CoronaMens en Dier

Kijk: prof. Marc Van Ranst verduidelijkt zelf hoe de coronahoax ontstond

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Op social media circuleert een filmpje waarin een aantal uitspraken van de Belgische viroloog Marc Van Ranst achter elkaar zijn geplakt. Het gaat om uitspraken die hij in de beginperiode van corona heeft gedaan.

“Wanneer we meer testen, dan gaan we ook meer nieuwe besmettingen vinden,” zei hij bijvoorbeeld op 7 april 2020 in het tv-programma De afspraak. “Dus wanneer we het testvolume maal twee, maal vijf, maal 10 doen, dan blijft dat stijgen en is dat een statistiek die niet veel zegt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nee, dat heeft weinig zin

Op 28 februari 2020 kreeg hij in het VRT-journaal de vraag of het zin heeft om als gewone burger een mondkapje te dragen. “Nee, dat heeft weinig zin,” antwoordde Van Ranst. “Die maskers houden die virussen niet tegen.”

De viroloog zei verder op 8 maart 2020 in het VRT-journaal: “[Voor] de meeste mensen die dit doormaken is het een zware verkoudheid, iets griepachtig en na een paar dagen is het leed wel geleden.”

Leugens en manipulatie

“Er zijn wel een beperkt aantal mensen die in het ziekenhuis terechtkomen, maar dat is net hetzelfde als bij de gewone griep. Daar zien we dezelfde risicogroepen, net dezelfde symptomen,” voegde hij toe.

Arts Leo Van den Bossche zet de uitspraken van Van Ranst nog eens op een rij: bij elke epidemie krijg je plots experts; het gaat om een banale verkoudheid; meer testen heeft geen zin, dan krijg je meer besmettingen; maskers hebben geen zin, die houden virussen niet tegen; deze slimme man weet perfect hoe hij met de nodige leugens en manipulatie mensen ertoe kan brengen om zich te laten prikken.

4.7 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

Die COVID-1984 Plandemie is al in 2001ontstaan met Operation Dark-Winter…Maar dat al die compleet Hersendode Hollandse Schapen er ook in zouden trappen, dat had ik echt helemaal nooit verwacht. Wat een Laf volk is dit gebleken, alleen Urk bleef dat ene kleine onverzettelijke dorpje Urk deed niet mee aan al die Bullshit….

mark
mark
8 maanden geleden

Kijk ons vies markske komt ook weer in beeld, loop toch aub naar de kloten..!

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
8 maanden geleden

Ook hij zal zich op enige tijd verantwoording moeten nemen als hij voor een tribunaal komt te staan. En dan gaat het jammeren beginnen; niemand zal zelf durven toegeven dat ‘ze’ fout zaten en de bevolking veel leed hebben gebracht. Tegenwoordig is het eerder regel dan uitzondering om verantwoording af te leggen; ze zeggen sorry en dat was het dan maar zodra hun hoofd voor een strop of hakblok komt ,beginnen ze te janken. Ik heb het eerder gezegd ; Waar zijn de Volwassenen? Ze ziiten in een volwassen lijf maar hebben de herseninhoud en het gedrag van een kleuter!

jessie nameles
jessie nameles
8 maanden geleden

de zelfde RAT die expert zou zijn met de de dierenarts in nederland die er een whisky bij drinkt. osterhaus. en niet luisteren naar de normale experts die gelijk met de grond afgemaakt worden!!!??? ZE GAAN T WEER PROBEREN EN HOUD STAND.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x