Binnenland

Break the System roept Nederlanders op in opstand te komen

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 4200 mensen hebben toegezegd aankomende dinsdag te protesteren in Den Haag. Break the System wil een grote opstand veroorzaken en het politieke systeem veranderen. Op 27 januari gaat volgens de groep het Binnenhof plat.

“We gaan naar het Binnenhof, ook al is het min 20 graden,” zeggen oprichters Lynton Deirkauf en Berry de Mooij. “En we blijven totdat de regering vertrekt.” Break the System is ontstaan uit het succes van de Facebookpagina Regeringswaanzin, waar ‘politieke besluiten, blamages en leugens op een satirische en genadeloze manier worden aangekaart’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De organisatie heeft als doel om de burger centraal te stellen en Nederland weer humaan en sociaal te krijgen, met als gevolg een gezonde economie. Dit kan volgens de initiatiefnemers alleen gerealiseerd worden als er ingrijpende veranderingen plaatsvinden in de politiek, de wet en onze samenleving.

Op hun officiële website schrijven ze: “De rijken worden rijker en de armen worden armer. Er gaan miljarden euro’s de grens over, terwijl ruim twee miljoen Nederlanders in eigen land onder de armoedegrens leven. Onze ouderen worden financieel uitgekleed en aan hun lot overgelaten. De zorg gaat al jaren achteruit, minder kwaliteit, minder dekking, minder menselijkheid, minder verzorging en toch moeten wij, het volk, elk jaar méér premie betalen, méér eigen risico betalen en vervolgens maken de zorgverzekeraars méér winst!? Uiteindelijk is het alleen het Nederlandse volk dat momenteel de rekening betaalt voor het handelen van frauderende, liegende, geldverspillende, corrupte en graaiende bestuurders en bankiers! Het is genoeg geweest! Tot hier en niet verder!”

Break the System heeft geen politieke kleur en vindt dat alle politieke partijen gefaald hebben. De groep komt op voor huizenbezitters die ‘door toedoen van de banken’ met duizenden euro’s restschuld zitten, voor de 30.000 zorghulpverleners die sinds begin dit jaar werkloos zijn, ouders en kinderen ‘die onmenselijk behandeld worden door Jeugdzorg’, de ruim 331.000 mensen die hun zorgverzekering niet meer kunnen betalen, de ruim twee miljoen Nederlanders die onder de armoedegrens leven en de mensen die op de wachtlijst staan voor de voedselbank.

Break the System wil het volk een stem geven, krachtig doch vreedzaam in opstand komen, de media laten stoppen met het manipuleren van het volk en het huidige politieke en bancaire systeem doorbreken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m.b
m.b
9 jaren geleden

Je wordt niet gemanipuleerd , je laat je manipuleren !

nunki
nunki
9 jaren geleden

Waarom moet ik in opstand komen? Ik heb het beter dan ooit. Ik doe niet mee, met onzin dat mijn welzijn vergalt.

m.b
m.b
9 jaren geleden

Je hoeft je niet te richten tot de regering, die hebben andere belangen (anders zaten we niet in de situatie waarin we zitten). Tevens zijn de mensen er zelf bij geweest … wellicht tot de burgers richten ?

wolfje
wolfje
9 jaren geleden

van die keyboard pianisten hier hoef je iig niets te verwachten. volgende onderwerp zou ik zeggen

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x