Binnenland

Gebouw van de NOS opnieuw volgeplakt met post-its: ‘massamoord’, ‘wij zijn de leugens zat’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Het gebouw van de NOS is donderdag voor de tweede keer in korte tijd volgeplakt met post-its. Met de actie willen de initiatiefnemers aandacht vragen voor de forse oversterfte in 2022.

Voor het NOS-gebouw stonden mensen die borden vasthielden met daarop teksten als ‘media = virus’, ‘stop met liegen’ en ‘het stopt pas als wij nee zeggen’. Mensen hielden ook spandoeken omhoog waarop stond: ‘Eerlijk onderzoek naar oversterfte’ en ‘NOS = fake news’.

Eén post-it voor iedere dierbare

In 2022 was de oversterfte 14.445. Dat zijn 39 extra doden per dag. Mensen hebben 14.445 post-its op het gebouw geplakt, één post-it voor iedere dierbare.

Op de post-its stond onder andere: ‘Robert 27 jaar’, ‘Allan 48 jaar’, ‘Massamoord’, ‘Emilie 27 jaar’, ‘Volkerenmoord’, ‘Wij zijn de leugens zat!’, ‘Rust zacht’, ‘Leon 51 jaar’, ‘Ronnie 29 jaar’, ‘Vanessa 49 jaar’ en ‘Petra 55 jaar’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wij informeren omdat de media het niet doen

Ook waren er A4’tjes op de ramen van het gebouw geplakt: ‘Media stop met liegen!’, ‘Gekochte journalisten’ en ‘Wij informeren omdat de media het niet doen’.

Dinsdagavond werd korte tijd gedemonstreerd bij het Media Park in Hilversum, tegen de mainstream media en voor eerlijke berichtgeving. Demonstranten lieten een sirene horen die ze hadden meegenomen. Toen ze naar de NOS wilden, hielden politie en handhavers de groep tegen bij de slagboom.

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
1 maand geleden

Nog niks van gezien op het NPO journaal.
Rara, hoe zou dat toch komen?

Staxx
Staxx
1 maand geleden

Dit zou elke dag moeten gebeuren en waarom alleen op het nos gebouw?

John Kuhles
John Kuhles
1 maand geleden

Zou gaaf zijn als ze er een nieuwsitem van maken en NOS openlijk excuses aanbieden en beloven niet meer klakkeloos “het propaganda-narratief” van de regering / WHO / WEF / Big Pharma na te papegaaien.

Reigerzeik
Reigerzeik
1 maand geleden

Natuurlijk houd de politie ze tegen zei zijn de grootste vijand van het volk!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x