Mens en Dier

Kijk: Europarlementariër Marcel de Graaff MEERMAALS onderbroken door geërgerde Vera Bergkamp

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) had donderdag de gelegenheid om in de Tweede Kamer te spreken over de staat van de EU.

Hij zei dat de EU in staat van ontbinding is. “Het meest van alles stinkt de moraal die door de EU en haar lidstaten wordt opgedrongen. Deze verdorven moraal staat voor het normaliseren van pedofilie, voor medische experimenten op de bevolking en voor het acceptabel maken van list en bedrog. Dat is de moraal die helaas ook wordt uitgedragen door deze regering, waardoor we hard op weg zijn naar een totalitaire dictatuur die kinderen laat verdwijnen, die boeren uitrookt, die weggesmeten miljarden niet verantwoordt, die stiekem deals sluit met praatclubjes en multinationals, en alle kritiek monddood maakt,” zei De Graaff tijdens zijn betoog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gifspuiten

Dit tot ergernis van Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66), die De Graaff meermaals onderbrak. Dat gebeurde onder meer toen het Europarlementslid zei dat minister De Jonge heeft gezegd dat hij ‘van deur tot deur en van arm tot arm’ gaat om gifspuiten te zetten.

“Ik wil u vragen om wel even op uw taal te letten. ‘Gifspuiten’ en dat soort woorden,” onderbrak Bergkamp hem.

Einde in zicht

Ook toen De Graaff het had over ‘het uitroken van boeren’ werd hij onderbroken door de voorzitter. Dat voegt volgens Bergkamp ‘niks toe aan de waardigheid van dit debat’. “Ik wil u echt vragen om op uw woorden te letten,” zei ze geërgerd.

Volgens de Europarlementariër is het einde in zicht en gloort er hoop voor de burger aan de horizon. “Het is duidelijk dat de Europese Unie haar roemloze einde tegemoet gaat.”

4.8 328 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
10 maanden geleden

Bergkamp voelt zich regelmatig hevig in het kruis getast.

De waarheid is hard, de democratie is dood en daar doet Bergkamp ook aan mee.

Eleonora
Eleonora
10 maanden geleden

Dik applaus voor Marcel de Graaf!!!! Een man naar mijn hart. Eerlijkheid wordt niet meer getolereerd, blijkt opnieuw door Bergkamp die niet meer weet wat democratie inhoudt. De slechtste voorzitter ooit, wel passend bij het narratief. Maar Marcel de Graaf, samen met nog wat anderen, zij zijn de echte volksvertegenwoordigers, zij strijden echt voor de belangen en het welzijn van het volk. Helaas vormen ze een schrijnende minderheid. Waarmee ze voor mij des te meer applaus verdienen.

Van Der Mark C.T.
Van Der Mark C.T.
10 maanden geleden

Deze man zegt het zoals het is. Hulde

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Ik mag hopen samen met Marcel de Graaff dat de EU een roemloos einde tegemoet gaat, Ik ben die club van zakkenvullers spuugzat. Von der Leijen, Timmermans ,en al die andere omhoog gevallen criminelen die hun zakken rijkelijk laten vullen door smerige lobbyisten daar moet een einde aan gemaakt worden. ga maar in Congo in de mijnen werken voor de accu,s van jullie green deal auto,s. Dan hoeven die arme kinderen daar niet van s,morgens vroeg tot s,avonds laat te sappelen voor een appel en een ei, en er vreselijke ziektes aan overhouden.

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x