Binnenland

D66 als bedreiging van onze democratie. Martin Bosma sloopt partij van de jaknikkers

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

D66 morrelt aan vrijheid, democratie en burgerrechten, luidt de kop van een artikel van Coen de Jong op de website van Syp Wynia.

De partij blijkt de invloed van de burger te minimaliseren, burgerrechten en democratische vrijheden in te perken en autoritair te opereren.

Pechtold hield niet van interne democratie en jaknikkers krijgen dan snel de overhand. De vernieuwingsdrift van weleer is vervangen door het verdedigen van de belangen van de gevestigde orde, schrijft De Jong.

Gat is groot

Bizar genoeg blijft D66 zichzelf niettemin als reuze verlicht, modern en tolerant zien, wat tot uiting komt in het napraten van stichtingen als Urgenda, voegt hij toe.

Aan de hand van 15 treffende voorbeelden laat De Jong vervolgens zien dat het gat tussen de door D66 traditioneel met de mond beleden idealen en de werkelijkheid groot is.

Door de strot

Hij noemt onder meer de afschaffing van het referendum, het buitensluiten van andere partijen, het vereren van de EU en het manipuleren van de geschiedschrijving.

Het artikel trok ook de aandacht van politici die lijdzaam moeten toezien hoe D66 haar beleid door de strot de Nederlandse burger duwt.

Dit had PVV’er Martin Bosma erover te zeggen:


[Wynia’s Week]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
2 jaren geleden

Jawel D66 is een gevaar en bedreiging van onze democratie , alles waar ze mee komen proberen ze met dwang door onze strotten te krijgen en als het niet lukt gaan ze bedreigen met pas op want dan doen we zus en zo . De letter D in D66 zijn ze niet absoluut niet waardig.. Met van Mierlo nog als kapitein was het nog enigszins normaal maar nu is het een stuurloos schip met kapiteintjes die afzonderlijk hun zin proberen door te drijven tegen democratische grondbeginselen in . Zelfs onze stoffelijke overschotten zijn niet meer veilig en dan nu ook nog met een aangeklede clown ” lees: schoolschant knaapje ” is het een bagger partij geworden .

IIS
IIS
2 jaren geleden

Fileer al deze landverraders, maar vergeet er dan vooral niet bij te vermelden dat de ‘gevestigde’ partijen de deur bij Bilderberg bijeenkomsten plat lopen en ze daar hun partijprogramma’s moeten stroomlijnen met de groten en het drek der aarde. De Bilderberg regeert wereldwijd, niet de politiek!

Vandaar ook dat de partijen het goed met elkaar kunnen vinden. En wie niet luistert, z’n eigen gang wil gaan, luistert naar het volk en denkt te kunnen afhaken krijgt een Pimmetje, een dreigement, een ziekte of verzelfmoord.

De zionisten, de nep joden weten het allemaal wel, vooral hoe ze hun Pappenheimers moeten aanpakken; simpel door over lijken te gaan.

Het griep coronavirus is daarvan een voorbeeld. Veel tamtam maken in de door hen gecontroleerde mainstream, van bovenaf de poppetjes instrueren en je hebt een wereldwijd spectaculair toneelstuk van de bovenste plank.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
2 jaren geleden

Het parlement dient een getrouwe weergave te zijn van de wil van de kiezers.
Dat is toch een kenmerk van de democratie ?
De wil van de kiezers komt dan immers naar voren aan de hand van de verkiezingsprogramma’s op het moment van verkiezingen.
Dus: de kiezer geeft een volmacht aan het parlement in relatie tot punten uit de verkiezingsprogramma’s.
Wanneer een onderwerp niet uit verkiezingsprogramma’s blijkt, dient de kiezen alsnog te worden geraadpleegd, want het parlement heeft geen volmacht gekregen voor de onbenoemde hoofdpunten.
Althans, zo kan de stem van het volk worden teruggevonden in landelijke beleidslijnen.
Elke persoon of partij die zich hiertegen verzet, is toch anti-democratisch bezig ?
Zo ook D66.
Deze partij is een rechtstreekse bedreiging voor ons Nederland.
Geef ze geen kans onze samenleving verder te ondermijnen, en na vernietiging te herscheppen in een dictatoriale EU-staat.

vladi
vladi
2 jaren geleden

Die sociopaat met zijn voldane k*tkop die ons uitlacht,een kopie van rutte.
yessar feras hetzelfde,asscher 2.

de vuiligheid druipt ervan af.

fff

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x