Homepagina » Gezondheid » Medicijnenmaffia ontvoert 3-jarig jongetje dat al wekenlang kankervrij is zonder chemotherapie. Zo reageert de moeder
Medicijnenmaffia ontvoert 3-jarig jongetje dat al wekenlang kankervrij is zonder chemotherapie. Zo reageert de moeder

Medicijnenmaffia ontvoert 3-jarig jongetje dat al wekenlang kankervrij is zonder chemotherapie. Zo reageert de moeder

Onlangs werd het zoontje van Joshua McAdams en Taylor Bland gediagnosticeerd met kanker. Ze stemden in eerste instantie in met chemotherapie, maar kozen daarna voor een natuurlijke behandeling.

Het jongetje, Noah, lijdt aan leukemie.

Toen zijn ouders een tweede chemokuur weigerden, schakelde het ziekenhuis waar hij werd behandeld Jeugdzorg in. Medewerkers gebruikten een dwangbevel om Noah te laten opnemen.

Ontvoering

Daar bleef het niet bij: de autoriteiten verspreidden foto’s van het gezin via tv en websites.

De ouders werden opgepakt door de politie en worden nu verdacht van kinderverwaarlozing.

Erin Olszewski, medeoprichter van een groep die zich inzet voor de rechten van ouders, sprak van ‘ontvoering’.

Zwaar geschonden

Ze vindt dat de rechten van de ouders zwaar geschonden zijn.

Olszewski zei dat mensen zelf moeten kunnen kiezen welke behandeling ze hun kind geven.

De ouders gebruiken onder meer rozemarijn, vitamine B, kruidenextracten, colloïdaal zilver en paddenstoelenthee om Noah te behandelen.

Nog nooit zo goed

Via Facebook liet Bland weten dat er geen sprake is van verwaarlozing. “Zijn waardes zijn nog nooit zo goed geweest en hij is nog steeds kankervrij na twee weken zonder chemotherapie – goh!”

“Hij is GEZOND,” benadrukte ze.

Olszewski zei dat ‘de moderne gezondheidszorg alleen symptomen bestrijdt en niet kijkt naar de diepere oorzaken’.

[Tampa Bay]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob schreef:

  De zogenaamde zorg die heerst geneest niets. Het maakt deel uit van een wereld van macht en controle en daar is alleen de farmaceutische industrie de winnaar in want die verdienen kapitalen. Niemand kan een ander genezen. Genezing i een proces. Als je een wond hebt dan kun je die hooguit schoon maken en verbinden. De genezing is een zelfherstellend proces. Dat herstelt zich op dezelfde manier als wanneer er een kind groeit in de baarmoeder, door de aanmaak van cellen. Zo’n proces kan plaats vinden omdat er bewustzijn is. Niemand kan dat proces nabootsen.

  Wat we hier zorg noemen is niets anders dan een organisatie die mensen overeind houdt in een zieke wereld. De grootste ziekte die er heerst is macht. De farmaceutische industrie is een enorm machtsblok. Ze kunnen de natuur niet patenteren dus bootsen ze de natuur na, of ze voegen bepaalde chemische stoffen toe en zetten er dan patent op. Een ziekenhuis heet dan ook een ziekenhuis omdat het over ziekte gaat, niet over gezond. Wat ze dan in het ziekenhuis doen is geen genezing maar vernietiging. Ze genezen geen kanker, ze vernietigen kanker door het zware chemische middelen en bestraling. Als dat al een effect heeft dan krijgt het hele lichaam een dreun. Ze vallen de ziekte in feite gewoon aan met zware chemische middelen. Ging het over gezondheid danhadden we gezondheidscentra in plaats van ziekenhuizen. Dan ging het om het leven en niet om de ziekte. Ziekte is nu gewoon een verdienmodel en ziekenhuizen zijn verworden tot productie bedrijven sinds ze geprivatiseerd zijn. Ze zijn daar ook niet met de mens bezig maar alleen met het lichaam.

  Ik kan niet uit ervaring over kanker spreken maar ik heb wel diverse artikelen gelezen waaruit duidelijk wordt dat kanker lang niet zo’n dramatisch iets is als mensen wordt voor gehouden. Dat is angst zaaierij en dat gebeurd met veel zaken. Het meest recente voorbeeld van het ‘opblazen’ van een ziekte is de mazelen. Dat is een heel duidelijk voorbeeld van hoe alles wordt uitvergroot en opgeblazen om angst te zaaien. Het lijkt mij wel dat, als je het zelfgenezend vermogen van het lichaam wilt versterken, je het lichaam moet voeden met de stoffen die het nodig heeft om te kunnen herstellen. Chemische middelen zijn geen natuurlijke middelen., dat is één ding wat zeker is. Wie weinig energie heeft, heeft een zwak herstelvermogen. Chemische middelen veranderen daar niets aan.

