Homepagina » Buitenland » De media liegen tegen je. Syriër heeft belangrijke boodschap voor je over de Turkse invasie
De media liegen tegen je. Syriër heeft belangrijke boodschap voor je over de Turkse invasie
Foto: YouTube/SyrianGirlpartisan

De media liegen tegen je. Syriër heeft belangrijke boodschap voor je over de Turkse invasie

Dit is een boodschap van een Syriër aan het Amerikaanse volk, begint Maram Susli – beter bekend als Syrian Girl – een video die ze op dinsdag op haar Twitterpagina heeft geplaatst.

De media willen jullie doen geloven dat de Syriërs het jammer vinden dat de Amerikaanse troepen het land verlaten. Jullie media liegen, klinkt het.

De Syriërs zijn tegen de illegale bezetting van hun land door de Verenigde Staten en Turkije, zegt ze, toevoegende dat het einde van deze illegale bezetting juist iets goeds is.

Genocide

Trump kondigde aan de Amerikaanse troepen terug te trekken uit Syrië, maar de neocons en neoliberalen proberen daar een stokje voor te steken, aldus Syrian Girl.

“Ze proberen je te misleiden door je te laten geloven dat het einde van de Amerikaanse bezetting een tragedie is omdat Koerden nu het slachtoffer dreigen te worden van genocide,” zegt ze.

“De waarheid is dat de neocons niets geven om de Koerden,” voegt ze toe.

Regimeverandering

Hun grootste angst is dat de Koerden en het Syrische leger de handen ineenslaan en de Turkse invasie tegenhouden, zegt Susli.

Hun grootste angst is dat hun plannen om regimeverandering door te voeren in Syrië en het land op te delen, in duigen zullen vallen, vervolgt ze.

Olie

Syrian Girl merkt op dat Turkije het noordwesten van Syrië al heeft bezet, en dat de VS en EU deze invasie steunden.

Nu de Turken ook Noordoost-Syrië binnenvallen, schreeuwen de media opeens moord en brand.

“Hoe komt dat?” vraagt Syrian Girl. “Omdat daar olie zit.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Syrian Girl]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. het is een grote liegende bende of het nauw rutte is of trump of erdogan of de eu , niemand wordt er nog wijs uit.

  22 likes
 2. Inleveren die olie en je kop houden.

  5 likes
 3. Ik vind dat de situatie in Syrië een zorgwekkende wending heeft genomen.

  5 likes
 4. FREE CONSTANTINOBEL !!!

  4 likes
 5. Om erdogan zn plezier te hebben en Trump ook. wat doen ze . IS gevangenen krijgen opnieuw vrijspel. ze werden vrijgelaten.
  . zo kan Trump onschuld bewijzen en de oorlogen doorgaan. Syrie moet immers in handen vallen van een zogezegd democraties land.
  Trump speelt net zo goed het spelleke mee. Het geheime Agenda die US al vanaf de 2 wereldoorlog voert wordt steeds zichtbaarder. Europa heeft zn eigenheid verloren aan zogezegd de Amerikaanse goodwill.
  Zij zijn de eigenaars van de Europese staat en kijk maar goed naar boven er staan continue in een kring satelieten in formatie opgesteld. Alles om te controleren. De uitwassen en burgelijke ongehoorzaamheid zal steeds meer de kop ingedrukt worden. Rubber kogels zoals Frankrijk of Nederland die vantevoren al aangeeft je gele hesje uit te doen. Allemaal hetzelfde doel. Dan ontstaat er zo langzamerhand een burger oorlog ja we zijn met zoveel we kunnen er minder gebruiken. Men ziet dit over de hele wereld. Minder mensen geeft ook meer recht op langdurige behoud van Olie etc.. Ik blijf zeggen er is een plan. De burger zelf bepaald de uitkomst geen parlementen meer maar vanuit visie leven een filosofie die weigert wapens etc te maken en / of te gebruiken . We zijn kosmische wezens we kunnen elkaar helpen. Democratie heeft enkel ook veel verdeeldheid gezaaid onder de burgers om zo te kunnen blijven regeren en niemand die de boel opengooit. Welkom in het land van verdeel en heers. Dus we zien dit in Syrië hoe dat allemaal te werk gaat. Ondanks dat Erdogan geen US wapens heeft gekocht zijn er zeker hierdoor andere afspraken.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...