Het Complot

Australische overlevende satanisch pedonetwerk noemt namen van machtige figuren. Dit zijn ze

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 2013 getuigde Fiona Barnett voor de Australische Royal Commission into Institutional Responses to Child Sexual Abuse dat ze als kind is misbruikt door machtige figuren. Ze werd geïnterviewd door diverse media en publiceerde een aantal artikelen in een populair Australisch tijdschrift.

Volgens Barnett zijn hooggeplaatste mensen van over de hele wereld betrokken bij een netwerk van satanisch en ritueel kindermisbruik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze heeft namen genoemd van politici, religieuze leiders, politieagenten, artsen, advocaten en legerfunctionarissen, die in kerken, op legerbases en in ziekenhuizen kinderen zouden misbruiken.

Moedwillig

Barnett werd naar eigen zeggen van kinds af aan tot haar zestiende misbruikt. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen aan de cult waarin haar ouders haar moedwillig hadden opgevoed.

In haar gratis boek ‘Eyes Wide Open’ schrijft ze hoe machtige mannen haar en talloze andere kinderen hebben misbruikt.

Ze noemt in haar boek onder meer de namen van de Australische premiers Gough Whitlam, Bob Hawke en Paul Keating.

Kindersmokkel

Opvallend is dat Keatings dochter Katherine in 2010 in het huis van wijlen pedofiel Jeffrey Epstein is gezien met de Britse prins Andrew.

Als kind werd Barnett naar eigen zeggen ook gehersenspoeld.

In haar boek gaat ze verder in op kindersmokkel door de CIA en MK-ULTRA in Australië.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[CE]

4 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Wereldwijd hoor je deze verhalen en toch lukt het maar niet om ze te pakken

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Al die pedo’s zijn humorloze stinkende putten die te belazerd zijn om verlicht te worden en om onsterfelijk te worden, ze trekken daardoor wel de gehele mensheid mee naar het randje van de afgrond.

StefanZ
StefanZ
4 jaren geleden

Namer ? Ik hoor of lees geen namen.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Zolang (satanische) kindermisbruik en -moord door hooggeplaatsten niet bewezen kan worden of de ‘heren’ en ‘dames’ niet bekennen bestaat het gevaar dat de nog levende slachtoffers achteraf voor fantasten, leugenaars, idioten met waanvoorstellingen o.i.d. worden uitgemaakt.

Het kan zelfs vooropgezet spel zijn, waarbij men acteurs inzet die met de meest vreselijke verhalen moeten komen,, waarbij men ze later laat bekennen dat ze hebben gelogen en het dus lijkt alsof er nooit iets in die richting gebeurd kan zijn en daardoor echte slachtoffers die met een waar verhaal komen niet meer geloofd worden.

Onlangs sprak ik een iemand uit Zwitserland, die in een openhartig gesprek vertelde in de jaren zeventig sexclubs te hebben gehad en daar gelegenheid gaf. Zijn clientèle bestond o.a. uit hooggeplaatsten, politici en ook een kardinaal uit het Vaticaan die een voorkeur had voor een sm meesteres, vernedering, slaag en bondage. In dit geval ging het hier niet om kindermisbruik en deed men zichzelf gelukkig pijn, maar het maakt wel duidelijk dat vooral of juist mensen in de hogere regionen geestelijk behoorlijke verknipt kunnen zijn. Hoe groter de geest, hoe smeriger het beest, is het spreekwoordelijke gezegde, toch? Deze ‘grote’ mensen zijn in staat heel ver te gaan en waarom zouden ze dan niet zover gaan dat ze kinderen/baby’s durven misbruiken of zelfs (ritueel) te vermoorden?

Het doel van deze geesteszieke mensen is misbruiken en zo schijnbaar de ultieme climax bereiken, maar het werkelijke doel is natuurlijk deze hooggeplaatsten chantabel maken.

Epstein bijv. was niet ‘de’ pedofiel waar het om draaide, maar was een ronselaar van of voor de Mossad ingezet die hooggeplaatsten en daarmee landen chantabel moest maken met in het geheim opgenomen beeldmateriaal. Het zal mij niet verbazen dat zelfs ergens onschuldige hooggeplaatsten zijn (als die er al zijn?) gedrogeerd en uitgekleed op bed zijn gelegd met een kind en daar opnames van zijn gemaakt. Alles is mogelijk en de ‘creativiteit’ van de Mossad en de zionisten daarbij zal eindeloos en grenzeloos zijn.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x