Homepagina » Binnenland » Break the System roept Nederlanders op in opstand te komen
Break the System roept Nederlanders op in opstand te komen

Break the System roept Nederlanders op in opstand te komen

Meer dan 4200 mensen hebben toegezegd aankomende dinsdag te protesteren in Den Haag. Break the System wil een grote opstand veroorzaken en het politieke systeem veranderen. Op 27 januari gaat volgens de groep het Binnenhof plat.

“We gaan naar het Binnenhof, ook al is het min 20 graden,” zeggen oprichters Lynton Deirkauf en Berry de Mooij. “En we blijven totdat de regering vertrekt.” Break the System is ontstaan uit het succes van de Facebookpagina Regeringswaanzin, waar ‘politieke besluiten, blamages en leugens op een satirische en genadeloze manier worden aangekaart’.

De organisatie heeft als doel om de burger centraal te stellen en Nederland weer humaan en sociaal te krijgen, met als gevolg een gezonde economie. Dit kan volgens de initiatiefnemers alleen gerealiseerd worden als er ingrijpende veranderingen plaatsvinden in de politiek, de wet en onze samenleving.

Op hun officiële website schrijven ze: “De rijken worden rijker en de armen worden armer. Er gaan miljarden euro’s de grens over, terwijl ruim twee miljoen Nederlanders in eigen land onder de armoedegrens leven. Onze ouderen worden financieel uitgekleed en aan hun lot overgelaten. De zorg gaat al jaren achteruit, minder kwaliteit, minder dekking, minder menselijkheid, minder verzorging en toch moeten wij, het volk, elk jaar méér premie betalen, méér eigen risico betalen en vervolgens maken de zorgverzekeraars méér winst!? Uiteindelijk is het alleen het Nederlandse volk dat momenteel de rekening betaalt voor het handelen van frauderende, liegende, geldverspillende, corrupte en graaiende bestuurders en bankiers! Het is genoeg geweest! Tot hier en niet verder!”

Break the System heeft geen politieke kleur en vindt dat alle politieke partijen gefaald hebben. De groep komt op voor huizenbezitters die ‘door toedoen van de banken’ met duizenden euro’s restschuld zitten, voor de 30.000 zorghulpverleners die sinds begin dit jaar werkloos zijn, ouders en kinderen ‘die onmenselijk behandeld worden door Jeugdzorg’, de ruim 331.000 mensen die hun zorgverzekering niet meer kunnen betalen, de ruim twee miljoen Nederlanders die onder de armoedegrens leven en de mensen die op de wachtlijst staan voor de voedselbank.

Break the System wil het volk een stem geven, krachtig doch vreedzaam in opstand komen, de media laten stoppen met het manipuleren van het volk en het huidige politieke en bancaire systeem doorbreken.Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

90 reacties

 1. Waarom moet ik in opstand komen? Ik heb het beter dan ooit. Ik doe niet mee, met onzin dat mijn welzijn vergalt.

  7 likes
  • @nunki : Wat een bevoorrecht en gezegend mens bent u dat u het zo goed hebt. Hopelijk geld dat ook voor uw gezin / familie, en eventueel ook uw vrienden en kennissen? Of leeft u misschien op een privé eilandje in de zuidzee, waar u geen last hebt van de diepe crisis die door de hele EU door het EUvoetvolk / melkvee wordt gevoeld? Of bent u misschien zo’n frauderende, liegende, geldverspillende, corrupte en graaiende bestuurder of bankier, of misschien alleen maar zo’n enge trekpoptrol die betaald wordt om ontevreden reaguurders op het verkeerde been te zetten? Zo triest….

   94 likes
   • Wat een zielig geklaag zeg, zelf heb ik ook al jaren niet veel te makken…SO What?

    Misschien moeten al die zielige klagertjes hier eens een tijdje in een derde wereld land gaan leven, want daar kunnen ze nog heeeel wat van leren

    6 likes
    • Misschien moet jij en Nunki maar eens wat vrijwilligerswerk gaan doen voor al die chronisch zieke ouderen die nu uitgekleed en in de steek gelaten worden. Dat jij je zelf weet te redden hoeft nog niet te betekenen dat anderen ook (nog) in staat zijn daar toe.

     Zo’n zwaktebod om mensen die zich inzetten tegen misstanden en opkomen voor het welzijn van niet alleen zichzelf maar ook de zwakkere medemens af te schilderen als zielige klagers.

     Egoïstische slappelingen als jullie houden de misstanden in stand en zijn de reden dat de uitbuiters in de samenleving daar eenvoudig mee weg kunnen komen.

     80 likes
     • Misschien zouden jullie je een wat volwassener moeten gedragen en akkoord gaan dat niet elk mensen hetzelfde is. Uiteindelijk hebben we allemaal problemen. Dat Nunki niets te klagen heeft ! Vind ik TOP ! Diep uit me hart ! Want het kan zijn dat hij gewoon gelukkig is met hoe hij/zij nu is want alles heeft hij verder buitenwegen gelaten Aspecten zoals zijn financiën en welzijn.

      Normen en waarden daar begint het bij.

      Niet teveel naar buiten kijken , daar word je afgeleid van datgene wat telt.

      Begin bij jezelf , dan pas is er tijd voor iets anders. Dit is de grootste les in het leven die er bestaat.

      5 likes
     • Tuurlijk zijn slappe egoistische slappelingen als wij DE reden dat uitbuiters hun gang kunnen gaan, klagertje…trouwens waar was JIj toen ik daklozen te eten gaf die iedereen in de kou hadden laten staan? Knap, en intelligent van je om voor mij te concluderen dat ik egoistisch ben, zonder dat je mij persoonlijk heb gekend, maar ik vergeef het je, want heel veel wakkere mensjes op deze site zijn net zo “ruimdenkend” als jij 🙂

      Ik ben blij dat ik voor jou een zondebok kan zijn, dan doe ik tenminste nog iets goeds voor mijn medemens, slechte egoïst die ik ben

      3 likes
    • @Edwin
     Wij leven in nederland !!

     1 likes
     • Een land waar het stukken beter gaat in verhouding tot andere landen, klagertje!

      5 likes
     • @Edwin
      Wat ben jij een zielige beter wetende mensen hater !
      dat ik op jou reageer wil nog niet zeggen dat ik iets te klagen heb !
      ik sta achter ieder mens die te leiden hebben aan t foute regeringssysteem .
      stumpert ben je zo…bang !

      1 likes
    • ….het gaat niet alleen om geld hoor!!! Beter leren lezen.

     3 likes
  • Als er niets verandert zal het snel veranderen dat jij en jezelf het goed hebben, een beetje compassie voor de medemens is toch niet zo moeilijk. Ikke ikke en de rest kan stikken is toch niet waar het om draait.

   49 likes
  • Dan moeten ze het afblazen, want het gaat inderdaad alleen om jou.

   5 likes
   • Blijkbaar mag je hier niet zeggen dat je het goed hebt. Vervolgens word je op van alles veroordeeld. Ineens is hij een egoïst, ineens wellicht zelfs corrupt en hij is blind naar zijn omgeving. En het enige wat hij vroeg was; waarom moet ik in opstand komen? Een hartelijk applaus voor jullie zelf. Als je de maatschappij wikt verbeteren begin dan eerst bij je zelf.

    13 likes
    • Beste #Henk, ik vind het prachtig dat #nundi zegt dat hij het beter heeft dan ooit, maar het is de manier waarop hij dat zegt, want ik gun iedereen het beste, dus ook #nundo, maar ook #jou.

