CoronaMens en Dier

Europarlementariër veegt vloer aan met Trudeau: ‘Hij gedraagt zich als een tiran, als een dictator’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

De Canadese premier Trudeau gedraagt zich als een tiran, als een dictator, zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes vrijdag tijdens een persconferentie. “Hij gedraagt zich als Ceausescu in Roemenië.”

“Als je twijfel zaait over vaccins word je verstoten. Wat is het verschil tussen wat hij doet en wat er ten tijde van de Inquisitie is gebeurd?” vroeg Terhes.

Dit is niet oké

“Aan de ene kant zeggen ze dat je niet in God moet geloven, maar aan de andere kant zeggen ze dat je wel in de wetenschap moet geloven. Wetenschap gaat niet over geloof, maar over meten, conclusies, hypotheses en argumenten. We zijn nu op een punt aanbeland dat je al een label krijgt opgeplakt als je twijfel zaait,” aldus de Europarlementariër. “Dit is niet oké.”

Terhes sprak met een aantal Canadese vrijheidstruckers, die hij bedankte tijdens de persconferentie. “Ik hoop dat deze vrijheidsbeweging zich over de hele wereld verspreidt, want we moeten ervoor zorgen dat alle gekozen volksvertegenwoordigers begrijpen dat ze gekozen zijn om voor het volk te werken, niet om zich te gedragen als meesters van slaven.”

Musk

Eerder vergeleek Tesla-baas Elon Musk Trudeau met Hitler. Hij deed dat in een tweet die hij even later weer verwijderde. Musk plaatste een plaatje van Hitler met daarop de tekst ‘Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik had een begroting’. De regering van de Canadese premier diende in 2019 en 2020 geen begroting in.

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
5 maanden geleden

Hoe lang gedogen wij deze junta’s nog? Als het nog lang duurt wordt het een bloedig slagveld net als na WW2. Er bestaan nu echter geen bevrijders van buitenaf!

Julia
Julia
5 maanden geleden

Onze Europese leiders zijn geen haar beter. Ze hebben allemaal een eed gezworen aan Schwab en Soros. Dictatorschap puur sang. Roei de unless eaters en tegenstander uit en dan blijven jullie machtig. Wat ze daarvoor hebben gedaan, mag je zelfs op Telegram niet meer schrijven. Smeerlappen .

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie
5 maanden geleden

Ik vertrouw die Elon Musk ook van geen meter…Een wolf in schaapskleding, mark my words!!

ADAM
ADAM
5 maanden geleden

Dat krijgen we in NL ook. Hoe meer Weffers in de regering, hoe erger het wordt. Ik heb er tot nu toe 9 kunnen vinden: Kaag, Rutte, Hoekstra, Ploumen, De Jonge, Schouten, Timmermans, Dijkgraaf, Bruins.

En dat worden er natuurlijk meer, denk dat Jetten, Klaver en Paternotte ook snel zullen volgen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x