Paranormaal

Al Bielek: Een tijdreiziger die een kijkje nam in het jaar 2749?

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er circuleert momenteel een verhaal op internet over een man genaamd Al Bielek die beweerde in de vorige eeuw al naar Mars te zijn gereisd. De inmiddels overleden Bielek zei in 1989 voor het eerst dat hij onderdeel was geweest van geheime Amerikaanse overheidsprojecten.

Hij zei onder meer dat hij samen met zijn halfbroer Duncan Cameron meerdere keren naar Mars is geweest. Hij zei dat ze ook andere planeten hebben bezocht. Bielek claimde verder dat hij de aarde in het jaar 6037 en 100.000 voor Christus heeft gezien.

In 1990 legde hij een getuigenverklaring af bij de jaarlijkse MUFON-conferentie en gaf hij details over zijn ervaringen. Bielek haalde het nieuws en werd geïnterviewd over beweringen dat hij naar het jaar 2749 gereisd zou zijn en tijd had doorbracht in een hoogontwikkelde beschaving.

Al Bielek: Een tijdreiziger die een kijkje nam in het jaar 2749?
Al Bielek

Bielek gaf details over de steden in dat jaar. Hij zei dat sommige tot vier kilometer in de lucht zweefden met behulp van antizwaartekrachtsystemen. De steden werden volgens hem bestuurd door kunstmatige intelligentie en maakten deel uit van een wereldwijd netwerk van radioactieve kristallen die ‘lama’s’ werden genoemd. Eén daarvan las zijn gedachten om erachter te komen waarom hij er was en hoe hij er was gekomen.

Bielek zei dat hij was uitgekozen om deel te nemen aan twee geheime projecten, het Philadelphia-experiment en het Montauk Project. Het Philadelphia-experiment is een vermeend experiment in de marinehaven van Philadelphia in 1943 om onzichtbaarheid van een marineschip te bewerkstelligen door manipulatie van magnetische velden.

Er zouden allerlei vreemde effecten opgetreden zijn zoals verdwijning van bemanningsleden, tijdreis-effecten en zelfs teleportatie van het schip. Volgens de officiële lezing van de marine is het verhaal een opgeklopte mythe. Nu zou dit project verder gevoerd zijn als het Montauk Project.

Critici zeggen dat de beweringen van Bielek niet met elkaar stroken en klinken als sciencefiction. Christine Dickey zegt op de website bielek-debunked.com dat zij hem heeft ontmoet: “Ik kende Al Bielek rond 1987. Steeds als ik hem kritische vragen stelde, had hij een antwoord klaar. Zijn verhalen werden ieder jaar steeds fantastischer.”

Boekentip: The Montauk Project

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans van den Helden
Frans van den Helden
7 jaren geleden

Klinkt een beetje te fantastisch , lijkt me meer dat ie gedrogeerd is geweest met LSD .

redice
redice
7 jaren geleden

denk niet dat dit klopt. een hoogontwikkelde beschaving zegt hij?? zoals we nu bezig zijn zal er NOOIT iets hoog ontwikkeld zijn en is binnen een paar honderd jaar, als het al zolang duurt, alles om zeep hier op aarde, mensdom incluis..

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

‘ zelfs teleportatie van het schip. ‘…… en ook teleportatie van de bemanningsleden?

Coeus
Coeus
7 jaren geleden

Een stad op 4 kilometer hoogte? Beetje koud. En wat weinig zuurstof.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x