     “Ik doe niet mee, met onzin dat mijn welzijn vergalt.”
     Hiermee zegt hij zoiets als “dat jullie in armoede leven is jullie probleem, en dat moet niet mijn probleem worden”. Want stel je nou eens voor dat wij ervoor gaan zorgen dat #nundi ook ‘arm’ wordt? Nou.. datwil ik iig niet op mijn geweten hebben hoor!!! Stel je voor zeg… Ik / wij – en mijn man, dochter en schoonzoon – ben ook in de gelukkige omstandigheid dat ik (voorlopig nog?) rond kan komen, maar ik weet ook dat er veel medelanders minder fortuinlijk zijn.

     18 likes
     • Ik snap niet dat mensen met veel geld zich lekker voelen. Inmiddels is toch duidelijk dat achter elk fortuin een misdaad zit. Hoeveel van die domme ganzen en fattige ijdeltuitjes weten dit? Ze denken allemaal dat ze geweldig zijn, omdat ze veel geld hebben zouden ze dus bijzonder zijn? Welnee, het zijn omgekochten. Hoe minder je zelf denkt, hoe meer ze aan je hebben. Ze kunnen dus nieteens zelfstandig denken. Eigenlijk ben je dus best heel zielig als je rijk bent. Die komen nu ook in een cultuurShock naar achteren. En ik heb eerder medelijden met ze.

      0 likes
    • hij vraagt het inderdaad want er staat een vraagteken achter.
     wat voor wereld leeft hij dan,dat hij dat niet begrijpt?
     zal wel een eenling zijn die net als dagobert duck zijn geld aan het tellen is.

     zodra ieder aan zichzelf denkt wordt de wereld toch wel heel gevaarlijk.

     beste wensen en beterschap.

     6 likes
    • Samen spelen, samen delen.

     1 likes
  • Dit gaat om veeeeel meer dan welzijn.
   George Orwell gaat gelijk krijgen mits de mens zichzelf nu gaat besturen i.p.v. te laten sturen.
   Dit gaat om de toekomst.

   13 likes
   • hehe .. The only time evil win is when good people do nothing.. Dat gezegdt hebbende,
    Ik zie het al voor me, als dit een succes wordt dan lopen er weer heel gauw leden van politieke partyen rond om flyers uit te delen, of nog erger.. We krijgen de regering de deur uit wat dan ???? het zou dan ineens om kunne slaan in communisme. en daar staan we dan met onze goede bedoelingen. Maar goed, eerlijk gezegdt weet ik het ook niet meer.. ze hebben ons bij de ballen das iig zeker..

    1 likes
    • Ik doel niet op anarchisme of communisme.
     Er zal een overgangsperiode moeten komen om nieuw bestuur op te zetten.Dit is heel goed mogelijk.
     Mensen met kennis en experts op verschillende terreinen op de juiste plekken in plaats van lobbyisten die posities bekleden waar ze weinig of geen verstand van hebben.Bovendien zijn de nieuwe bestuurders niet ( meteen) chantabel.
     Met een klein beetje nadenken kunnen we de meeste problemen de baas en zullen oplossingen moeiteloos naar voren komen.
     We kunnen zelf zaken regelen.We zijn toch geen kinderen of wel dan?
     We hebben een overheid als deze niet nodig, sterker nog, zij moeten eruit of veranderen.

     11 likes
  • Het komt nogal egoistisch over van @nunki en is het juist wel goed om zo’n initiatief als ‘ Break the System ‘ toe te juigen.

   18 likes
  • @ nunki, mijn inkomen is prina, ik heb een vaste baan, altijd eten op tafel, enz. Maar ik sta er wel op 27-1.Maar ik zie zoveel inhumane toestanden om mij heen, die ik ook niet in mijn eentje op kan lossen. Het is bv. te zot voor wooorden dat iemand zijn ziktekostenpremie niet kan betalen. Dat gaat dus ge-ind worden door een deurwaarder o.i.d. en dan komt er nog fijn een boete bij bovenop. Demensen die hun zorgpremie niet kunnen betalen hebben al niet veel en zo komen ze steeds verder in de fainace rotzooi. Dat is toch te zot voor woorden. Voor de overheid zijn wij een nummer geworden, niet meer en niet mjnder!!!!
   ik sta er 27-1.

   12 likes
  • Als we morgen met een meerderheid besluiten dat hetvolgende heel gewoon is, dan gaat zich dat ook manifesteren:

   “Ieder mens op aarde (laten we beginnen in NL) heeft onvoorwaardelijk recht op invulling van de basisbehoeften, te beginnen via een basisinkomen”.

   Dat de basisbehoeften zijn ingevuld is een grondrecht of zo je wil een VN universeel mensenrecht.
   Onze ouders en ouders voor hen hebben ervoor gezorgd dat dit NU mogelijk is!

   Mensen die zeggen dat dit niet mogelijk is, hebben maar weinig voorstellingsvermogen.

   http://issuu.com/zonnemax/docs/basisinkomen_2015/0

   8 likes
  • Klagen heeft geen zin, geen woorden maar Daden want dit gaat Ons Allen aan, voor de jongeren die ook een toekomst verdienen en waar wij volwassenen voor op moeten komen omdat zij ook een toekomst verdienen, voor alle volwassenen die mogen stemmen, voor ouderen die hun hard verdiende pensioentje zien slinken op hun eigenlijke rustige oude dag zoals die hun is voorgehouden, voor de gezonden die morgen ook ziek kunnen worden, voor de zieken die nu al niet meer weten hoe zij hun medicijnen kunnen betalen met de alsmaar verhogende eigen bijdrage en of thuiszorg geregeld krijgen, voor de werkenden die morgen ook hun baan kunnen verliezen, voor de werkenlozen die nu niet meer weten hoe nog aan een baan te komen, voor de ondernemers die misschien morgen ook hun zaak kunnen opdoeken, voor de armen die nu niet meer weten of zij morgen nog een dak boven hun hoofd hebben, voor de rijken die morgen ook plotsklaps alles kunnen verliezen door wat voor reden dan ook en het ook geen leven is met zoveel armoede in de om,- en nabijheid, waar iemand misschien nu nog ‘groot’ aan het doen is. Als ieder ‘op zich’ blijft staan zal er nooit iets veranderen, wij moeten met z’n allen Zij aan Zij, Voor en Achter Elkander gaan staan om Nederland van de ondergang te redden. Massaal en een mooie tip voor Allen, doe dit in het oranje gekleed met een rouwband om, dat zal indruk maken waar de media ook niet meer omheen kan. Voor de degenen die niet af kunnen reizen, kunnen op deze manier ook meedoen vanuit huis met de vlaggen halfstok. Deze regering wil niet luisteren, zij voelen zelf de strakke broekriem niet, dan moet deze regering het maar zien en met mijn oranje tip, zal dit zeker een enorme indruk gaan maken wat zijn weerga nog niet kent… Break the System, alvast een BRAVO van mij en zet h’m op met z’n Allen…

   8 likes
  • @nunki. Leuk dat je zo tevreden bent met je eigen leventje, maar nu ff to the point.
   Wie kan ons garanderen dat er geen geheime dienst of andere obscure organisatie achter dit soort manifestaties zit, uiteraard met geheel andere bedoelingen dan ogenschijnlijk lijkt. Om de wind uit de zeilen te halen van echte opstanden vanuit de bevolking bijvoorbeeld…

   3 likes
  • medelijden met rijke nunki …je bent armer dan …..die het echt nodig hebben !
   zielig .

   2 likes
  • Ja Nuki ji kan het misschien wel goed hebben en hoor je bij die 1 procent ,maar er zijn meer .Ik heb het ook goed maar ik protesteer wel mee We zijn een samenleving allen 1 en niet ik.

