Buitenland

‘De met afstand meest gevaarlijke klimaat- en milieuactiegroep in dit land heet: kabinet-Rutte IV’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

In Sharm-el-Sheikh is de VN-klimaattop officieel begonnen. De conferentie moet ‘concrete actie’ opleveren. Regeringsleiders, onder wie ook premier Rutte, zijn massaal naar de Egyptische badplaats gekomen.

De komende twee weken zullen nog talloze andere bestuurders naar Egypte vliegen. Onder hen zijn de ministers Kaag, Harbers, Jetten en Schreinemacher en ook staatssecretaris Heijnen gaat erheen.

Premier Rutte neemt maandag deel aan een bijeenkomst over ‘waarschuwingssystemen voor klimaatgerelateerde rampen’. Ook zal hij een intentieverklaring met Oman tekenen over groene waterstof.

Geen tijd te verliezen

“Eén ding is zeker: we hebben geen tijd te verliezen,” schrijft Rutte op Twitter.

Hij krijgt veel kritiek. “Er is geen ‘we’, al lang niet meer,” zegt jurist Sietske Bergsma. Journalist Joost Niemoller reageert: “Om daarna weer gelijk door te vliegen naar de VVD-fractie om Nederlandse gemeenten omvolking af te dwingen.”

Arts Paul van Hoek haalt hard uit: “Inderdaad. We hebben geen tijd te verliezen om jou en de rest van het tuig Den Haag uit te schoppen.” Bioloog Richard Steenvoorden vraagt: “Daarheen gevlogen?”

“De met afstand meest gevaarlijke klimaat- en milieuactiegroep in dit land heet: kabinet-Rutte IV,” stelt juridisch adviseur Roger Vleugels.

Op de luchthaven van Sharm-el-Sheikh staan alle regeringsvliegtuigen en peperdure privéjets van wereldleiders opgesteld:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Vliegen is supergoed voor het klimaat, succes ermee, stelletje hypocrieten!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

“Eén ding is zeker: we hebben geen tijd te verliezen,” schrijft Führer Rüttler op Twitter.

Daar heeft die Nazi-Landverrader groot gelijk in, ze proberen gauw nog ff alles er doorheen te drukken, maar hun spelletje is over & uit hun Babylonische Kaartenhuis volkomen geïmplodeerd…Herr Doktor Hugo Mengele is spoedig als eerste aan de beurt:

https://twitter.com/FerdiTuinman/status/1588496500455542784

De rest zal spoedig volgen…lach maar Führer Rüttler, het lachen zal je snel vergaan…oy Vey da Goyim know….

Ronald
Ronald
2 maanden geleden

Wat heeft hij voor een button op z’n jasje

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
2 maanden geleden

Ook de met afstand meest gevaarlijke corona fanatici… en de op afstand meest gevaarlijke Oekraïne oorlog ondersteuners en…. de grootste loslopende psychopaten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x