Universum

NASA zegt dat er iets vreemds aan de hand is met ons heelal

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!

De NASA zegt dat er iets vreemds aan de hand is met ons universum en de snelheid waarmee het uitdijt. Wetenschappers hebben nieuwe gegevens van de Hubble-ruimtetelescoop bestudeerd.

Zij zeggen dat het heelal veel sneller uitdijt dan verwacht. Uit de waarnemingen blijkt ook dat andere sterrenstelsels sneller bij de Melkweg vandaan bewegen. De wetenschappers staan voor een raadsel. Ze kunnen alleen zeggen dat er iets bizars gebeurt.

Compleet nieuwe natuurkunde

De oorzaak van deze discrepantie blijft een mysterie, maar de gegevens van Hubble ondersteunen het idee dat er iets vreemds aan de hand is. Mogelijk is hier compleet nieuwe natuurkunde bij betrokken, aldus de onderzoekers in een persverklaring.

Het einde van de Hubble nadert en daarom is eind vorig jaar de James Webb-ruimtetelescoop gelanceerd. Die moet minstens 10 jaar lang een nog beter beeld van het heelal geven, en daarmee willen wetenschappers dingen ontdekken die tot nu toe verborgen blijven.

Miljard jaar verder

De James Webb kan een miljard jaar verder terug in de tijd kijken dan de Hubble, die in april 1990 werd gelanceerd en op een hoogte van ruim 500 kilometer in een baan rond de aarde draait.

4.4 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alice
Alice
10 maanden geleden

Het zal wel door Poetin komen dat er iets vreemds is met het heelal.

Jaco
Jaco
10 maanden geleden

Pfffff moe van.

Marco
Marco
10 maanden geleden

😂. Goeie. Die Nasa toch. Never A Straight Answer.

Underground
Underground
10 maanden geleden

Op naar de de volgende hoax…. Pfffffff zo vermoeiend, en doorzichtig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x