Mens en Dier

FDF-voorman: waarom Rutte zomaar weer de grootste kan worden

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Voorman van Farmers Defence Force (FDF) Mark van den Oever zag vrijdag al aankomen dat Rutte de stekker uit het kabinet zou gaan trekken. “Daar hoef je geen helderziende voor te zijn.”

Van den Oever zegt in een vlog dat het CDA de kans laat lopen om de stekker uit het kabinet te trekken. “Wat doet Rutte? Die trekt gewoon daags voor het reces even de stekker eruit, is hij de sterke leider en pakt 10 zetels terug. En wie is er genivelleerd? Het CDA.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De hele VVD-achterban vindt Rutte weer zo’n kerel, hij heeft weer eventjes zijn rechtse gezicht laten zien na 12 jaar links beleid en het is hem weer vergeven. Zo simpel werkt het in de politiek. Heel kort van geheugen is de stemmer. En hij gaat misschien wel weer de grootste worden,” vervolgt Van den Oever.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rutte zit gewoon weer op het pluche

“Dan ruilt hij gewoon het CDA in voor de BBB en Rutte zit gewoon weer op het pluche. Helemaal niks aan het handje.”

FDF was van plan de komende maanden veel negatieve reclame over het CDA te verspreiden. “En dan blijft er helemaal niks over van jullie.”

fdf
Foto: Ubels en De Graaff (FVD)
Zonder boeren, geen eten

De organisatie van Van den Oever kan in ieder geval rekenen op de steun van Forum voor Democratie. Donderdag sprak FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement met vicevoorzitter van FDF Jos Ubels.

“Ik beschouw de Farmers Defence Force als de belangrijkste vertegenwoordiger van de belangen van boeren. Zij hebben duizenden agrarische bedrijven als leden. Het zijn mensen die zelf agrarische bedrijven hebben en precies weten hoe de sector werkt,” zegt De Graaff.

Het Europarlementslid roept de Nederlandse overheid en Europese Commissie op om gevolg te geven aan de eisen die FDF stelt: “Zonder boeren, geen eten.”

4.9 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

IEDEREEN, die nu staat te juichen, omdat het kabinet Rutte IV is gevallen, snapt er geen ene donder van. HEEL JAMMER!!!

Dit is werkelijk zo’n ongelooflijk “slimme” zet van Mark Rutte geweest, dat IK er niets anders dan tranen van in mijn ogen krijg.

OOK naamgenoot Mark van den Oever begrijpt er dus helemaal niets van. Hij denkt werkelijk, dat er nu nieuwe kansen zijn voor de boeren.

Wat hier gebeurd is, is niets anders dan een smerig politiek spelletje geweest om zogenaamd de ASIELCRISIS te gebruiken voor eigen politiek gewin.

Deze zelfde VVD is JUIST de afgelopen VEERTIEN jaar, onder Rutte I, Rutte II, Rutte III EN Rutte IV, verantwoordelijk geweest voor de enorme puinhopen, waar WIJ met z’n allen nu te maken hebben.

IEDEREEN die zo naïef is, om te denken dat er nu wat gaat veranderen, heeft, jammer genoeg, boter op zijn hoofd.

Er GAAT namelijk niets veranderen. Voor NU hebben de puppets van Klaus Schwab de komende maanden alleen maar meer macht gekregen om Agenda 2030 nog wat sneller erdoorheen te jagen.

En ALS er dan in oktober, november nieuwe verkiezingen komen (kan net zo goed worden uitgesteld vanwege een nieuwe pandemie, oorlog in Oekraïne en noem maar op), dan zal je zien dat er weer een “nieuw” kabinet wordt opgetuigd met méér van hetzelfde.

Dan wordt het CDA vervangen door BBB (heb je dus, zoals inmiddels bewezen, geen barst aan) en dendert de op hol geslagen trein gewoonweg door.

Natuurlijk zullen mijn man en ik ons als vrijwilligers weer 100% gaan inzetten voor Forum voor Democratie. Wij kunnen nu eenmaal niet anders. Maar OF het allemaal gaat helpen….. ik heb mijn twijfels.

De HYDRA met zijn vele tentakels moet worden verslagen. En DAT is de allergrootste uitdaging, die wij OOIT hebben gehad.

Tanya
Tanya
9 maanden geleden

Ooooeee… ik ben deze aardsleugenaar zooooooo zat hé! (Rutte)
Ik hoop met heel mijn hart dat er nu eens goede goede landsbestuurders komen

Thom
Thom
9 maanden geleden

Hij heeft hier 100% gelijk dit is hoe het gaat lopen, er ze te veel domme mensen in dit land

Marijke
Marijke
9 maanden geleden

Er zijn genoeg doofpotten die R. & Co geen kans meer geven om terug te keren. Er zullen koppen gaan rollen als de waarheid komt bovendrijven

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x