Buitenland

Italië: Tegenstander lockdown opgesloten in psychiatrische inrichting. ‘Er is geen pandemie!’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dario Musso (33) reed op 2 mei met een megafoon door de straten van de stad Ravanusa in Italië in een poging zijn medeburgers wakker te schudden. “Er is geen pandemie! Kom naar buiten en doe uw masker af! Open de winkels!” riep hij.

Getuigen beweerden dat de man geen verwarde indruk maakte, maar gewoon boos was.

Musso werd gearresteerd door de carabinieri, de Italiaanse militaire politie, en opgesloten in een psychiatrische inrichting in Canicatti. Vier dagen lang lag hij vastgebonden op een bed, kreeg hij vloeibare voeding en werd hij platgespoten. Hij mocht geen contact opnemen met zijn familie.

Zijn broer, een advocaat, mocht hem niet spreken. Hij kreeg iedere keer te horen: “Uw broer slaapt.”

De media besteedden vrijwel geen aandacht aan het voorval. Het psychiatrische ziekenhuis weigert informatie te geven.

Dit zegt de Grondwet erover

In artikel 21 van de Italiaanse Grondwet is de vrijheid van meningsuiting vastgelegd. Artikel 22 stelt bovendien dat niemand onder dwang mag worden opgenomen voor behandeling.

Bekijk hieronder beelden van de arrestatie. Even lijkt het erop dat het tafereel zich afspeelt in Chili onder Pinochet of Argentinië in de jaren zeventig, maar niets is minder waar. De beelden zijn opgenomen in Italië, in de EU.

Lees ook: Duitse advocate noemt lockdown ongrondwettig, en wordt opgenomen in psychiatrische inrichting

[Voltairenet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
2 jaren geleden

Maakt niet uit in welk land je woont, er is inderdaad geen sprake van een pandemie. De echte cijfers zijn duidelijk. Weg met de anderhalve hersencel maatregelen. Hekken om een verzorgingshuis met daarop een bord “Verboden toegang art.461 W.v.Sr.”? Gewoon doorgaan met kijken hoe ver je kunt gaan overheid. De hel barst los binnenkort.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Ze zijn in paniek !

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Ik denk dat dit jaar, de waarheid over deze Corona Hype nog achterwege blijft, MAAR in 2021 komt de werkelijke AAP uit de mouw.

Het spel is een kei verrotte actie van de Grote der aarde, bedoelt om de bevolking verder te onderdrukken en te gijzelen.

In Nederland is het Linkse Ruttekartel, verantwoordelijk voor deze misplaatste poppenkast, die veel oudere Nederlanders het leven heeft gekost.

rayoflight
rayoflight
2 jaren geleden

Iemand hier zei : we vechten niet tegen corona maar tegen onze leiders (die in mijn ogen crimineel zijn).
Maar hoe te vechten ? Politie zal altijd ‘befehl ist befehl’ uitvoeren. En media en staat zijn ook tegen de burgers omdat het hele politieke spel gecorrumpeerd is.

80% van de mensen word nooit wakker en zijn meelopers. voor 300 euro in de maand meer slaat een overheidsambtenaar in frankrijk een oud vrouwtje met een blauwe hoed of een geel vestje finaal aan gort.

Uiteindelijk komt het erop neer dat alles om het moreel draait. Hoelang nog voordat politie in de gaten krijgt dat zij eigenlijk de uitvoerende macht van totalitait systeem is geworden ?

80% was fout in de oorlog. Ik zie hier hetzelfde. Ooit komen ze ons (gewone volk) vaccineren. Daar is helaas niets aan te doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x