hier, totdat…

  Goed leerzaam boek die Bijbel, moet je eens zelf lezen

  12 likes
 5. Al die pedo’s zijn humorloze stinkende putten die te belazerd zijn om verlicht te worden en om onsterfelijk te worden, ze trekken daardoor wel de gehele mensheid mee naar het randje van de afgrond.

  8 likes
 6. Voor een deel komt dit soort barbarij omdat de verleidingen in de wereld vandaag de dag groter zijn dan ooit. Er wordt haast geen product meer gereclameerd zonder dat een vrouwelijke model het aanprijst.
  Daarom zochten/zoeken spirituele zoekers naar isolatie, in een rustige omgeving waar maar weinig mensen kwamen en er weinig verleidingen waren. Maar ook deze plekken worden zeldzamer. Straks kan isolatie en stilte de grootste schaarste goed in de wereld worden.

  3 likes
  • Mooi gezegd. Rust zorgt voor heling. Ik ben erg ziek geweest en trok me op natuurlijke wijze terug. Heb veel mensen moeten weren. Had geen zin in aapjes kijken/te verworden tot een coffeeshop.(had er ook geen energie voor) Ik ben erachter gekomen dat er nog maar weinig mensen echt oprecht zijn. Maar ook dat veel mensen zelf overspannen zijn. Deze mensen kunnen je niet helpen, want ze zitten zelf vol. Die energie kon ik niet erbij hebben.
   Ik ken nog een tijd waarin rust hebben gewoon een normaal iets was. Of dat je gewoon ziek mocht zijn.(in het nu mag herstellen).

   3 likes
 7. Ik heb te doen met de kinderen die uit het misbruik zijn geboren. Ze zijn vaak geadopteerd en weten niet eens wie hun echte vader en moeder zijn. Er zijn geen aanknopingspunten.(geheim)

  4 likes
 8. Pederastie. Een manier om de jeugdige kracht uit een kind te trekken ten bate van jezelf.

  2 likes
  • ALLES … wat de mens, ter (vermeende) verrijking / verheffing van zichzelf, dus puur voor het eigen gewin of genot… tracht te peuren uit bronnen waarover hij ongeautoriseerde macht uitoefent… ofwel ge- of misbruik van maakt, mens, dier, plant, ding, machten en krachten … zal te eniger tijd ten koste gaan van de eigen (vermeende) integriteit en dus schade berokkenen aan het individu zelf.

   Het geloof in pederastie… zal, bij het toepassen daarvan… zich tegen de persoon in kwestie keren, hoe dan ook !

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...