Mens en Dier

Gideon van Meijeren demonstreert tegen seksuele indoctrinatie van kinderen en wordt weggestuurd door politie

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

Zaterdagochtend stond Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) bij de bibliotheek BplusC in Leiden om te protesteren tegen de indoctrinatie van kleuters vanaf 4 jaar door een ‘dragqueen’.

Van Meijeren hield een spandoek omhoog met daarop de tekst: ‘Niet normaal maken wat niet normaal is. Stop de seksuele indoctrinatie van kinderen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er was ook een tegendemonstratie, waarna burgemeester van Leiden Peter van der Velden een noodverordening afkondigde voor het gebied rond de bibliotheek.

Bescherm kinderen tegen het woke-gif

Uit ‘ernstige vrees voor een ernstige verstoring van de openbare orde’ mochten mensen van wie gedacht werd dat ze de openbare orde zouden verstoren tot 13.00 uur niet in het gebied komen. Ook Van Meijeren werd weggestuurd.

“Het vage begrip ‘verstoring van de orde’ wordt door de staat gebruikt als een middel om politiek onwenselijke meningen te verbieden. Zo ook hier,” reageert journalist Joost Niemoller.

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn voegt toe: “Wie heeft ooit bedacht dat het normaal is dat dragqueens kinderen voorlezen? Kinderen en seksuele handelingen gaan nooit samen. Bescherm kinderen tegen het woke-gif. Bescherm kinderen tegen seksualisering.”

Geen gebruiksobject van pedofielen

Van Meijeren wijst erop dat alle haat, intimidatie, agressie en bedreigingen uit ‘inclusieve’ hoek kwamen. “We mogen nooit zwichten voor geweld en moeten ons altijd blijven uitspreken tegen seksuele indoctrinatie van kinderen!”

Privacy-expert Bas Filippini vindt het ‘heel goed’ dat deze doctrine wordt aangepakt. “Kinderen horen kinderen te zijn. Geen gebruiksobject van pedofielen,” stelt hij.

Pure provocatie

“Misschien ook niet zo’n heel goed idee om kinderen met deze hobby lastig te vallen? Clowns zijn al traumatisch genoeg,” aldus historicus Geerten Waling.

Volgens mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix is het schandalig dat de noodverordening uit de kast is gehaald. “Dragqueens laten voorlezen aan kinderen is pure provocatie. In normale tijden zou een overheid dat tegenhouden. Nu promoten ze het.”


4.8 204 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Geachte heer G.F.C. van Meijeren

Oekraïense kinderen worden verkocht op het darknet aan pedofielen als sex-slaven en voor orgaanhandel. Er circuleren veel screenshots van berichten, waaruit blijkt dat minderjarigen eerst naar Polen worden gestuurd en van daaruit naar andere Europese landen worden getransporteerd, zelfs per express-levering is mogelijk. Zelfs als we er vanuit zouden gaan dat al die screenshots deel uitmaken van een of andere PSYOP, zijn er een aantal zaken belangrijk om te weten:

https://t.me/nemeZ1da_ru/2787
https://t.me/nemeZ1da_ru/2788
https://t.me/nemeZ1da_ru/2789

Begin augustus werd er in Oekraïne een criminele organisatie ontdekt die handelde in baby’s en die kunnen al sinds 2014 (!) ongestoord hun uiterst lucratieve handel drijven en zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende Maffia-organisatie, die al heel erg veel kinderen met succes hebben verkocht. Onlangs werd tevens bekend dat een aantal Oekraïense zakenlieden die in Italië woonden, met de steun van de regering in Kiev, een site hadden opgezet voor de levering van menselijke organen van Oekraïne naar Turkije.

https://t.me/pezdicide/3165

De uiterst lucratieve sex- & orgaanhandel wordt overigens beschermt door hoge Amerikaanse & Europese functionarissen, die Rusland voortdurend beschuldigen van het ontvoeren van kinderen. Maar zelfs de Oekraïense Ombudsman voor Kinderrechten Darya Gerasimchuk moest in de uitzending van de Poolse tv-zender Belsat toegeven dat het parket van de procureur-generaal van het land geen enkel bewijs heeft van geweld door de “Russische bezetters”. Wat echter de eindeloze verspreiding van Fake-nieuws door de westerse mainstreamedia over dit onderwerp niet voorkomt.

Over het algemeen genomen kunnen we, gezien het feit dat gevallen van verkoop van kinderen steeds vaker in de (mainstream-)media verschijnen en dat er vrijwel elke maand opnieuw kinder-handelaars worden opgepakt, concluderen dat de omvang van deze gruwelijke misdaden aanzienlijk is toegenomen. Ook de groeiende invloed van de Oekraïense maffia draagt ​​hier zijn steentje aan bij: De enorme vluchtelingenstroom is een katalysator geworden voor alle criminele netwerken. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de verandering van Oekraïne in één grote “Grey-Zone” tevens tot allerlei illegale handeltjes heeft geleid en dat is per slot van rekening juist altijd één van de vele prioriteiten van westerse investeerders geweest.

Een copie conforme van dit schrijven gaat naar alle overige 149 Kamerleden, opdat ook zij op de hoogte zullen zijn van deze misdadige uiterst weerzinwekkende Oekraïense kinderhandel. Wir haben es nicht gewußt, die vlieger gaat niet op dit keer.

Met vriendelijke groet M. Hugens

Herman R
Herman R
7 maanden geleden

Woke-staat Nederland!😫

Karinen
Karinen
7 maanden geleden

Gideon klasse

salvar
salvar
7 maanden geleden

als je mee wil doen in deze maatschappij moet je abnormaal zijn.

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x