  11 likes
  • Hoeder schreef:

   Chemo is slechts in 2-3% van de gevallen effectief, blijkt uit onderzoek. Ook logisch want het tast je immuunsysteem aan, dat je bij ziekte juist nodig hebt. Kanker moet je preventief bestrijden. Brian Peskin ( Het verzwegen verhaal over kanker) komt dan met 1 tl lijnzaad- en 1 tl zonnebloemolie per dag. Hij heeft voortgeborduurd op Otto Warburg die in de jaren 30 de Nobel voor de geneeskunde kreeg.
   Voor Big Pharma is een kankerpatiënt 300K waard. Ja dat laat je je niet zo maar afpakken.
   Hoe ziek en misdadig de medische industrie is, kun je goed lezen in het indrukwekkende boek van Peter Goetzsche Dodelijke medicijnen. Ronduit schokkend. En onze overheid en MSM steunen die criminelen van Big Pharma, zo ook mbt de hysterie rond mazelen.

   1 likes
 • Elise schreef:

  Ik ken toch ook meerdere kinderen die leukemie hadden en behandeld zijn met chemo, die nu als volwassenen nog leven. Dus is chemo in mijn ogen niet alleen een symptomen middel.
  Graag wel eerlijk blijven.

  7 likes
  • Wings schreef:

   Precies na twee weken geen chemo waren zijn waarden nog goed, nog wel!
   Belachelijk en gevaarlijk bezig deze moeder.
   Je gaat toch geen risico nemen met je kind?
   En chemo is gewoon chemisch bereid, alle medicijnen zijn chemisch bereid.

   3 likes
  • Solida schreef:

   Mss geen symptomenmiddel maar wel een paardenmiddel…

   0 likes
 • ster schreef:

  Spiruline zou ik er zeker bij toevoegen voor de gene die dit resept ook willen gebruiken die in de tekst staat en ik zou ook het boek van Maria Treben aanschaffen.

  4 likes
 • Elise schreef:

  Als ik het goed heb wordt er bij leukemie stamcellen uit het ruggenmerg gehaald en de goede worden dan teruggegeven.
  Als je aan de chemo(behandeling is heel breed/stamcellentherapie/immuunsysteem bewerken/stoffen die doden) zit, dan mag je geen alternatieve medicatie/ook geen vitamines gebruiken, want dat verstoort de behandeling. Ben je uitbehandeld(niet beter te maken) dan kun je de alternatieve weg behandelen.
  Raad de ouders aan om toch verder te gaan. Leukemie zonder behandeling is dodelijk.

  0 likes
  • Oehes 66 schreef:

   Elise het is mij wel duidelijk dat jij er de ballen van weet! Vertrouw jij maar lekker die maffia figuren, die met chemo een verdien model van 200 miljard dollar per jaar binnen harken! Chemo maakt mensen helemaal kapot.
   Chemo is van oorsprong een zenuwgas dat in de 2e wereldoorlog gebruikt werd om de joden te vergassen.
   Na de 2e wereldoorlog zat men met een enorme voorraad zenuwgas in de maag.
   Tot een of andere ellendeling op het idee kwam om wat aan de samenstelling te veranderen.
   En kijk het verdienmodel van 200 miljard dollar per jaar was geboren.
   Als jij of je familie zich willen laten behandelen met deze shit Ga je gang wat mij betreft.
   En helaas trappen de mensen er nog steeds in.
   Als machthebbers cannabisdruppels niet voor het volk hadden geblokkeerd waren er miljoenen mensenlevens gespaard geweest.
   En was men niet kotsend ten onder gegaan.
   Denk daar maar eens aan, in plaats zo genuanceerd je domme mening weer te geven.
   Ongenuanceerd!!!

