Buitenland

Italië: Tegenstander lockdown opgesloten in psychiatrische inrichting. ‘Er is geen pandemie!’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dario Musso (33) reed op 2 mei met een megafoon door de straten van de stad Ravanusa in Italië in een poging zijn medeburgers wakker te schudden. “Er is geen pandemie! Kom naar buiten en doe uw masker af! Open de winkels!” riep hij.

Getuigen beweerden dat de man geen verwarde indruk maakte, maar gewoon boos was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Musso werd gearresteerd door de carabinieri, de Italiaanse militaire politie, en opgesloten in een psychiatrische inrichting in Canicatti. Vier dagen lang lag hij vastgebonden op een bed, kreeg hij vloeibare voeding en werd hij platgespoten. Hij mocht geen contact opnemen met zijn familie.

Zijn broer, een advocaat, mocht hem niet spreken. Hij kreeg iedere keer te horen: “Uw broer slaapt.”

De media besteedden vrijwel geen aandacht aan het voorval. Het psychiatrische ziekenhuis weigert informatie te geven.

Dit zegt de Grondwet erover

In artikel 21 van de Italiaanse Grondwet is de vrijheid van meningsuiting vastgelegd. Artikel 22 stelt bovendien dat niemand onder dwang mag worden opgenomen voor behandeling.

Bekijk hieronder beelden van de arrestatie. Even lijkt het erop dat het tafereel zich afspeelt in Chili onder Pinochet of Argentinië in de jaren zeventig, maar niets is minder waar. De beelden zijn opgenomen in Italië, in de EU.

Lees ook: Duitse advocate noemt lockdown ongrondwettig, en wordt opgenomen in psychiatrische inrichting

[Voltairenet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
4 jaren geleden

Maakt niet uit in welk land je woont, er is inderdaad geen sprake van een pandemie. De echte cijfers zijn duidelijk. Weg met de anderhalve hersencel maatregelen. Hekken om een verzorgingshuis met daarop een bord “Verboden toegang art.461 W.v.Sr.”? Gewoon doorgaan met kijken hoe ver je kunt gaan overheid. De hel barst los binnenkort.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Ze zijn in paniek !

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Ik denk dat dit jaar, de waarheid over deze Corona Hype nog achterwege blijft, MAAR in 2021 komt de werkelijke AAP uit de mouw.

Het spel is een kei verrotte actie van de Grote der aarde, bedoelt om de bevolking verder te onderdrukken en te gijzelen.

In Nederland is het Linkse Ruttekartel, verantwoordelijk voor deze misplaatste poppenkast, die veel oudere Nederlanders het leven heeft gekost.

rayoflight
rayoflight
4 jaren geleden

Iemand hier zei : we vechten niet tegen corona maar tegen onze leiders (die in mijn ogen crimineel zijn).
Maar hoe te vechten ? Politie zal altijd ‘befehl ist befehl’ uitvoeren. En media en staat zijn ook tegen de burgers omdat het hele politieke spel gecorrumpeerd is.

80% van de mensen word nooit wakker en zijn meelopers. voor 300 euro in de maand meer slaat een overheidsambtenaar in frankrijk een oud vrouwtje met een blauwe hoed of een geel vestje finaal aan gort.

Uiteindelijk komt het erop neer dat alles om het moreel draait. Hoelang nog voordat politie in de gaten krijgt dat zij eigenlijk de uitvoerende macht van totalitait systeem is geworden ?

80% was fout in de oorlog. Ik zie hier hetzelfde. Ooit komen ze ons (gewone volk) vaccineren. Daar is helaas niets aan te doen.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x