Homepagina » Binnenland » D66 als bedreiging van onze democratie. Martin Bosma sloopt partij van de jaknikkers
d66
Foto: Ziko van Dijk CC BY-SA 3.0

D66 als bedreiging van onze democratie. Martin Bosma sloopt partij van de jaknikkers

D66 morrelt aan vrijheid, democratie en burgerrechten, luidt de kop van een artikel van Coen de Jong op de website van Syp Wynia.

De partij blijkt de invloed van de burger te minimaliseren, burgerrechten en democratische vrijheden in te perken en autoritair te opereren.

Pechtold hield niet van interne democratie en jaknikkers krijgen dan snel de overhand. De vernieuwingsdrift van weleer is vervangen door het verdedigen van de belangen van de gevestigde orde, schrijft De Jong.

Gat is groot

Bizar genoeg blijft D66 zichzelf niettemin als reuze verlicht, modern en tolerant zien, wat tot uiting komt in het napraten van stichtingen als Urgenda, voegt hij toe.

Aan de hand van 15 treffende voorbeelden laat De Jong vervolgens zien dat het gat tussen de door D66 traditioneel met de mond beleden idealen en de werkelijkheid groot is.

Door de strot

Hij noemt onder meer de afschaffing van het referendum, het buitensluiten van andere partijen, het vereren van de EU en het manipuleren van de geschiedschrijving.

Het artikel trok ook de aandacht van politici die lijdzaam moeten toezien hoe D66 haar beleid door de strot de Nederlandse burger duwt.

Dit had PVV’er Martin Bosma erover te zeggen:


[Wynia’s Week]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Jawel D66 is een gevaar en bedreiging van onze democratie , alles waar ze mee komen proberen ze met dwang door onze strotten te krijgen en als het niet lukt gaan ze bedreigen met pas op want dan doen we zus en zo . De letter D in D66 zijn ze niet absoluut niet waardig.. Met van Mierlo nog als kapitein was het nog enigszins normaal maar nu is het een stuurloos schip met kapiteintjes die afzonderlijk hun zin proberen door te drijven tegen democratische grondbeginselen in . Zelfs onze stoffelijke overschotten zijn niet meer veilig en dan nu ook nog met een aangeklede clown ” lees: schoolschant knaapje ” is het een bagger partij geworden .

  34 likes
  • Niemand heeft op Jetten of Klaver gestemd en toch zitten ze daar en hebben ze de “macht” om onzin en leugens en zelfverzonnen verhaaltjes als waar te verkopen, het is onbegrijpelijk.

   25 likes
  • @Henk. Het is niet alleen D66 hoor. Wat dacht je van de VVD, PvdA, CDA en GroenLinks? Allemaal, net als D666, Bilderberg partijen. Die geven groen licht aan D666 dus die zijn niet anders. Misschien dat D666 nu voorop loopt maar de rest steunt het, dus net zo corrupt. Met Rutte als hoofdpiraat niet te vergeten.

   6 likes
 2. Fileer al deze landverraders, maar vergeet er dan vooral niet bij te vermelden dat de ‘gevestigde’ partijen de deur bij Bilderberg bijeenkomsten plat lopen en ze daar hun partijprogramma’s moeten stroomlijnen met de groten en het drek der aarde. De Bilderberg regeert wereldwijd, niet de politiek!

  Vandaar ook dat de partijen het goed met elkaar kunnen vinden. En wie niet luistert, z’n eigen gang wil gaan, luistert naar het volk en denkt te kunnen afhaken krijgt een Pimmetje, een dreigement, een ziekte of verzelfmoord.

  De zionisten, de nep joden weten het allemaal wel, vooral hoe ze hun Pappenheimers moeten aanpakken; simpel door over lijken te gaan.

  Het griep coronavirus is daarvan een voorbeeld. Veel tamtam maken in de door hen gecontroleerde mainstream, van bovenaf de poppetjes instrueren en je hebt een wereldwijd spectaculair toneelstuk van de bovenste plank.

  33 likes
  • Ik word DOODZIEK van alle corona gedoe. Het is niet meer dan een mutatie van een gewone griepvirus. Alle hype er omheen ….. grrrrrrr.

   Mijn vrouw is arts en weet er alles van af.