   2 likes
  • Aan een leven in een gouden kooitje is niks aan. Ken je het sprookje van de Japanse Nachtegaal? Daar draait het nu om. Ook jij zult een keer slachtoffer worden. Dan pas gaan je ogen open. Hoe belachelijk alles in elkaar steekt. Dat ethiek weg is bij een simpel iets. We worden steeds verder een richting in gestuurd, die niet menselijk is en wat het systeem dus wil. Kinderen van nu zullen heel moeilijk aan kinderen kunnen beginnen. Denk aan betaalbare huisvesting. 2 verdieners systeem plus dat alles duurder wordt. Plus er op hun hoofd een staatslening zit en nu ook nog een studielening. Plus dat ze zichzelf continu moeten bijleren om bij te blijven op de markt. Flexibel werken. Geen pensioenopbouw. En als ze aan kinderen willen beginnen, dan is de vraag of ze nog wel vruchtbaar zijn. Er ligt nu wel een hele zware last op de huidige generatie. Leven in een Depopulatie en transhumanisme samenleving? Een afvalrace? Een soort van hungrygames? Totale controle? Absolute totale moderne slavernij? Extreem weer en daardoor vele rampen? Droom lekker verder!

   2 likes
  • Je hoeft niet te demonstreren……. alleen jammer dat je geen medelijden hebt met mensen die t minder goed hebben nu! WE zijn daar met zen allen verantwoordelijk voor! Dus jij ook..,..waarschijnlijk is t zelfs zo dat wat jij nu te veel hebt komt een ander te kort.

   0 likes
 2. Gossie mikkie zeg, de azijnpissers laten hun stralen weer lopen. (langs de pot weliswaar)
  Al die toetsenbordactivisten, mierenneukers, kommaverkrachters en bank-hang-klagers, als we daar van afhankelijk waren, tja dan had het inderdaad geen enkele zin om as dinsdag naar Den Haag te gaan.
  Gelukkig heb ik de afgelopen weken, maanden zoveel mensen gesproken, mensen in de organisatie, mensen die ons steunen, dat dit geneuzel en gezever, me slechts lichtelijk irriteert.
  Hé Arnout, wat heb jij gvd gedaan om van Nederland een betere plek te maken? Het eisenpakket is niet in steen gebeiteld het zijn uitingen van mensen die zaken veranderd willen zien worden. Zaken, wetten, regelingen die inmiddels zo ingewikkeld zijn geworden dat de gemiddelde Nederlander er nog maar weining van snapt. (en of daar opzet in zit, dat laat ik maar even in t midden) Deze “wetten” en vriendjespolitiek zorgen ervoor dat er steeds meer mensen in de verdrukking komen. Ja, er steeds meer mensen onder lijden.
  Nunki, ben je nu echt zo gevoelloos, gewetensloos, egoïstisch, hard en dood van binnen? Ik daag je uit om naar het Malieveld te komen en naar de verhalen van de mensen te luisteren. Als je dan nog steeds denkt: ikke ikke ikke, dan raad ik je toch echt aan om contact op te nemen met een psycholoog want dan vrees ik dat je lijdt aan een zeer ernstige vorm van narcistische persoonlijkheidstoornis (een van de kenmerken is het totaal ontbreken van inlevingsvermogen)
  Debbie

  33 likes
  • De toon is weer gezet. Ik vind het systeem waarin we nu leven verre van perfect. Toch mogen we niet vergeten dat we historisch gezien, in de beste tijd ooit leven., wat welvaart en welzijn betreft (Lees bijvoorbeeld Steven Pinker)

   Ik ben dus zeker niet voor het breken van het systeem, wel voor het verbeteren van een aantal problemen en deelsystemen. (Geldsysteem, betrokkenheid van ieder bij de samenleving) De beste manier hiervoor is imo door mee te doen, betrokken te zijn en van binnrenuit invloed uit te oefenen. Als ousider “break the system” gaan roepen, ik denk niet dat het veel effect gaat hebben.

   6 likes
   • @Henk

    ” Toch mogen we niet vergeten dat we historisch gezien, in de beste tijd ooit leven., wat welvaart en welzijn betreft”

    Dat klopt, als je de laatste 7 jaar er vanaf trekt. Maar je moet ook niet vergeten dat de overgang naar het ware gouden tijdperk doelbewust om zeep geholpen word.

    9 likes
    • Als je ervan uit gaat dat er machten zijn, die achter de schermen aan de touwtjes trekken en ook nog in slagen in hun opzet, dan sta je er anders in dan ik.
     Ik snap de aantrekkelijkheid van dat soort complotddenken wel, maar ik geloof daar dus helemaal niet in.
     Volgens mij zujn we toch echt met zijn allen verantwoordelijk voor hoe het nu is, hoe moeilijk het soms ook is dat te accepteren.

     6 likes
     • Als ze nou eens al dat geld wat nu in de economie word gepompt, gaan gebruiken voor het onvoorwaardelijk basisinkomen waar elk persoon op aarde recht op heeft, wat zou alles er dan op vooruit gaan en hoeveel meer mensen zouden er dan gelukkig zijn en veel minder stress hebben.
      Misschien een idee om dit ook eens voor te leggen aan de regering.

      8 likes
     • Mensen die niets te doen hebben, en gefrustreerd zijn, proberen altijd een ander aan te wijzen als oorzaak van hun ellende…en dat zorgt voor complottheorieen….

      Complotheorieen zijn zo oud als de mensheid zelf: kijk maar naar religies: religieuze mensen zijn er vaak heilig van overtuigd dat de duivel continu duistere complotten smeed tegen god’s schepping, en het enige verschil is dat veel spirituele mensen nu bezig zijn met Cabal/NWO/Bilderberg en ga zo maar door….het woordje “duivel” is nu vervangen door Cabal/NWO etc….maar de houding die veel zogenaamd spirituele mensen hebben verschilt geen moer van de dogmatische geloven , alles komt wat vrijer en blijer over als voorheen, maar in de kern blijkt deze nieuwe spiritualiteit precies hetzelfde te zijn als de oude religies

      Beschavingen komen, en beschavingen gaan, de revolutionair die voor zijn/haar medemens opkomt, kan morgen de dictator zijn die iedereen verafschuwt.

      Ja ja, zoveel mensen hier zitten te roepen: “Alles Is Een!” , en tegelijkertijd zitten ze op allerlei groeperingen af te geven omdat die zo slecht zijn. Dan spreek je jezelf tegen.

      We hebben MET Z’N allen voor deze situaties gezorgd,
      afgeven op andere medemensen is gewoonweg hypocriet

      3 likes
   • We leven pas in een goede tijd als we eerlijk met z’n allen delen! En dat betekent om te beginnen ONVOORWAARDELIJK recht op de basisbehoeften voor ieder mens op deze aarde.

    Niet mogelijk hoor ik je denken?, Mensen worden Lui hoor ik je denken? Wie doet nog het werk (voor mij) hoor ik je denken? Dat zijn slechts oordelen die door proeven tot op heden worden tegengesproken.

    3 likes
  • De toon is weer gezet. Ik vind het systeem waarin we nu leven verre van perfect. Toch mogen we niet vergeten dat we historisch gezien, in de beste tijd ooit leven., wat welvaart en welzijn betreft (Lees bijvoorbeeld Steven Pinker)

   Ik ben dus zeker niet voor het breken van het systeem, wel voor het verbeteren van een aantal problemen en deelsystemen. (Geldsysteem, betrokkenheid van ieder bij de samenleving) De beste manier hiervoor is imo door mee te doen, betrokken te zijn en van binnrenuit invloed uit te oefenen. Als ousider “break the system” gaan roepen, ik denk niet dat het veel effect gaat hebben.