   3 likes
 • Annemiek schreef:

  Elise, duidelijk dat je er niet veel van af weet. Mijn zoon heeft 12 jaar geleden een hepatoblastoom gehad, is behandeld met chemo en die hebben wij ondersteund met chinese kruiden. Werd ook afgeraden, de tussentijdse controle liet zien dat zijn waardes erg goed waren en de oncoloog verbaasde zich erover dat zijn nieren zo schoon waren. De kruiden zorgen ervoor dat de chemo zijn werk kan doen en dat de chemo daarna weer snel het lichaam verlaat. Immers, de chemo laat vaak ook stoffen in het lichaam achter waar je later ook weer ziek van kan worden. De chemo heeft zeker zijn werk goed gedaan want de tumor was snel al geslonken dus het gaat prima samen.

  0 likes
  • Elise schreef:

   Deze mensen willen geen behandeling/chemo meer. Willen alleen de alternatieve weg gaan volgen. Daar is mijn reactie op gebaseerd.
   Mij is toch echt veel afgeraden om tijdens de chemo in te nemen. Wilde ik wat gebruiken dan graag wel in overleg met de oncoloog ivm werking chemo.(die bij iedereen anders is/bv. andere stoffen etc.).

   0 likes
  • Thomas schreef:

   Eerst moet je de Oncoloog vragen hoe kan een kind een Hepatoblastoom. Met andere woord wat is de oorzaak van Hepatoblastoom?
   Optie 1 is al een bewijs dat effectief chemo met Chinese kruiden ondersteuning.
   Wat zal de optie 2 dat een resultaat zijn zonder chemo alleen met Chinese kruiden?

   Hoe kan Noah, een kind van 3 een diagnose Leukemie kreeg?
   Wat is de oorzaak van zijn Leukemie?
   Waarom kankervrij zonder chemokuur?

   0 likes
   • Elise schreef:

    Als de waarden goed zijn betekent het niet dat de kanker weg is.
    Sterker nog: heel veel kankersoorten kun je niet eens vinden vanuit bloed.
    Deze topic is zo summier dat er veel vragen zijn.
    En Amerika is geen Nederland.

    0 likes
   • Thomas schreef:

    De Lever na het geboorte heeft meerdere functie dan alleen bloed zuivering.
    Een zeer belangrijke taak van de lever tussen de 6e maand en de 7e jaar is de ontwikkeling van alle cellen in volgorde met de KINDERZIEKTES.

    Mazelen is geen virus, ook geen ziekte. Het hoort bij de cellen en hormonenklieren ontwikkeling voor een goede immuunsysteem.

    Iedere kinderziektes heeft alleen organen en hormonenklieren nodig om dit te omzetten van stamcellen naar antistoffen.

    Iedere kinderziektes heeft een hoofdorgaan om dit te versturen.
    LEVER is de hoofdorgaan van de Mazelen om dit te versturen.
    Milt is de hoofdorgaan van Waterpokken om dit te versturen.
    Hart is de hoofdorgaan van Bof om dit te versturen.
    Nier is de hoofdorgaan van Rode Hond om dit te versturen.

    Zogenaamde 4 belangrijke kinderziektes WBMR.
    Iedere kinderziekte heeft een eigen kenmerk en doelstelling.

    Een goede kinderziekte levert een goede immuunsysteem.
    Een slechte uitgevoerde kinderziekte levert een slechte immuunsysteem oftewel virus en allergie.

    Een kind hoort geen kinder kanker krijgen met een natuurlijke proces.
    Hepatoblastoom en Leukemie komen niet van de vaccins, ook niet van de virus. Maar van de verstoring van de kinderziektes-uitbraak tijdens de KOORTS-proces. Dit dankzij de koorts verlagende middelen.

    Hoe kan een kind een Hepatoblastoom krijgen?
    Hoe kan je dit voorkomen alsnog genezen?

    Hoe kan Noah, een kind van 3 een diagnose Leukemie kreeg?

    Een ding snapt de arts niet.
    Leukemie en Hepatoblastoom zijn een TIJDELIJKE aandoening.
    Met een ondersteuning zal dit afnemen.
    Met een verkeerde behandeling zal dit toenemen tot een slechte afloop.

