CoronaMens en Dier

Europarlementariër veegt vloer aan met Trudeau: ‘Hij gedraagt zich als een tiran, als een dictator’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

De Canadese premier Trudeau gedraagt zich als een tiran, als een dictator, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes vrijdag tijdens een persconferentie. “Hij gedraagt zich als Ceausescu in Roemenië.”

“Als je twijfel zaait over vaccins word je verstoten. Wat is het verschil tussen wat hij doet en wat er ten tijde van de Inquisitie is gebeurd?” vroeg Terhes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Dit is niet oké

“Aan de ene kant zeggen ze dat je niet in God moet geloven, maar aan de andere kant zeggen ze dat je wel in de wetenschap moet geloven. Wetenschap gaat niet over geloof, maar over meten, conclusies, hypotheses en argumenten. We zijn nu op een punt aanbeland dat je al een label krijgt opgeplakt als je twijfel zaait,” aldus de Europarlementariër. “Dit is niet oké.”

Terhes sprak met een aantal Canadese vrijheidstruckers, die hij bedankte tijdens de persconferentie. “Ik hoop dat deze vrijheidsbeweging zich over de hele wereld verspreidt, want we moeten ervoor zorgen dat alle gekozen volksvertegenwoordigers begrijpen dat ze gekozen zijn om voor het volk te werken, niet om zich te gedragen als meesters van slaven.”

Musk

Eerder vergeleek Tesla-baas Elon Musk Trudeau met Hitler. Hij deed dat in een tweet die hij even later weer verwijderde. Musk plaatste een plaatje van Hitler met daarop de tekst ‘Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik had een begroting’. De regering van de Canadese premier diende in 2019 en 2020 geen begroting in.

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Hoe lang gedogen wij deze junta’s nog? Als het nog lang duurt wordt het een bloedig slagveld net als na WW2. Er bestaan nu echter geen bevrijders van buitenaf!

Julia
Julia
2 jaren geleden

Onze Europese leiders zijn geen haar beter. Ze hebben allemaal een eed gezworen aan Schwab en Soros. Dictatorschap puur sang. Roei de unless eaters en tegenstander uit en dan blijven jullie machtig. Wat ze daarvoor hebben gedaan, mag je zelfs op Telegram niet meer schrijven. Smeerlappen .

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie
2 jaren geleden

Ik vertrouw die Elon Musk ook van geen meter…Een wolf in schaapskleding, mark my words!!

ADAM
ADAM
2 jaren geleden

Dat krijgen we in NL ook. Hoe meer Weffers in de regering, hoe erger het wordt. Ik heb er tot nu toe 9 kunnen vinden: Kaag, Rutte, Hoekstra, Ploumen, De Jonge, Schouten, Timmermans, Dijkgraaf, Bruins.

En dat worden er natuurlijk meer, denk dat Jetten, Klaver en Paternotte ook snel zullen volgen.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x