   2 likes
   • Jouw vrouw heeft geen onafhankelijk Laboratorium, (met alle respect), (mijn zus is huisarts), waarin ze het coronaatje onder de lamp kan leggen en kan zien wat erin zit.
    In Italie is vorig jaar een onafhankelijk lab geweest die vaccinatie-inhouden heeft kunnen onderzoeken op de aanwezigheid van kwik bv.
    En Italie is ook de vervaardiger van de cocktail vaccinatie met 10 ziekteverwekkers.
    Ze hadden er voor 12 aangevraagd in Brussel maar Brussel vond 10 genoeg??!!
    Deze gevaarlijk vaccinaties zorgen ervoor dat het immuunsysteem van baby’s wordt
    lamgelgd ,vernietigd . Een ander doel is dat voor de kinderen daarmee een spirituele ontwikkeling is ontnomen. DE spirituele organen in de mens kunnen daarmee niet tot ontwikkeling komen .
    Dus enerzijds heb je nog massa’s mensen die zichzelf op grond van kale rationele gronden in stand houden dus het spirituele- morele hebben afgezworen en anderzijds probeert men nu dmv deze gevaarlijke vaccinaties de mogelijkheid tot spiritueel-morele wording van de mens af te snijden. Dat is zombievorming.
    Maar gelukkig zijn er vele nieuwetijds kinderen die de enkel dorre rationele gronden
    weer bevruchten met het spirituele-morele.
    Je kunt ook het beeld voor je nemen van een verdorde zeer onvruchtbaar geworden aarde zoals in de film; “my big little farm, Dat zich afspeelt in Californie.
    Hier wordt de aardbodem, door overbemesting en gif strooien onvruchtbaar, ja dood en dor was, weer vruchtbaar gemaakt met bio dynamische teelt methoden. De liefde voor de aardbodem het morele gehalte ervan door de mens geschonken als gebaar naar moeder aarde. En je ziet in die film hoe de aarde al spoedig vrucht begint te dragen.
    En uiteindelijk zichzelf regenereert. Maar de mens moet dit op pakken. Door zich te verbinden met het Kosmisch Geestelijk en het Aardse.
    Ga die film maar kijken.

    0 likes
 3. Die sociopaat met zijn voldane k*tkop die ons uitlacht,een kopie van rutte.
  yessar feras hetzelfde,asscher 2.

  de vuiligheid druipt ervan af.

  fff

  20 likes
 4. Het parlement dient een getrouwe weergave te zijn van de wil van de kiezers.
  Dat is toch een kenmerk van de democratie ?
  De wil van de kiezers komt dan immers naar voren aan de hand van de verkiezingsprogramma’s op het moment van verkiezingen.
  Dus: de kiezer geeft een volmacht aan het parlement in relatie tot punten uit de verkiezingsprogramma’s.
  Wanneer een onderwerp niet uit verkiezingsprogramma’s blijkt, dient de kiezen alsnog te worden geraadpleegd, want het parlement heeft geen volmacht gekregen voor de onbenoemde hoofdpunten.
  Althans, zo kan de stem van het volk worden teruggevonden in landelijke beleidslijnen.
  Elke persoon of partij die zich hiertegen verzet, is toch anti-democratisch bezig ?
  Zo ook D66.
  Deze partij is een rechtstreekse bedreiging voor ons Nederland.
  Geef ze geen kans onze samenleving verder te ondermijnen, en na vernietiging te herscheppen in een dictatoriale EU-staat.

  14 likes
 5. @herman de graaf
  de kiezer geeft een volmacht aan het parlement in relatie tot punten uit de verkiezingsprogramma’s.

  je kan ergens op stemmen maar , het linke is dat je niet van te voren weet met wie ze samen gaan werken.
  dus allemaal bullshit.

  7 likes
  • Er valt het een en ander te herstellen/verbeteren.
   Hoe kan het bij voorbeeld dat ministers en staatssecretarissen posten bekleden waar ze de ballen verstand van hebben. Ervaren Top-ambtenaren maken bovendien jaar in jaar uit op een departement de dienst uit. Dat gaat goed indien top-ambtenaren geen politieke kleur hebben. De praktijk is anders.

   4 likes
 6. D66=antidemocratisch

  Probleem is dat andere Democratische partijen nog een overwegend democratisch spelletje willen spelen.
  Kijk dat werkt natuurlijk niet. Tegen de tijd dat de ‘democratie’ ontwaakt is er geen Nederland meer.
  Alles word nu uit elkaar gehaald.

  Nu beginnen met Infiltreren , Bespioneren , Chanteren en elimineren is misschien een oplossing.

  3 likes
 7. Martin Bosma is wel de laatste die kritiek moet leveren op D66.
  Als oud-aanhanger van deze partij vond hij ‘t blijkbaar niet van belang om van binnenuit de staatsrechtelijke erfenis van Hans van Mierlo te hervormen.
  Bosma heeft zich, na een tijdje politiek dakloos te zijn geweest, bij Wilders aangesloten tot de PVV.
  Welnu; indien er een parlementaire beweging te noemen valt, dat geen interne democratie kent. is het de Partij van de Vrijheid wel.
  Wat dat betreft kunnen ze wat leren van het Forum van Baudet.

  1 likes
  • @’t Roode Vaan

   Bosma vertelt helder en analyseert veel zaken en problemen zeer treffend, maar bedenk wel dat hij klaargestoomd is in het adelaarsnest van de zio VS. En dat is super goor!

   Er is ooit maar één goede en m.i. oprechte politicus geweest, echter deze ligt jammer en spijtig genoeg in een Italiaans graf, omdat deze prachtige man de waarheid sprak. Mogen de honden die hem gedemoniseerd en (letterlijk) kapot hebben gemaakt voor eeuwig rotten, zelfs tot in de hel.

   Fortuyn had gelijk!!

   https://youtu.be/ZLu6WRPPmTE

   6 likes
  • PVV is geen politieke partij en krijgt geen overheidsgeld. D66 krijgt wel overheidsgeld om ondemocraties te werk te gaan. D66 draait aan de knoppen.

   2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

kaag

Kaag geeft weer honderden miljoenen van ONS belastinggeld weg

D66-minister Sigrid Kaag van Ontwikkelingssamenwerking krijgt eenmalig ...