    0 likes
    • Thomas schreef:

     Feitelijke voorbeeld 1:
     https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/352550
     Dinsdag 2 februari stond dit verhaal in ED krant over Charlotte Dijkgraaf in juli 2000 ziet verloskundige een plekje op haar rug dat bij lichte druk blauw kleurt. In de dagen die volgen krijgt zij steeds meer vreemde plekjes – ‘de kleur van een meertje in een bos rond het middaguur.
     “We hebben eigenlijk niets te bieden, zei de oncoloog.” De moeder weigert de chemokuur die toch geen genezing biedt. Als ze toch doodgaat, laten we haar dan niet belasten met akelige behandelingen. Zij namen haar mee en deden niets, behalve heel veel van haar houden. Het wonderbaarlijk is: dat is achteraf haar redding geweest. Na een halfjaar werd ze steeds tieriger en na een jaar bleek ze spontaan in remissie te zijn gekomen. In dit soort zeldzame gevallen is het inmiddels protocol geworden om niet in te grijpen…..

     Haar moeder Pia de Jong schreef een nieuwe boek over de ziekte en de wonderbaarlijke genezing van haar jongste kind.

     Wonder boven wonder lijkt Charlotte, zonder enige behandeling, binnen één jaar genezen.

     Na 18 jaar zijn de wetenschappers nog steeds radeloos over haar spontaan genezing. Hoe komt dat nou?

     — De artsen noemen het Bloedkanker, het is helemaal geen kanker. Het is maar de TIJDELIJKE foute celdeling.
     — Een voordeel in de nadeel. “We hebben eigenlijk niets te bieden, zei de oncoloog.” of iemand in Wait-and-see traject.
     — De tijdelijke verstoring werd opgelost door het lichaam zelf via de LEVER. Je moet de kans aan het lichaam geven om zich te ontwikkelen in de groei proces.

     Een lichaam heeft een overlevingsproces.

     Bij kinderen wiens gezond geboren, maar na de 2e jaar Leukemie krijgen, heeft altijd met de verstoring van de kinderziektes mee te maken. De foute celdeling komt van de verbranding van de stamcellen. De proces tijdens de KOORTS om de antistof in de stamcellen te verbranden in alle hormonenklieren. In de stamcellen zit witte bloedcellen. De verbranding zorgt de witte bloedcellen de nodige antistof omzetten in een immuunsysteem. Het HART treedt hier een belangrijke factor een hoge druk met hoge temperatuur om dit te verbranden binnen 3 dagen. Zodra de antistof ingeplant dan zakt het koorts daarna richting naar beneden voor de volgende proces. Dit MOET ABSOLUUT in een rust en slaap stand.
     Degene gaat sporten/werken en/of met koorts verlagende middelen. Dan stoort de proces van het HART. DE verbranding gaat ongecontroleerd door met witte bloedcellen.

     Leukemie is de symptoom van ongecontroleerd celdeling. Maar in werkelijkheid is de probleem in de proces van het verbranding via het HART. NIET in celdeling.

     Sommige geval zie je Cannabisolie goed voor Leukemie. Omdat dit verhoogt de bloedsomloop in het HART en in de DARM.

     0 likes
 • Thomas schreef:

  Voor lange tijd dachten wetenschappers dat bloedcellen uitsluitend in het beenmerg worden aangemaakt. Maar een nieuwe studie suggereert dat darmen ook rode en witte bloedcellen in onze bloedsomloop pompen. De onderzoekers denken dat zo’n 10% van de bloedcellen afkomstig zijn uit onze darmen.
  https://www.cuimc.columbia.edu/news/some-blood-cells-have-surprising-source-your-gut

  10 jaar geleden had ik al in een kankerforum verteld dat de bloed is in de binnenste darmwand aangemaakt.

  De bekende symptomen van Leukemie zijn nachtelijk zweten, blauwen plekken en vermoeidheid. Daarna vergrote Milt en Lever.

  Wanneer de proces van de koorts via het Hart verstoort dat het Hart ongecontroleerd op en neer verhoogd of verlaagd. Dan krijg je hiermee de vermoeidheid. Het Hart heeft geen energie om de bloedsomloop te circuleren dan zie je veel blauwen plekken in de benen en in de handen.

  Milt heeft een aparte functie in het nacht. Milt verzamelt VOCHT en BLOED. Het bloed die de Milt verzamelt, stuurt het naar de Lever om te zuiveren. Daarna naar het HART voor een goede bloedsomloop.
  De vergrote Milt en Lever komt door het HART dat geen genoeg energie om een normale bloedsomloop te versturen. Dan blijft het tijdelijk in de Milt en in de Lever hangen zogenaamde vergrote Milt en Lever of bloedarm.
  Milt verwijdering hiervan is geen verstandige geneeskunde. Bloed transplantatie is ook geen verstandig, want er is helemaal geen bloed te kort. Eenmaal het Hart functie herstelt dan is de blauwe plekken spontaan genezen. Het VOCHT wordt ook vertraagd en opgestapeld. Daarom zie je de symptoom nachtelijke zweten om dit overtollige vocht alsnog verlossen.