   2 likes
   • De beste manier is om de oude garde er uit te wippen want van degenen die dit systeem opgezet en uitgehold hebben, gaan we niet verwachten dat ze de know how en emphatie hebben om er een intelligente en positieve zwaai aan te geven. Hoe die arrogante Halbe Zeilstra ons even haarfijn uitlegt dat de gewone man hier niet van mee zal profiteren. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, nu willen ze de rijken nog rijker laten worden. Ondertussen spat die grote zeepbel genaamd financieële wereld uit elkaar en zien mensen in hoe ze besodemieterd zijn. Het zijn psychopaten. Weg ermee.

    12 likes
  • Ik heb heel vaak vrijwilligerswerk gedaan, zelfs tot aan China en Afrika toe. Dus ga mij niet de les lezen als je niks van mij weet.

   Daarnaast even snel 2 willekeurige puntjes:
   -Hondenbelasting afschaffen? Ik heb er zelf ook 1 maar het is maar al te goed dat je het betaald. Alle kosten die worden gemaakt voor het hondenbeleid en de uitvoering daarvan worden tegenwoordig uit de hondenbelasting betaald. En uitgaansgebieden? Worden ook erdoor onderhouden.
   Dan kan je nog beter kattenbelasting invoeren.

   – Het basisrecht/grondwet naleven; Ministers ontslaan en mogelijk strafrechtelijk vervolgen wanneer deze de wet niet naleven, zoals de net aangenomen participatie wet ( Voedsel, water en onderdak voorziening, dwangarbeid ).
   Leuk…. Alleen dwangarbeid mag niet. Staat in de grondwet….

   En wie gaan deze plannen uitvoeren? Een handje van break the system? Of verwachten de mensen dat alles en iedereen er gelijk massaal achter gaat staan…

   Net als bij de SOPN (wat ook dramatisch geflopt is tijdens en na de verkiezingen) zie ik dit dan ook falen.

   Begrijp me niet verkeerd, ik sta heus wel achter sommige punten maar op veel punten slaan ze de plank gewoon volledig mis of is er niet gekeken naar een totaalplan.

   Ik heb de indruk dat merendeel is geschreven op de achterkant van een bierviltje ofzo.

   3 likes
  • Dag Debbie.

   Er zijn illuminati in spe onder ons, in alle geledingen van de burgerij.

   Je kunt beter bidden voor ze, want ze weten wat ze zeggen en of doen!

   1 likes
 3. Wat een belachelijk negatieve reacties. Die lui achter break the system proberen tenminste iets.

  36 likes
 4. Een meer dan zeer nobel streven, echter om een systeem als dit te breken zijn andere maatregelen nodig. Om in opstand te komen op straat is kansloos, ga ondergronds, vecht tegen het systeem op een manier zoals het systeem jouw probeert te breken.
  De politici weten donders goed dat het merendeel van de bevolking flauw is van alle maatregelen en leugens die ze verkondigen. Hoe meer openlijke demonstraties hoe groter hun macht wordt, dit is precies wat ze willen, kunnen ze nog meer vrijheidsbeperkende maatregelen nemen.
  Denk verdorie eens goed na, haal al je geld van de bank en betaal je belastingen niet, dan pak je het systeem pas aan. Het systeem draait alleen maar om geld, draai de geldkraan dicht en het systeem wordt gebroken, eenvoudiger kan het niet.
  Als 1 op de 10 zijn geld van de bank haalt flikkert alles al om, hoe moeilijk is het.

  22 likes
 5. Je wordt niet gemanipuleerd , je laat je manipuleren !

  6 likes
 6. Mijn petje af hoor!!! Eindelijk eens een oproep om tegen dit systeem op te komen.
  Het word tijd dat de mensen eens wakker worden! We gaan naar een nieuw systeem toe, maar daar moeten we zelf wel voor zorgen, voor het hoogste goed van allen en moeder aarde.
  Kijk naar Griekenland daar stoppen ze gewoon met belasting betalen, dan pas berijk je iets, als we de bevolking zover kunnen krijgen dat iedereen dat gaat doen dan moet de regering zich wel aanpassen.
  Het is toch te gek voor woorden dat iedereen maar als een mak lammetje elke sanctie aanvaart die we opgelegt krijgen. Voor de jeugd is het nu al zeer moeilijk om een nieuw leven op te bouwen, toch niet zo gek dat iedereen moedeloos word. We moeten gaan denken in de opbouw van de aarde en alles weer gezond maken inplaats van weer een smak geld te steken in de economie.
  Mens sta op!!!

  18 likes
 7. Ik denk dus ik besta

  Het artikel van afgelopen week is duidelijk niet begrepen. ‘Break the system’, maar ze pakken de verkeerden aan. Het is níet de zichtbare politiek die lamgelegd moet worden, het is het systeem wat eráchter zit!

  Als die 4200 mensen plus de rest die sympatiseert nou eens per direct stoppen met belasting betalen (ongeacht of dit wegenbelasting, inkomstenbelasting, btw, etc.) is, en stoppen met hypotheken en lening ‘terug’ betalen aan de banken (want je hebt als je geluk hebt slechts 10% écht geld gekregen, de rest is gebakken lucht waar je wél 100% van moet terugbetalen, plus rente, met écht geld!)… Als je zoiets doet met duizenden mensen, dán leg je het systeem binnen een paar dagen helemaal plat en komt er ruimte om iets nieuws op te zetten.

  Nu staat a.s. dinsdag de ME waarschijnlijk al klaar op het Binnenhof om iedereen met grof geweld uit elkaar te slaan… En dan?… Dan heb je niks bereikt, behalve een ‘ereplaatsje’ in het 8-uur journaal.

  Hedendaagse revolutie moet onaangekondigd onder water gebeuren. Stoppen met je bang laten maken door dreigementen met/van deurwaarders, boetes en het idee van mensen die ‘boven je’ staan. Stop met je leeg laten zuigen, en stop met je laten bedonderen door banken en de mensen achter de schermen die héél hoog en ogenschijnlijk ongrijp- en onzichtbaar bovenin de piramide zitten.

  WIJ zijn de 99%, als WIJ stoppen met het spel meespelen (lees: stoppen met betalen wat ze je hebben wijsgemaakt dat je moet betalen) dan is het spel uitgespeeld! In mijn ogen is er géén andere manier om het systeem te breken.

  My 2 cents.

  17 likes
 8. Ik wens de actie voerders alvast veel moed en geluk bij hun poging maar ik vrees dat er jullie een grote politiemacht zal opwachten, David tegen Goliath hé.
  Mogelijks zijn die laatste vergezeld van hun eigen agitators die zich onder de betogers gaan mengen en rellen uitlokken en dit legitimiteit geeft aan de “ordehandhavers” om er op los te kloppen en arrestaties te verrichten. De Nieuwe Wereld Orde is overal aanwezig ook in de “vreedzame” EU.

  11 likes
 9. Heb ik nou echt bijna 5 minuten naar een of andere waardeloze videoclip met michael jackson gekeken?
  Manmanman, ik word er nou niet echt warm voor deze opstand. Ik heb nog meer sympathie voor een stoofpeer.
  Leg dan op zijn minst eens uit wat er gaat gebeuren.

  Bovendien met ‘maar’ 9000 views kan ik nou ook niet echt dit serieus nemen.

  Eventjes op de website gekeken, maar het is duidelijk dat het eisenpakket niet geschreven is door iemand die enigszins kennis heeft van economie.
  Er staan zeker wel een paar goede punten in, maar international je volledig afsluiten van alles en de export en import donderen in elkaar.
  Wat ook even deftig was geweest was om het even na te laten lezen, ben al 3 spelfouten tegengekomen.

