Buitenland

Schokkende update over het WHO-pandemieverdrag

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

De Wereldgezondheidsorganisatie ziet af van aanpassingen van de internationale gezondheidsrichtlijnen die onder meer verplichte vaccinatie en lockdowns mogelijk maken. De Australische senator Malcolm Roberts, die de ontwikkelingen op de voet volgt, spreekt van een ‘zeldzame overwinning’.

Het pandemieverdrag is nog niet van tafel, merkt hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In december stemde de Australische regering voor de aanpassingen, maar veel andere landen stemden tegen. De WHO deed dit jaar opnieuw een poging om de aanpassingen erdoor te drukken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote overwinning

Na maanden stevige kritiek boekten de critici een grote overwinning, aldus Roberts.

In het eindrapport van de International Health Regulations Review Committee wordt afgezien van de voorgestelde aanpassingen. De WHO blijft een adviesorgaan.

Dat betekent dat de WHO lidstaten niet kan verplichten tot bijvoorbeeld verplichte vaccinatie, quarantaineprocedures, vaccinatiepaspoorten en andere vrijheidsbeperkende maatregelen, licht de senator toe.

Inbreuk op soevereiniteit

In het rapport schrijft de commissie ‘bezorgd te zijn dat de voorstellen mogelijk onnodig inbreuk plegen op de soevereiniteit van de staatspartijen’ en dat de richtlijnen ‘bindend’ worden in plaats van vrijblijvend.

Toen Roberts dit eerder aankaartte, werd hij een ‘complotdenker’ genoemd. “Ik had gelijk,” zei hij. De senator noemt het rapport een cruciale eerste stap om de ongekozen bureaucraten tegen te houden.

Daarnaast is er nog het pandemieverdrag, in de ogen van Roberts een poging om de WHO om te vormen tot de wereldgezondheidspolitie. Onze ‘leiders’ hoeven het alleen nog maar te ondertekenen. We moeten er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit pandemieverdrag wordt verworpen, benadrukt de senator.

5 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Blijf die boeven van de WHO nauwlettend in de gaten houden, zij zijn tot alles in staat, eigenlijk is het Gates die de hele vaccinatie operatie aanstuurt, door zijn vaccinatie programma’s zijn al vele dodelijke slachtoffers gevallen en nog veel meer mensen met kwalijke nevenwerkingen. Weiger massaal om nog iets in je lichaam te laten injecteren waarvan je niet weet welke rotzooi er allemaal inzit!

ziggi
ziggi
1 jaar geleden

vergeet niet ….alles is voorberidt …en zal slagklaar worden gemaak voor de volgende keer …of samen met de cbdc komen ….

dit mooet ook gestopt en verboden worden…zoals alle wereldelites en hun helpers voor t gerecht moeten komen voor crimibaliteit of elk vlak en massamoord oorl mids..gifgas gebr neurenber..kartell…etc etc halsmisdaden tegen de evolutie ..gmo food en gmo insecten vrijlaten …etc etc etc ..

de enige straf mogelijk is ….verdwijnen.

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
1 jaar geleden

Eéndracht maakt Macht! Verenig je en blijf je verzetten en kritische vragen stellen. Het heeft effect! Houd vol, want de strijd is nog niet gestreden, maar WIJ zullen WINNEN en ik kijk uit naar de dag dat de tribunalen beginnen! Succes in de strijd allemaal! X

Mart
Mart
1 jaar geleden

Dus kuipers d666 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x