  Een echte geneeskunde voor Leukemie is eerst de probleem van nachtelijke zweten oplossen. D.w.z. de vocht probleem via de NIER oplossen.
  Daarna het HART probleem herstellen.
  Op het laatste de oorzaak aanpakken zodat de Leukemie niet meer terug komen.

  Noah is nu maar tijdelijk genezen. Zolang de kennis van kinderziektes niet weet, is een tijdbom voor de rest van zijn leven met allerlei ondenkbaar ziektes.

  Hepatoblastoom heeft 2 mogelijkheden.

  0 likes
 • Thomas schreef:

  Onlangs werd bekend dat het oudste zoontje van de Canadese zanger Michael Bublé kanker heeft. Vandaag is naar buiten gebracht dat het om leverkanker gaat. Noah (3) zal 4 maanden lang chemotherapie moeten ondergaan.
  https://www.libelle.nl/videos/zoontje-buble-leverkanker/

  Het is wel toeval dat de zoon van Michael Bublé Noah heet en diagnose ook in de 3e jaar. viel.
  Maar geen toeval dat elke kind in dit leeftijd is rijp voor de kinderziektes. Vooral voor degene nog geen Waterpokken gehad in de 1e jaar dan is meer gevaar voor de uitbraak.

  Long treedt een ZEER belangrijke factor voor de kinderziektes i.v.b. met de weersverandering-klimaat. Long als een sensor, een ontvanger voor een uitbraak. Daarna in de middenfase treedt de LONGEN als opruiming agent om de afvalstoffen van de verbrande-stamcellen via mond, neus, de nier en blaas verlossen.
  Alle organen en hormonenklieren werken samen mee voor de uitbraak.
  De afbouwfase via de darmstelsel. De oorzaak van Ziekte van Crohn en PDS kan je hier vinden bij verstoring.

  LEVER is de hoofdorgaan van de Mazelen om dit te versturen.
  Hart is de hoofdorgaan van Bof om dit te versturen.

  Als je meer verdiept in Mazelen en Bof dan kun je alle kinderkanker onderscheiden welke kanker komt door welke kinderziektes. Omdat door de vaccins en koorts verlangende middelen zijn de kinderziektes dat de volgorde verstoort dat misvorm of een mix vorm.

  Hieronder een feitelijke voorbeeld van Noah Bublé.
  https://www.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2016/11/zoontje-3-michael-buble-heeft-kanker
  BOF
  Volgens de altijd goed ingewijde blog van Perez Hilton dacht de dokter van Noah eerst dat het jongetje leed aan de bof.

  Kinderkanker heeft ALTIJD met de kinderziektes mee te maken. Een kind hoort GEEN KANKER krijgen in een normale groei-proces. Een kinderziektes hoort een KOORTS-proces om de witte bloedcellen in de stamcellen vanuit de beenmerg te verbranden omgezet in antistoffen.

  Je kunt de beginfase makkelijk vinden bij elke incident.

  https://www.ad.nl/show/dan-karaty-succes-betekent-niets-meer-als-je-kind-ziek-wordt~a79c9c2a/
  ,,Daniels geboorte verliep vlekkeloos, er was geen enkel probleem. Maar acht maanden later had hij plots hoge koorts, die we maar niet onder controle kregen. We zijn toen naar het ziekenhuis gegaan. Daar ontdekten ze dat hij een auto-immuunziekte heeft. Hij is ermee geboren, maar dat wisten we dus niet.”

  Hij is NIET ermee geboren. De ellende komt van de onderdrukking van de hoge koorts met een goede bedoeling. De stamcel verbranding halfweg verstoort. De antistof werd bacteriën. Daarom zie je bacterie in zijn bloed waar later een diagnose auto-immuunziekte.

  Het ergste is niet de kanker/ziektes. Het ergste is werkwijze van de huisarts en de onbewuste ouders. NET als de ouders van Freek Hagoort. Pro-vaxxers. Zijn kind had alle vaccinaties gehad tot de laatste prik BMR op zijn 9e jaar. In die week barst het tijdbom uit.

  Maar hoe?