  Dit break the system waait wel weer over.

  9 likes
 10. Ik voorspel dat geen enkele kleine opstand cq protest van een paar 1000 man zal helpen ook maar iets te veranderen.
  De enige weg iets te veranderen is het letterlijk in de kraag vatten en het onteigenen van de complete koninklijke familie, welke over de lijken van vele mensen mega rijk geworden zijn. Het in de kraag vatten geldt voor alle koningshuizen ! denk aan onze belgische vriend koning Leopold, die in zijn privé kolonie Congo (rubber plantages) zo’n 10 miljoen mensen liet vermoorden en verminken.
  Al die koningshuizen hebben echt schijt aan u en iedereen. Voor hen zijn “gewone mensen” niets anders dan simpel gepeupel (Beatrix over het jagen op de domeinen; “ik zwicht niet voor het volk!” …aansluitend moet ik meteen kotsen als ik Willem namen hoor opnoemen …schijnheiliger kan het gewoon niet door een alsmaar zwaaiende “vlucht familie”.
  Het letterlijk in de kraag vatten van alle miljardair-vriendjes van alle koningshuizen zal de volgende stap moeten zijn ….helaas, ik vermoed dat dit nooit zal gebeuren, NWO is comming en de Bilderberggroep zal blijven bepalen wat onze politici puppets zullen en MOETEN uitvoeren. (aldus liegtnooitOpstelten)
  De utopie zal blijven bestaan, dat mensen als José Mujica, Uruguay, …mensen met een ECHTE roeping landen zullen besturen.

  9 likes
 11. Die “99%” die werkelijke verandering willen lijken niet te beseffen dat er in feite in heel simpele manier is om het huidige systeem te breken en die begint gewoon vanuit de luie leunstoel op 18 maart aanstaande door bij de Provinciale Statenverkiezingen NIET te gaan stemmen. Bij een opkomst van slechts 1% kan namelijk geen politicus nog met droge ogen zeggen dat die verkiezingen geldig zijn. Dat zou een begin zijn van écht iets nieuws.

  Maar ja, hoe gaan die dingen: mensen gaan toch stemmen op een partij waarvan ze denken dat die wel voor hun belangen op zal komen. Maar wat ze daarbij dan niet beseffen is dat ze daarmee niet in eerste instantie die partij steunen, maar het systeem waarvan die partij zelf deel uitmaakt. Wie dus gaat stemmen, stemt dus tegen wil en dank vóór dat systeem dat hij nou juist wil breken. Zo bereik je natuurlijk nooit iets.

  Hetzelfde geldt voor het breken van de macht van banken die geld scheppen vanuit het niets om mensen leningen te kunnen verstrekken. Dat systeem is heel simpel te breken door niet meer bij de bank aan te kloppen voor een geldlening. Maar ja, hoe gaan die dingen: mensen wil toch een huis kopen, dus steekt men zich toch ook weer gewoon in de schulden door een hypotheek af te sluiten. En ook zo bereik je natuurlijk weer helemaal niets, alle goede voornemens ten spijt.

  7 likes
 12. van die keyboard pianisten hier hoef je iig niets te verwachten. volgende onderwerp zou ik zeggen

  6 likes
 13. Met een beetje mazzel komen er dit keer 50 man i.p.v. de 20 die er de vorige keer waren..

  2 likes
  • @Roy: Ik ga zeker. Elke exposure, hoe klein of hoe groot, zal mensen aan het denken zetten.
   Mensen zijn zo verwikkeld in hun eigen gedoe, dat hen ontgaat hoe waardeloos Rutte 2 is.
   Politici behoren het volk te dienen, niet andersom.

   4 likes
 14. 4200 toezeggingen via Facebook? Wauw! Met een beetje geluk komen er 30 opdraven die vervolgens door de media vakkundig voor l*l worden gezet. Zo rolt Nederland. En het volk? Zij riepen: “Schande!!!”, sloten de gordijnen en sliepen weer lekker verder.

  4 likes
 15. Even ter verduidelijking:Ik ben maar een simpel auto-didactisch gevormd mens wat zijn steentje probeert bij te dragen aan het ondermijnen van de op handen zijnde total control society beter bekend als de New World Order welke reeds in uitvoering is getuige de meerdere false flag operaties die inmiddels als feit kunnen worden beschouwd en onder regie vallen van een select gezelschapje wat zichzelf tot een elitair groepje mensen benoemd heeft maar wat in werkelijkheid een stelletje machtswellustellingen met psychopatische neigingen is welke zich heeft uitgeroepen en zich blijkbaar geroepen voelt om voor plaatsvervangende god te spelen om het lot van ons simpele mensen te kunnen bepalen…Wat ik graag wil weten is of we alleen maar oeverloos door blijven hakkelen over hetzelfde onderwerp of komen we nu eens komen met iets zoals een rebellie want zoveel tijd is er nu echt niet meer.Probeer eens iets werkelijk te bewerkstelligen i.p.v. dit zelf relativeren en elkaars gelijk en/of ongelijk toeschrijven wat nergens toe zal leiden….Weet U wel hoeveel vergelijkbare sites op het WWW te vinden zijn en waar ook mensen exact hetzelfde doen als hier terwijl de tijd en het lot wat ons te wachten staat met rasse schreden ongehinderd naderende is?Oneindig veel kan ik U vertellen.en er is er niet één die het verschil maakt.Probeer Uzelf hiervan te onderscheiden door écht iets te doen i.p.v. dat eindeloos gezwets waar ieder zijn mening en visie laat blijken maar niets zal veranderen aan het geheel wat ons lot zal bestempelen….Éénheid is nu geboden.Schop “ze” van hun zichzelf toe bedeelde machtspositie.Vráág om het maar even dicht bij huis te zoeken Rutte eens (Ik begrijp dat NL op wereld niveau nergens toe staat maar we moeten ergens beginnen.)een keer op op de man af wat Bapphomet doet in t belangrijkste werkkamertje van ons land.Vraag naar de Cirkel van Negen rituelen waar hij samen met o.a. haat en angst zaaiende mede acteur Wilders bij is geweest.Wie vraagt daar ooit naar?Wie heeft het lef en de kracht om dit aan de kaak te stellen?Vraag eens naar de geheime bijeenkomsten in Dublin e.d. waar Rutte regelmatig naar afreist en de driehonderd babylichaampjes die daar gevonden zijn.. Vráág naar de bijeenkomsten van de Bilderberg groep waar tout elite en politiek Nederland en de rest van de wereld elite e.d.bij zijn geweest en wat daar besproken is…Vráág vráág vráág….Nederland en zeker zijn bevolking heeft in het verleden al meer dan genoeg laten blijken dat één klein volk enorme invloed kan hebben in het verloop van de geschiedenis.Sta op en doe iets…Nu!~~~Samen…..Laten we de wereld blijken dat dit alles één grote hoax is.Laten we nogmaals voorop lopen als jongens van Jan de Wit en laten we met z.n allen als meest geliberaliseerd volk van de hele wereld laten zien wat er gaande is in onze wereld vandaag de dag.Ze hebben tijden lang hun gang kunnen gaan en zodanig voor god kunnen spelen maar genoeg is genoeg.Ik speel regelmatig met mijn eigen leven door openbaar mijn visie te geven op deze zaken maar als dit een hoger doel heiligt dan heb ik dat daar graag voor over.
  Je Suis Ray en dat hebben ze ongewild zélf aangewakkerd en ook hier houd ik mijn mond niet over.Wees niet bang voor de naderende dood,dat is door de geschiedenis van de mensheid heen al milmilmilmiljarden mensen overkomen dus wij komen daar ook wel doorheen.Het is niet het individu wat telt maar het resultaat wat het individu bewerkstelligt heeft..Mensen laten we iets doen want als eenling vergaat je roep om verandering.Samen staan we sterk!Denk aan ons nageslacht,uw kinderen en kleinkinderen welke hier straks achterblijven.Wetende dat wij het tij niet hebben kunnen keren zal een eeuwige schuldvraag bij ons oproepen.Nu en anders niet want het is echt één minuut voor twaalf.Moge de vredelievende god met ons zijn.Free energy is the key to al the solutions.Één wereld zonder dat onnatuurlijke en door mensen geschapen akelige ….GELD!!!Een goed werkende samenleving is een samenleving zonder geld en één waar mensen hun natuurlijke vaardigheden kunnen ontplooien.Iedereen op aarde heeft zijn plek en natuurlijke gave alleen moet je er niet van verstoten worden omdat je geen middelen (geld) bezit om ze te kunnen verwezenlijken.Iedereen en alles wat om ons heen is is hier met een reden en een ieder heeft zijn eigen “gift””meegekregen.Laat ons collectief bewustzijn bewuster zijn en samen werken aan de ondergang van wat “hun “doel is….Totale onderwerping van de vrije geest en de mens weer terug brengen in de staat waar hij voor gecreeërd is..Slaaf voor de goden welke zij (Aardse zichzelf verheven stervelingen gelijk aan ons) ons willen brengen.Wees braaf,wees een slaaf.Met hand en tand zal ik mij hier tegen verzetten.En dan ben ik niet eens aan een bepaald of enkel geloof gebonden,maar toch zeg ik hier;Amen en dat uw wil geschiedde en niet de wil van een stelletje verveelde elitaire gevoelloze duivel aanbiddende psychopaten.Hun lot is bezegeld.AMEN!!!

