Binnenland

Rutte, Koopmans en Bill Gates voor de rechter slepen, kan dat zomaar? ‘Zeker’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Vier mannen en drie vrouwen met vaccinatieschade stellen onder anderen premier Rutte, Bill Gates, Jaap van Dissel, viroloog Marion Koopmans en hoofdredacteuren van de NOS Giselle van Cann en Paul Jansen van De Telegraaf aansprakelijk. Ze eisen een schadevergoeding.

Drie van de zeven eisers hebben zwaar lichamelijk letsel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De slachtoffers van vaccinatieschade worden bijgestaan door advocaten Arno van Kessel en Peter Stassen van de stichting Recht Oprecht. De gedaagde partijen moeten zich op de dag van de verkiezingen middels een advocaat melden bij de rechtbank in Leeuwarden, aldus de stichting.

Verplicht

“Vanaf 22 november 2023 is de bodemprocedure dan formeel ‘onder de rechter’ en zal de behandeling van de civielrechtelijke bodemprocedure van start gaan,” licht advocaat Stassen toe.

Op de vraag van de Leeuwarder Courant of dat zomaar kan, antwoordt hij: “Zeker. De rechtbank is verplicht om dit te behandelen. U kunt het vergelijken met een vordering die u op uw buurman heeft en bij de rechtbank indient.”

Drie maanden

Een woordvoerder van de Rechtbank Noord-Nederland zegt tegen de krant dat er momenteel gewacht wordt op de reacties van alle 17 personen die zijn gedagvaard. “We hebben omdat er ook buitenlanders onder zitten, iedereen drie maanden de tijd gegeven om te reageren. Maar dat is niet verplicht, ze hoeven niet te reageren.”

Op 22 november zal duidelijk worden welke gedaagden zijn verschenen.


4.8 208 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

NATUURLIJK juich ik dit initiatief van harte toe!

Maar…. OF het daadwerkelijk komt tot een veroordeling EN, nog belangrijker, tot een schadevergoeding voor deze mensen, van wie hun leven verwoest is, daarover heb ik, jammer genoeg, mijn twijfels.

En de reden is, dat DIT hele vileine “spelletje” (dat natuurlijk helemaal geen spelletje is) zó ongelooflijk geraffineerd is gespeeld, dat het verrekte moeilijk zal zijn om deze criminelen veroordeeld te krijgen.

En WAAROM zal dit zo moeilijk zijn? Eén simpele reden: het was NIET verplicht.

ALS deze slachtoffers TEGEN hun zin in waren geïnjecteerd met de experimentele gentechinjectie, zou het een compleet ander verhaal zijn.

MAAR dat is niet gebeurd.

Wat je natuurlijk wel kan zeggen, is, dat er VALSE voorlichting is gegeven. Er is totaal geen sprake geweest van INFORMED CONSENT en mensen werden gedreigd hun baan te verliezen, als ze de prik niet zouden nemen.

Een andere, zéér grote groep, heeft helemaal totaal geen zeggenschap gehad. En dat is de groep van oude, heel vaak demente, mensen, die niet eens in staat zijn om voor zichzelf op te komen.

En uiteraard de mensen met een geestelijke afwijking, die OOK de klos zijn geweest.

Deze vier mannen en drie vrouwen zijn dus de pioniers, waar het gaat om het aantonen van zwaar lichamelijk letsel door de prikken. EN zij nemen daarbij gelijk het voortouw voor de honderdduizenden andere slachtoffers.

Ik ben héél benieuwd over de afloop van deze zaak.

Dit zou namelijk een ongelooflijke aardschok veroorzaken, indien de rechter (of rechters, dat weet ik niet) deze mensen in het gelijk stelt.

Dan wordt er namelijk een precedent geschapen en is de weg vrij voor nog onnoemelijk veel meer rechtzaken.

hoogtijd
hoogtijd
8 maanden geleden

Ik denk dat er niet 1 gedaagde verschijnt. Stel dikke WEF boeven ,die de mensen willen vermoorden, verminken, dat is hun doel met die gifprikken.

Marijke
Marijke
8 maanden geleden

Wat als de gedaagden niet op komen dagen?

John
John
8 maanden geleden

Ze hebben Geert Wilders en nog vele andere voor veel minder voor de rechter gesleept.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x