Great ResetMens en Dier

Noodkreet Reiner Füllmich: ‘We mogen het niet zover laten komen’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De globalisten willen zo snel mogelijk de controle over de wereld krijgen. Het lijkt een soort dystopische James Bond-film, maar helaas is het de realiteit, zei advocaat Reiner Füllmich in het programma Friday Roundtable.

Ze willen ons zo lang mogelijk in de paniekmodus houden terwijl ze toewerken naar een wereldregering, legde hij uit. Ze proberen zoveel mogelijk chaos te creëren: eerst corona, vervolgens het verstoren van de bevoorradingsketens en nu de oorlog in Oekraïne.

Onderdeel van de Grote Reset

“Het is allemaal geënsceneerd,” benadrukte Füllmich. “Het is allemaal onderdeel van de Grote Reset.” Op een gegeven moment zal een oplossing worden aangereikt: de Verenigde Naties als wereldregering.

“De Verenigde Naties staan volledig onder controle van het World Economic Forum van Klaus Schwab,” zei de advocaat. Maar er is meer. Schwab is opgeleid in de Verenigde Staten. Hij studeerde in de jaren zestig aan de Harvard-universiteit en raakte betrokken bij een door de CIA gefinancierd programma om Europees beleid te beïnvloeden. “Daar is het World Economic Forum oorspronkelijk voor opgezet.”

Uiteindelijke doel

Nu gebruiken ze het ook om controle te krijgen over de rest van de wereld, aldus Füllmich. “Dat is het uiteindelijke doel: een wereldregering en een digitale wereldmunt gebaseerd op het Chinese sociaal kredietsysteem. We mogen het niet zover laten komen.”

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
10 maanden geleden

Nee, vind ik ook!

Mar
Mar
10 maanden geleden

Wat kunben we eraan doen? Het stopt niet. HELP

Jos Veraart
Jos Veraart
10 maanden geleden

Hij heeft volkomen gelijk

R ten Harmsen
R ten Harmsen
10 maanden geleden

Hoe dan?????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x