  3 likes
 16. Op zich vind ik het een prima initiatief want ja, het systeem werkt niet meer en bevoordeelt alleen de rijken en maakt armen armer.

  Alleen werken dit soort initatieven niet zonder een duidelijke doelstelling, iets wat je bij Occupy ook zag. Uiteindelijk bloedde het dood omdat het qua doelstellingen alle kanten uitwaaierde.
  Occupy heeft laten zien dat je heel snel veel mensen op de been kunt krijgen omdat veel mensen beseffen dat ons economische systeem niet meer werkt. Maar wil je echt impact hebben dan zul je aan doelstellingen moeten werken die als vervanging kunnen dienen.

  3 likes
 17. Hoi allemaal,

  natuurlijk zijn er schrijnende toestanden in deze maatschappij, maar ga eens even naar een ander land en kijk hoe het daar is gesteld. Ik leef ook onder het sociaal minimum, maar toch kan ik nog wat sparen en ga eens per jaar nog op vakantie. Ik heb gezien hoe er mensen bij de voedselbank liepen: wel fiks roken en drinken en zogenaamd geen auto, nee nee. (de goeien daargelaten natuurlijk). Ook ik heb schulden gehad, maar mijzelf daar weer uitgewerkt. Dat kan een ander ook hoor, als ik dat kan met een superlaag wao’tje…En er zijn toeslagen en regelingen via gemeentes en andere instanties. Als je echt wilt, dan kun je uit de shit komen, maar dat moet je wel willen. Ja, ik heb eens met het uwv van doen gehad: duizenden euro’s terugbetalen, buiten mijn schuld. Maar ik heb me niet laten kisten en ben eruit gekomen. Het kan wel,. Ik ben zuinig op wat ik NU heb en ga geen nieuwe schulden aan.
  Ik heb ook het idee dat ‘Break the system’ weer zo’n opgezet iets is, zoals hierboven ook al werd beschreven. Net als destijds bij dat andere event dat landelijk was. Links of rechtsom wordt alles toch van bovenaf bestuurt, valt weinig aan te veranderen denk ik. De elite houdt overal een vinger in de pap, al lijkt dat soms van niet. They are in control.
  Wees vrij tussen je eigen oren en kijk eens verder dan dit kikkerlandje. Miljoenen op de vlucht en zonder eten of wat dan ook…..Al dat geklaag, ik ben het nogal beu…..
  Neemt niet weg dat er wel wat moet gebeuren, maar of dit de juiste manier is via zo’n invasie in Den Haag….?

  2 likes
 18. Goed initiatief! Laat je stem horen!
  Je moest het weten hoeveel geboren en getogen Nederlanders letterlijk belegerd worden door veiligheidsdiensten AIVD en MIAVD in opdracht van de niet democratisch gekozen deel van de Nederlandse staat Beatrix en Wamax.

  2 likes
 19. Ik denk dat er tienduizenden mensen zijn die klagen dat ze het slecht hebben. Alleen met een opstand bereik je geen f*ck. Wat er moet gebeuren is dat deze mensen zich IN STILTE verenigen in een soort verzet. En op het moment dat er een kritische hoeveelheid aan mensen bereikt is, moet er vanuit dit stille verzet een datum gegeven worden dat iedereen stopt met hypotheek betalen en alle geld van de bank halen.

  Dit kun je alleen niet hardop aankondigen, want dan worden er meteen maatregelen getroffen. Daarom bespioneerd de overheid, als stroman van de ware machthebbers, de bevolking en zijn ze zo vreselijk paranoïde. Ze weten dat de massa macht heeft, als deze massa in één keer gestuurd wordt actie te ondernemen. Als dát gebeurt pak je niet de overheid, want dat is de vervangbare stroman maar pak je de achterliggende machthebbers.

  En natuurlijk brengt dat eerst chaos, maar dan ben je wel in een klap van dat eeuwige gelieg en geroof af van de machthebbers. Dan staan ze buitenspel en hebben ze niks meer in te brengen.

  Een stil verzet. In stilte een grote hoeveelheid mensen verzamelen, bijvoorbeeld via mailinglijsten waar elke verzetsstrijder zich voor kan opgeven zou mogelijk kunnen zijn. Dit soort lijsten kunnen niet offline gehaald worden en het is een manier om iedereen altijd te informeren.

  Break the system moet zijn: Break het achterliggende ‘onzichtbare’ system.

  Wie heeft er meer ideeën?

  2 likes
  • @marcel.

   Zoals ik al vaker heb aangegeven is dit systeem zeer fragiel. Als 10% van de bevolking
   zijn geld van de bank haalt flikkert alles al in mekaar, simpel like that.
   Ik wou laatst 6000 euro van mijn bank halen, het eerste wat ze vroegen is waar ik dat
   geld voor nodig had?! Hier zijn ze als de dood voor.

   0 likes
 20. Ter ondersteuning voor Break the System, met de tekst van een rollbanner waarmee ik in 11 juli 2013 op het Binnenhof/Plein in Den Haag stond.

  Inmiddels al bijna 17 miljoen mensen, op dit hele kleine stukje aarde.
  Een land met duizend meningen, die schrijf je niet teveel wetten voor en die blijf je niet nog méér centen afpakken.Die burgers laat je in hun Waarde en Eigenwaarde.
  Doordat er zoveel onvrede is ontstaan onder de burgers ben ik zelf in oplossingen gaan nadenken en ik ben zelf van mening…
  1 – Dat het tijd wordt voor een referendum om wel of niet bij de EU te blijven. Het eens zó rijke Nederland is er inmiddels alleen maar armer door geworden, het heeft verder geen meerwaarde gegeven.

  2 – Dat het tijd wordt om een landelijke volkstelling te gaan houden. Na een maand niet in desbetreffende gemeente gemeld te hebben, alles meteen volledig stop zetten en het BSN direct vernietigen. Zoals in het beginne het sofinummer, is het BSN nog steeds fraude gevoelig.