  0 likes
 • Thomas schreef:

  RIVM verkoopt vaccins tegen de kinderziektes, maar heeft totaal geen verstand van kinderziektes. Zij hebben ook geen verstand van de zorgmaatregelen na het prikken.
  Het gevaar na het prikken is absoluut niet mag SPORTEN, rennen, harde bewegingen of koud bevat.
  De ouders van Freek zoals iedere ouders hebben geen goede aanwijzingen na het prikken.
  Wat had Freek gedaan na het prikken?
  http://www.vaccinatieraad.nl/2013/12/overleden-na-bmr-vaccinatie-freek/
  Vrijdagmiddag had hij zijn eerste zwemles en zaterdag werd hij een beetje hangerig. Hij ging toch mee naar voetballen. Mijn man is groepsleider en zette Freek aan de kant omdat hij niet lekker was. ’s Middags heeft hij nog even gevoetbald op straat met zijn broer.

  Zaterdagnacht kreeg Freek hoge koorts en zei: “mama ik heb het zo heet”. Ik zei tegen hem: “kom maar bij ons in bed” en hij trok zijn pyjama uit. Zondagochtend bleef Freek maar slapen met zijn koorts en we belden de huisartsenpost in Rotterdam. We vertelden dat hij net gevaccineerd was en vroegen of we langs mochten komen. Dat mocht maar we moesten wel eerst meten hoe hoog de koorts was. Ik riep nog dat hij zo warm was en niet wakker wilde worden maar ik moest toch maar meten. Hij had 40.9 graden koorts en we konden pas om kwart over 3 in de middag terecht. Ik uitte mijn zorgen en zei: dit gaat niet goed, Freek zat helemaal gebogen op de schoot van zijn vader toen de dokter zijn longen beluisterde en Freek kon ook niet lopen. Maar de dokter zei; “er is niets aan de hand, geef hem maar een zetpil. Als de koorts er dinsdag nog is kun je beter naar je eigen huisarts gaan”. We stonden binnen vijf minuten weer buiten.

  De MAZELEN werd opgewekt door een ongewenste moment.
  Het lichaam bepaalt een mazelen uitbraak wanneer het lichaam is rijp en een goede weerstand om de mazelen uitkomen en opvangen. Want de uitbraak is gigantische groot. Het eist absoluut goede weerstand , rust en slaap.

  Freek was uitgeput door sporten. Het HART is ongecontroleerd door de koorts verlagende middelen. Op dit moment is absoluut MOET BINNEN BLIJVEN. Helaas moest hij naar de huisarts en naar ziekenhuis dat WIND tegen o.a. koud bevat.

  De 40,9 koorts mag absoluut niet verlagen. Want deze koorts is van de kinderziektes. Degene dit met paracetamol, zetpil of AB dan neem je je HART in de mailing. De bloed die in de MILT en in de LEVER zoeken een andere uitweg. Een HART stilstand en bloed in de mond.
  Om half vijf in de ochtend hoorde ik Roel boven roepen: “Thanh, Thanh, Freek is dood!” Freek bewoog niet meer en er kwam bloed uit zijn mond. Toen de ambulance kwam is hij nog 5 kwartier gereanimeerd maar het ging niet meer. Freekje is naar het kinderziekenhuis in Rotterdam gebracht en daar zijn ze nog 5 kwartier bezig geweest. Maar Freek was al dood.

  Het ergst van hele verhaal is de werkwijze van de huisarts en de onbewuste ouders.
  Dit hoge koorts mag je ABSOLUUT niet verlagen. De huisarts schreef ZETPIL uit en de zetpil via de handen van de ouders aan hun kinderen indoen. Het is geen genees pil, maar een moord-pil.

  Je ziet ALLE huisarts en ouders zien hoge koorts als slecht. Evenals de moeder van Noah wiens Leukemie diagnose en vader Dan Karaty: ,,Daniels geboorte verliep vlekkeloos, er was geen enkel probleem. Maar acht maanden later had hij plots hoge koorts, die we maar niet onder controle kregen.

  Je zal afvragen welke arts heeft verstand van koorts?

  https://www.nvkp.nl/ouders/ervaringsverhalen/vaccineren-nu-weet-ik-beter-maar-daar-krijg-ik-mijn-vader-niet-mee-terug/
  Vaccineren? – Nu weet ik beter, maar daar krijg ik mijn vader niet mee terug.

  0 likes
 • x

  Check Also

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  marc de hond

  Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

  Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

  >