CoronaBuitenland

Europarlementariër eist dat Europese Commissie verantwoording aflegt over ‘grootste schandaal van de eeuw’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

Uit gelekte WhatsApp-berichten van de Britse oud-zorgminister Matt Hancock blijkt dat corona niet dodelijker was dan andere verkoudheids- en griepvirussen.

Hancock voerde met toenmalig premier Boris Johnson via WhatsApp een discussie over de lage sterftekans bij corona. Dit was een probleem, want daardoor zouden de vaccinatiedoelen niet gehaald worden.

De coronamaatregelen waren vooral bedoeld om de bevolking angst aan te jagen. Het doordrukken van de vaccins en het invoeren van het bijbehorende digitale coronacertificaat was het achterliggende doel.

Betrokkenheid van Gates

Daarbij werd geen enkel middel geschuwd. Ongevaccineerden werden niet alleen neergezet als onverantwoordelijk, maar ook als asociale, gevaarlijke, staatsvijandige sujetten. Er werd gedreigd met opsluiting en gedwongen vaccinatie. Ongevaccineerden werden ontslagen.

De Britse Lockdown Files laten zien dat de ongevaccineerden en kritische artsen gelijk hadden en dat er totaal niets klopte van het overheidsbeleid, stelt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

Wat ook uit de appjes naar voren komt, is de betrokkenheid van miljardair Bill Gates. Hancock appt letterlijk over Gates: ‘he owes me one’. Oftewel: Gates staat bij me in het krijt.

Medeplichtig

Hancock had miljoenen van zijn vaccins laten inspuiten. Deze zogenaamde filantroop kocht voor 50 miljoen dollar aandelen in Big Pharma en verkocht nadat de coronahype voorbij was diezelfde aandelen voor 500 miljoen, aldus De Graaff.

Ondertussen zijn de contracten die overheden met farmareuzen sloten nog altijd niet openbaar. Ook de correspondentie tussen Pfizer en EU-baas Von der Leyen is nog steeds geheim. De berichtjes tussen Hugo de Jonge en Mark Rutte over corona zijn zogenaamd gewist.

“Als lid van het Europees Parlement eis ik van de Europese Commissie dat zij hierover in het parlement verantwoording komt afleggen. Daarom verzoek ik de voorzitter van het Europees Parlement met spoed […] een debat over de Lockdown Files met Von der Leyen op de agenda te zetten.”

“We zullen zien of het Europees Parlement haar controlerende taak wil oppakken of dat zij medeplichtig is aan het grootste schandaal van de eeuw.”

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
17 dagen geleden

UIT DE EU !!… Terug naar onze soverein en onze gulden terug, ZONDER de kop van de FAKE koning..

Victor Hugo
Victor Hugo
17 dagen geleden

Heel de corona affaire is door Gates en het WHO in samenwerking met de Deep State in elkaar geknutseld, er zit heel veel kapitaal achter. Zolang deze heren het voor het zeggen hebben kunnen ze met ons doen wat ze willen.

Joop Visser
Joop Visser
17 dagen geleden

EP controleert niets, is heel dure applausmachine.

Jojo
Jojo
17 dagen geleden

Het was niks meer dan het ruimen van zoveel mogelijk mensen! de wens van klaus!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x