  3 – Dat het verstandig is om alle directeuren en andere hooggeplaatste onder de loep te nemen, die in een zorginstelling of bij een (vrijwilligers) organisatie werkzaam zijn. Bij gebreken alleen nog maar mensen op die functies inzetten die affiniteit hebben met de doelgroep. Zodat het geld weer besteed gaat worden waarvoor het ook bedoeld is.

  4 – Dat het tijd wordt dat alle fraudeurs, oplichters en de burgers die niet met onze maatstaven van de maatschappij kunnen omgaan, hogere en sobere straffen opgelegd moeten krijgen. Alleen in stilte gaat je geweten knagen, dan pas kan iemand zijn fouten inzien en veranderen. In deze tijd wordt een crimineel beter behandeld dan een slachtoffer en een burger die wel volgens de maatstaven leeft.

  5 – Dat het verstandig is om naar de proefboringen van schaliegas, volledig af te zien. De destructieve gevolgen zijn in Amerika al niet meer te overzien. Gebieden groter dan Nederland zijn inmiddels totaal vergiftigd en onherstelbaar verwoest. (zie You Tube; explosive fracking +- 50 min, gelukkig door een pensioen activist is geplaatst). Inmiddels verwijderd op You tube, de waarheid mag niet gezien worden!!!

  6 – Dat de keuze van het verbod op roken gemakkelijker opgelost kan worden door een rode sticker met verboden te roken en met een groene sticker toegestaan om te roken op het raam te plakken, van een horeca gelegenheid. Voor ieder weer wat wils, voor personeel om te gaan werken en voor gasten om te gaan vertoeven.

  7 – Dat de jeugd zelf wel zo capabel genoeg is om op den duur te weten wat goed en slecht is voor hem of haar, juist door de strengere wetgeving voor drank en etc. werk je verkeerd gedrag in de hand. Afraden blijft nog steeds aanraden. Wij als ouderen mogen zeker niet vergeten, dat wij óók ooit jong zijn geweest. Door eigen ervaringen en fouten wordt je wijzer.

  8 – Dat het probleem van de hondenpoep gemakkelijker opgelost kan worden. Door meer bomen aan de straatkanten te planten, wat al hoogstnoodzakelijk is vanwege de luchtvervuiling. Daar omheen een grotere ruimte vrij laten, om daar de hond zijn behoeftes te kunnen laten doen. En het later met een gemeente wagentje tweewekelijks op te laten zuigen, het zit n.l. gewoon in de gene van de hond zoals een krant voor een mens is. Dan is de hond weer in zijn eigen doen en laten en dan is het baasje en de burger ook weer tevreden.

  9 – Dat het niet verkeerd is dat dit kabinet onder ogen gaat zien, wat voor een verdeeldheid en eenzaamheid het aan het creëren is onder de bevolking. Een Nederland waar alle sociale voorzieningen qua zorg en vertier aan het wegvallen is, dat alles waar wij eens zó trots op waren. Dat dit kabinet beter voor zichzelf kan gaan toegeven, dat het tijd wordt voor herverkiezingen zodat de juiste mensen weer over ons lot verder kunnen gaan beslissen.

  10 – Dat het verstandig zou zijn en om tevens alles meteen uit te sluiten, dat wij beter meteen dubbel kunnen stemmen. Eén maal per computer en één maal handmatig, zó kunnen er zeker geen misverstanden ontstaan en kan het nieuwe kabinet meteen door om Nederland opnieuw te stabiliseren.

  11- Ik ben van mening en ik geloof er zelfs in, als het nieuwe kabinet zelf uit de EU durft te stappen en enkele wetten gaat herzien, dat Nederland dan pas WÉÉR alles opnieuw kan opbouwen. Wat het ooit heeft afgebroken en dat wij dan óók pas wéér…

  TROTS KUNNEN GAAN ZIJN OP ONS MOOIE EN SOCIALE NEDERLAND, ZOALS HET OOIT EERDER HEEFT BESTAAN.
  Waar iedereen wéér Tevreden en Gelukkig mee is en óók ieder zijn Eigenwaarde er wéér mee terug heeft. Zodat wij weer van het korte leven wat ons is gegeven op aarde kunnen gaan genieten. In een Gehele Nieuwe Maatschappij, waarin de burger, dier en natuur wéér samen in mee mogen delen.
  Dan kunnen wij wéér van Ons Zelf en óók wéér van de rest van De Wereld gaan houden…
  Het zou allemaal zó simpel opgelost kunnen worden, maar wie ben ik? Ik ben maar een “klein en simpel” burgertje en op dit moment alleen nog maar… een Zéér Teleurgesteld landgenootje en misschien straks écht in de rouw. Daarom moeten Wij genoodzaakt omdat deze regering ons geen andere keuze geeft, Zij aan Zij en Voor en Achter Elkander gaan staan om het hele system met z’n Allen te breken…

  2 likes
  • Verloren zijn wij niet, er is nog een toekomst en daarom heeft ‘vechten’ nog zin… (tekst van Vicky Leandros) Zeker de moeite waardt om dit op You Tube te beluisteren. Geloof mij, het is de waarheid en klinkt als muziek in ieders oor…

   0 likes
 21. Je hoeft je niet te richten tot de regering, die hebben andere belangen (anders zaten we niet in de situatie waarin we zitten). Tevens zijn de mensen er zelf bij geweest … wellicht tot de burgers richten ?

  1 likes
 22. “Heb ik nou echt bijna 5 minuten naar een of andere waardeloze videoclip met michael jackson gekeken?”
  Heerlijke muziek hé? MJ rocks man

  1 likes
 23. Je hebt altijd een keus. De kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de beslissingen die je neemt. Daarom woon ik nu in Dubai en niet in Nederland. Als mijn contract erop zit zou ik naar Nederland terug kunnen maar als de situatie niet verbeterd is dan reis is verder oostwaarts.
  Steeds meer vrienden volgen ons voorbeeld. Nederland is over de top. Je moet in een land zitten waar groei is. Europeanen zijn veel teveel gebonden aan hun geboortestreek.

  1 likes
 24. Heeft iedereen trouwens het nieuwe artikel van #ninefornews al gelezen? https://www.ninefornews.nl/europese-centrale-bank-drukt-alleen-geld-voor-de-allerrijksten/

  Wilt u dan a.u.b. misschien ook even tekenen als u dat nog niet gedaan heeft? Want…. hoe meer handtekeningen hoe beter.

  1 likes
 25. “Break the System” klinkt nogal jaren 60 toen hielp het nog, nu is de samenbeleving
  ernstig verzwakt en ge de-socialiseerd, dat was in de jaren zestig anders, men had de werkelijke oorzaak en gevolgen van WO2 nog op het netvlies.
  Maar nu zijn er predators zijn welke legaal hun eigen hulpeloze ouders nog verslinden of laten creperen in onderkomens voor onze zwakkere medemens. Het menselijk verval is nu schrijnend zichtbaar.
  De grootste sociale partij heeft een slachting virus opgelopen en sabelt meedogenloos de zwakkeren neer met de woorden daar wordt jullie levensstandaard beter van.
  Een samenleving welke zijn eigen zwakkeren vervolgt vernietigd zich zelf.

  De werkelijke hedendaagse opstandeling is de einzelgänger, welke het systeem met of zonder behulp van een gelijkgestemde het systeem van binnen uit vernietigd of omvormt.
  Als groep ben je met de hedendaagse technieken kansloos en wordt er aan je geknaagd door de gesubsidieerde media of men word onmiddellijk gedemoniseerd en geëlimineerd.
  Onder het maaiveld blijven is het advies.

