CoronaBuitenland

Deel Italiaanse volksvertegenwoordigers niet meer welkom in parlement vanwege vaccinatieplicht: ‘Ongekend’

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Italiaanse parlementsleden die ouder zijn dan 50 en die niet drie keer gevaccineerd zijn, krijgen geen toegang tot het Italiaanse parlement. Dat heeft het Italiaanse parlementslid Raphael Raduzzi woensdag laten weten.

Nergens anders in de westerse wereld is een dergelijke maatregel van kracht, benadrukte Raduzzi. “Laat iedereen weten wat [premier] Draghi hier doet.”

Ongelooflijk

Ook in Nederland wordt met afschuw gereageerd op de maatregel. “Italiaanse volksvertegenwoordigers, ouder dan 50, die niet volledig gevaccineerd zijn, mogen niet langer het parlement binnen. Ze kunnen niet eens stemmen tegen het decreet waarin deze maatregel wordt vastgesteld. Ongekend in de westerse wereld,” schrijft voormalig Tweede Kamerlid Henk Krol.

Kamerlid Wybren van Haga voegt toe: “Ongelooflijk.” FVD-voorman Thierry Baudet zegt: “Coronabedrog.”

Geen wetenschappelijke basis

Begin dit jaar besloot de Italiaanse regering dat coronavaccinaties verplicht worden voor inwoners van 50 jaar en ouder. De verplichting geldt tot medio juni. De vaccinatie was al verplicht voor leraren en zorgmedewerkers.

“We grijpen vooral in bij leeftijdsgroepen die het meeste risico lopen op ziekenhuisopname om de druk op ziekenhuizen te verminderen en levens te redden,” aldus Draghi. Ministers van de rechtse Liga zeiden dat er ‘geen wetenschappelijke basis’ is voor de maatregel.

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

Langzaam wordt iedereen die niet de ziekmakende en dodelijke prik heeft genomen verbannen van deelname aan de maatschappij.

De vijand zit in nood en nu worden de duimschroeven op alle niveaus aangedraaid.

Dit betekent dat alle niet geprikte mensen tot staatsvijand worden verklaard.

Precies volgens het plan van Rockefeller Lockstep 2010.

Dat zie je ook in Canada, waar, voor zo ver ik het kan inschatten, het geheime Europese leger (Eurogenfor), het vuile werk mag opknappen, want de Canadese militairen hebben geen zin om hun eigen bevolking de nek om te draaien.

Voor goed betaalde huurlingen is dit natuurlijk geen probleem.

sam
sam
1 jaar geleden

Word het niet tijd voor de mensenrechten organisaties om zichzelf te ontbinden?

Hollewijn
Hollewijn
1 jaar geleden

Kan dit zomaar met een illegaal samengestelde regering, de Draghi Junta.

Heraut
Heraut
1 jaar geleden

Jaja, de psychiatrische inrichting van het WEF is groot, en overal hebben ze patienten geinstalleerd. Draghi is er een van en in Canada zit er ook een en in nog veel mer landen zijn ze geinstalleerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

116
0
We lezen graag je reactie!x