Buitenland

Lege supermarktschappen in Australië terwijl truckers staken en medewerkers in zelfisolatie moeten

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden uit Australië tonen lege supermarktschappen terwijl duizenden medewerkers in quarantaine moeten en truckers staken. Er zijn grote tekorten ontstaan. De truckers hadden mensen al opgeroepen om voedsel in te slaan.


De Australische vrachtwagenchauffeurs gingen afgelopen week staken uit protest tegen de coronamaatregelen en vaccinpaspoorten, iets waar nauwelijks ruchtbaarheid aan is gegeven. De truckers blokkeerden naar verluidt alle toegangswegen naar Sydney.


De supermarktketens zeggen dat de tekorten zijn ontstaan omdat medewerkers niet kunnen werken aangezien ze in zelfisolatie moeten, schrijft de Daily Mail.

De Australische overheid wilde truckers uit ‘hoogrisicogebieden’ in eerste instantie dwingen om tenminste één coronavaccin te nemen voordat ze Zuid-Australië zouden binnenrijden, maar dat plan is inmiddels van de baan.

In grote delen van Australië is nog altijd een zeer strenge lockdown van kracht.


[Infowars]

5 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kans
Kans
1 jaar geleden

Tjonge jonge, wanneer grijpt het leger daar eens in en arresteren ze alle regeringsleden en al dat tuig van de mainstream media en gezondheidsexperts, nog even en deze ellende komt ook hier als we dat zooitje niet afzetten

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Yep, dit interesseert een totalitair regime geen reet.
Een totalitair regime heerst het land alsof het een veroverd land is. Het zal het tot op het bot fileren.

Dit staat ons ook nog te wachten en 80% van de Nederlandse massa vindt dat kennelijk geweldig gelet op haar stemgedrag.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
1 jaar geleden

Eindelijk nieuws over dit continent.
En de reguliere media maar zwijgen… en dan moeten ze achteraf niet janken wanneer ze hun geloofwaardigheid COMPLEET verliezen!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
1 jaar geleden

We hebben hier in Nederland nog gelukkig niet van zulke waanzin, maar dat is maar schijn, want dat komt ook hier in Nederland. Let maar eens op mijn woorden. Een voorbode daarvan is dat produkten extreem en héél langzaam in prijs stijgen. Een bepaald produkt kostte maar een paar maanden terug € 39,95 en nu al € 99,95 en zo gaat dit met een heleboel produkten. Kijk maar eens naar je dagelijkse boodschappen hoe duur die “geruisloos” geworden zijn………

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x