  Dankzij de hedendaagse verborgen en openlijke onderdrukking in het westen en de vele desinformatie, hebben groepen als IS, al-Nusra, Al-Shabaab etc, een blijvende voedingsbodem gecreëerd welke zich als celdeling van het menselijk organisme gedraagt, het is een nieuwe religie welke de kwade eigenschappen van het kapitaalisme verre overtreft.
  Zo werkt dat in de hedendaagse bush bush welke wij nog altijd een democratische samenleving noemen, maar een zorgvuldig verborgen dictatuur blijkt te zijn waar de enkeling bloeit ten koste van velen.

  1 likes
 26. Break the system = Een herder vindt opnieuw het wiel uit…

  Geen politieke kleur = alsnog vader staat hanteren om te dwingen…

  De lemniscaat en fakkel???!!! = ik kom niet meer bij!…dit moet een grap zijn!….

  Ik raad aan dat mensen toch nog even het artikel over Adam Weishaupt lezen wat er op Ninefornews gepost is op 20 januari:

  https://www.ninefornews.nl/de-architectuur-van-de-macht-volgens-oprichter-van-de-illuminati-adam-weishaupt/

  1 likes
 27. Ik lees zelden de reaguurseltjes en nu doe ik het en wordt ik er weer aan herinnerd waarom ik ze niet lees.

  trol trol trol!!!

  1 likes
 28. IGNORANCE IS BLISS

  nunki

  24 januari 2015 08:43 at 08:43

  Waarom moet ik in opstand komen? Ik heb het beter dan ooit. Ik doe niet mee, met onzin dat mijn welzijn vergalt.

  1 likes
 29. Wat hebben wij in engeland te zoeken?

  1 likes
 30. Waarom moet de demonstratie een engelse naam hebben? Wat is er verkeerd met het nederlandse ‘Breek het systeem’?

  Overigens: Wil je het systeem ècht breken, laat dan op tactische plaatsen bommen ontploffen. Dat onzinnige gedemonsteer met enkele tientallen leidt immers tot niets.

  1 likes
 31. tis in ieder geval goed voor de “economie” wat dat dan ook wezuh moguh.
  de ns, broodjesverkopers en de organisatie spinnen garen.
  mijn inschatting is dat 99% van de aanwezigen trouwe belastingbetalers zijn en altijd zullen blijven.
  zoals al gezegd: haal je ruilmiddel ALTIJD onmiddellijk bij de ruilmiddelserviceverlener weg.
  stop met betalen van het gelegaliseerde afpersingsgeld en laatst maar zeker niet het minst, verlaat dat armoedige moerasgebied waar alles is gebaseerd op diefstal en plundering.
  er zijn betere stalhouders.

  1 likes
 32. WANNEER LEIDERS FALEN, MAG HET VOLK IN OPSTAND KOMEN.

  Dit is een historisch gegeven, als een soort gentlemen’s agreement tussen de Franse koning en het volk. Dat werkte destijds voortreffelijk. De koning en zijn adviseurs hielden rekening met de belangen van het volk. Dat het mis kan gaan zoals nu onder Rutte cum suis, of eigenlijk sinds de wanstaltige bureaucratie vanuit Brussel, maakte de Franse revolutie wel duidelijk. De geschiedenis herhaalt zich. Alleen nu graag zonder bloedvergieten.

  De revolutie komt er ontegenzeggelijk. Beter laat dan nooit.

  1 likes
 33. En ineens hoor je niets meer!!!!!!!!!! Wat is er nu bereikt????

  1 likes
 34. “het Systeem”….”de maatschappij” …”God”…”De duivel”….’t zit allemaal tussen de oren, da’s alles

  0 likes
 35. Leuk protesteren in Den Haag, maar erg naïef om te denken dat er iets gaat veranderen. De huidige politieke agenda in Nederland en de rest van de wereld is a honderden of zelfs duizenden jaren geleden ingezet. De mensen die achter deze agenda zitten zijn niet de premiers of ministers van ons land, of welk land dan ook, maar een aantal zeer machtige families (Rotschild, Rockefeller, Morgan, Windsor etc.) Deze mensen laten zich echt niet door een protestje uit het veld slaan. Ik denk dat het tijd wordt dat mensen gaan inzien dat spandoeken en bezoekjes aan het binnenhof niks gaat veranderen. Het is goed dat mensen zien wat er momenteel echt gaande is in de wereld, maar kortzichtig om te denken dat welke protestgroep dan ook er iets aan kan doen.

  0 likes
 36. Als mensen al zo verschillen van mening word
  het nooit wat hier in het land je moet wel slapen wil je niet zie dat het slecht gaat .het wort de laatste tijd veel gezegd rijken worden rijker en de armen armen ,maar is altijd al zo geweest.de arbeiders hebben altijd hard moeten werken voor hun bestaan b.v dak boven hun Hooft en een redelijke boterham.
  Daar heeft mijn vader altijd kei hard voor moeten werken nu zeg is het zo erg om dit als arbeider nog te halen ,ontbreekt alleen het zweepje nog

  0 likes
 37. Als mensen al zo verschillen van mening word
  het nooit wat hier in het land je moet wel slapen wil je niet zie dat het slecht gaat .het wort de laatste tijd veel gezegd rijken worden rijker en de armen armen ,maar is altijd al zo geweest.de arbeiders hebben altijd hard moeten werken voor hun bestaan b.v dak boven hun Hooft en een redelijke boterham.
  Daar heeft mijn vader altijd kei hard voor moeten werken nu zeg is het zo erg om dit als arbeider nog te halen ,ontbreekt alleen het zweepje nog

  0 likes
 38. Maar het donkere tijdperk ligt achter ons, Vince. Ben je de hogere frequenties al weer vergeten? Aquarius tijdperk? Zegt het je iets? Daardoor stort dat hele achterbakse bolwerk in.

  0 likes
 39. niet gaan. en waarom niet bekijk de link maar eens, en op stand? nee want dan komen er meer regels wetten zonder dat we er van weten. en zo stap voor stap verder. denk dus naar voor je gaat. veranderen doe je eerst bij en in je zelf dan pas om je heen. beter van mond tot mond mens tot mens, of weekje niet tanken begin daar s mee of niet werken niet betalen dat werkt directt. link https://www.youtube.com/watch?v=6SSqk0DNFzk

  0 likes
 40. Als we met zijn allen al van te voren gaan roepen dat een betoging in Den Haag toch niets uithaald wordt het natuurlijk nooit wat, en dat we dat roepen is precies wat ze verwachten van ons lammetjes.
  Een goede toekomst maak jezelf en iedereen die dat vind komt naar Den Haag laat je niet mond dood maken.

  0 likes
 41. EEN TEVREDEN MENS IS EEN GELUKKIG MENS

  Dat neemt niet weg dat het een grote corrupte bende is in Nederland. Moet ik het nu allemaal nog eens op een rijtje gaan zetten?dan ben ik voorlopig wel even bezig. En daarom mag er best wel tegen de smerige corrupte politiek geageerd worden. Het is toch te zot voor woorden dat we dit maar quasi ongemerkt langs ons heen moeten laten gaan omdat we in staat zijn jaarlijks met vakantie te kunnen gaan zonder schulden.

  0 likes
 42. En we hebben zeker ook medelijden met de mensen van het programma dubbeltje op zijn kant. Jah laten we gaan protesteren en andere idioten in de kamer zetten. Die helemaal niks weten goed idee. Of willen we dictatuur . Ben je wel van veel gezeik af gewoon doen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

betogers

Betogers op de Dam krijgen flinke zak geld van gemeente Amsterdam

Op de Dam in Amsterdam waren gisteren ...

halsema

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op ...