CoronaBinnenland

FVD vraagt Kuipers volksgezondheid te beschermen naar aanleiding van ‘bijzonder verontrustende studie’

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Uit een veelbesproken Deense studie blijkt dat de kans op een bijwerking bij het Pfizer-vaccin sterk afhankelijk is van de vaccinbatch. Daarom vroeg Forum voor Democratie anderhalf jaar geleden al aan het ministerie van VWS de vaccinbatches te testen.

Het ministerie weigerde dit. Het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, controleert in Europa de kwaliteit van de Pfizer-vaccins. Pfizer levert de monsters voor de kwaliteitscontrole zelf aan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het kabinet weigerde de testresultaten van de kwaliteitscontrole op de vaccins met de Kamer te delen.

Nog opmerkelijker

Duitse wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-vaccin dat in de EU is uitgerold, lijkt te bestaan uit placebo’s. Nog opmerkelijker: het Paul-Ehrlich-Institut heeft deze batches niet onderworpen aan kwaliteitscontroles. Dat vond het instituut ‘niet nodig’.

De wetenschappers baseren zich op de Deense studie, die laat zien dat de Pfizer-batches te groeperen zijn in schadelijkheid. Ze hebben onderscheid gemaakt in drie groepen: één groep die extreem veel bijwerkingen veroorzaakt (één melding op elke 10 injecties), één groep die redelijk wat bijwerkingen veroorzaakte (één melding per 400 injecties) en één groep batches die helemaal geen bijwerkingen veroorzaakte.

Crimineel

Kim Iversen zei in haar show dat er twee mogelijkheden zijn: de bijzonder slechte batches zijn stilletjes van de markt gehaald door de autoriteiten of er is vanaf het begin doelbewust een placebo toegediend aan mensen als onderdeel van een groot experiment, met medeweten van de toezichthouders. Ze vindt dit ‘crimineel’. “Er is geëxperimenteerd op mensen.”

Reden genoeg om de Nederlandse batchnummers eens van naderbij te bekijken in samenhang met de individuele sterftecijfers. Die waren vreemd genoeg niet openbaar, wat leidde tot een Woo-verzoek. Het ministerie van VWS antwoordde daarop dat die informatie ‘niet beschikbaar is’. Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat batchnummers wel degelijk zijn geregistreerd in Nederland.

Wederom

Naar aanleiding van deze ‘bijzonder verontrustende studie’ heeft FVD het ministerie van VWS wederom gevraagd de volksgezondheid te beschermen en de kwaliteit van de vaccinbatches te testen en niet langer blindelings Pfizer te vertrouwen.


4.9 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
10 maanden geleden

Kuipers is echt een reptiel

jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

gaat niet gebeuren de eerste 10 jaar en 20 fake crises later . ze proberen iedereen te laten vergeten en niet verder te denken dan de [volgende crises]. oorlogje spelen met levens in ucraine die ze niet deren ..weerkaart zwart en paars en de [hitte]doden om t vaccin debacle in te dammen [tja lag aan de hitte?} deze gasten zijn duivels !!!!! maar EENS vallen ze !!!

Christien
Christien
10 maanden geleden

Leg dat uit aan iedereen die tegoedertrouw dat spul genomen hebben.

Of dat nu verstandig was of niet.

Twan
Twan
10 maanden geleden

We are so fucked!

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x