Homepagina » Chemtrails » Nederland gebukt onder dikke laag chemtrails

Nederland gebukt onder dikke laag chemtrails

Het zal velen inmiddels opgevallen zijn. Boven Nederland is het momenteel een wirwar aan chemtrails. Sommigen zeggen nog nooit zoveel tegelijk te hebben gezien.

Met de wereldwijde protesten op zaterdag in het vooruitzicht lijkt het een wanhoopspoging van de elite om het bewustzijn andermaal te beïnvloeden met een afdekkende laag aluminium en radioactief barium.

Na het moratorium op alle vormen van geo-engineering, ingesteld na de VN-top over het Biodiversiteitsverdrag CBD van vorig jaar, leek het even afgelopen te zijn met de chemtrails. Kort daarop begonnen vliegtuigen weer te sproeien, maar het leek rustiger te zijn dan voorheen.

Onlangs nam de activiteit weer toe met vrijdag 14 oktober als waar hoogtepunt. Er zijn af en toe zelfs bijna geen patronen meer te ontwaren, het lijkt meer een soort deken van chemtrails. Sommige vliegtuigen maken zelfs een draaiende beweging om nog een keer terug te komen.

Het lijkt er sterk op dat de gevestigde orde het begrip discretie helemaal loslaat en al haar troeven op tafel gooit. Datzelfde zal de Occupy-beweging op zaterdag en zondag gaan doen. Door goed in je energie te zitten kunnen de chemtrails niets met je bewustzijn doen. Pak de rust, adem vanuit je buik en wordt niet boos. Ga even rustig zitten of mediteer wanneer je een druk op je hoofd voelt.

“Als de Grote Schoonmaak nadert, zullen er spinnenwebben aan de hemel geweven worden.” – Hopi-voorspelling vóór de ontdekking van Amerika.

In veel chemtrails worden bepaalde polymeren aangetroffen die een soort spinnenweb in de lucht vormen. In 2004 deed nieuwszender CBS verslag van deze bizarre geotechnische experimenten.

“Een gebied dat jullie zal interesseren heeft te maken met chemtrails omdat wij ze opruimen, zoals we in het verleden jullie luchten vrij hebben gehouden van radioactieve neerslag.” – SaLuSa 13-7

“Chemtrails zijn meer een aanslag op jullie gezondheid, maar zijn ook niet vrij van hun invloed op jullie geest. Zoals we recentelijk opmerkten, worden deze opgeruimd zodat ze nu weinig effect meer op jullie hebben.” – SaLuSa 15-7

“Wij zijn om verschillende redenen in jullie luchten, houden ons regelmatig bezig met het reinigen van de chemtrails en balanceren jullie weerpatronen om de seizoenen te handhaven.” – SaLuSa 14-10

Nieuwssite TheWeatherSpacepubliceerde recentelijk dat slechts 240.000 mensen wereldwijd weten dat chemtrails bestaan. De overgrote meerderheid van de bevolking weet niet wat chemtrails zijn, laat staan wat ze doen.

De redactie van Niburu krijgt momenteel zeer veel meldingen binnen van het uitzonderlijke aantal chemtrails in de lucht, waarvoor hartelijk dank. Alle reacties worden zorgvuldig gelezen, doch kan de redactie niet altijd persoonlijk antwoorden. Een greep uit de reacties:

Geachte redactie,

Ik moet het toch even kwijt… Vanochtend toen ik opstond en naar buiten keek zag ik het en dacht, ‘zo die hebben weer flink hun best gedaan…’.

Vanmiddag om 15.00 uur maakte ik onderstaande foto’s boven Harderwijk. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet de enige zijn die jullie vandaag binnen zullen krijgen…

Je ziet de ‘trails’ in een duidelijk patroon liggen van ‘zuid naar noord’ en van ‘oost naar west’. Ze zijn driftig in de weer zodat je haast zult denken, dat ze willen ‘redden wat er te redden valt’.

Dit moet echt eens ophouden!!

Met vriendelijke groet
BS te Harderwijk

Volgens mij is dit niet meer normaal omgeving Den Haag!!!

E.A.

Vandaag een ware aanval boven ons hoofd hier in de polder, ik heb een aantal scherpe foto’s genomen. Ik weet niet of jullie intresse hebben in die foto’s?

mvrgr.,
T.

Hallo Niburu,

Hierbij de foto’s van de chemtrails boven Assen en Noord-Nederland, ongeloofelijk veel vliegtuigen tegelijk aan het sprayen.

Ik heb nog een filmpje, hier de link ervan…

Met vriendelijke groet,
Drenthe R.J.

Hallo Niburu

Vanmiddag schrok ik toen ik buiten kwam voor een koffiepauze, ooit een lucht zo vol gezien met chemtrails? Is hier in Nijverdal, Overijssel. Snel gemaakt met mijn ouderwetse Apple Iphone 3G, dus foto’s kunnen een beetje korrelig zijn, maar wel duidelijk genoeg!

De foto’s zijn als bijlage toegevoegd, hoop dat meer mensen het opgevallen is!

Gegroet,
J.V.

Hallo beste mensen van Niburu,

Zijn de strepen op de meegestuurde foto’s en filmpje chemtrails?

Zo ja, dan was het vandaag drukker dan ooit tevoren. Zover als je kon kijken, alleen maar strepen. De foto’s zijn vanmiddag gemaakt aan de IJssel in Zutphen, zo rond 4 uur.

Met vriendelijke groet, O.W.

Ik weet niet of jullie ook uit andere delen van het land vandaag berichtgeving over chemtrails hebben gehad, maar hier boven de stad Groningen is het vanmiddag echt extreem: ontelbare chemtrails en ik zag het vliegtuigje nog een aardig eindje langer sproeien… Ik kan me daar enorm over opwinden, want het is puur vergif en het manipuleert de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mensen.

Ik wilde het alleen maar even melden dat het mij vandaag wel kolossaal veel toeleek (ik let er zo nu en dan wel op, maar nu viel het gewoon op hoeveel het was). Ben benieuwd of jullie meer meldingen krijgen vandaag…

Groetjes uit Groningen-stad,
W.

Hoi,

Nog nooit zoveel trails gezien boven Assen! Misschien kunnen jullie er wat mee. Zie foto’s.

Groeten E.B.

Volop chemtrails, inderdaad ook op 14 oktober. Opmerking van mijn dochter (8 jaar): Ik vind die strepen in de lucht niet mooi. Ze voelt dat het niet klopt. Ik heb foto’s van ‘mooie’ spinnewebben van zaterdagochtend 15 oktober. Laat maar weten of jullie die willen hebben. Ze staan ook op mijn Facebook en Hyves.

P.V.

Het was even schrikken geblazen toen ik vanmiddag vanuit mijn werk in Epe naar huis reed richting Zwolle. Chemtrails waren mij al lange tijd bekend en heb wel eens vaker een lucht vol met die troep gezien, maar dit slaat toch echt wel alles! Ik weet niet wat de heren/dames van plan zijn, maar het lijkt toch echt wel een wanhoopspoging om ons nog te onderdrukken.

Wat ook wel opmerkelijk is, is dat ik vandaag hevige ‘hooikoortsaanvallen’ kreeg. Zware niesbuien en en moedeloos gevoel.

HIER MOET ECHT ZWAAR TEGEN OP GETREDEN WORDEN!!!!!

De foto’s zijn genomen in de omgeving van Zwolle.

H.R.

Gerelateerd:Vond je dit waardevol? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

 1. Wat mij blijft verbazen is dat er nog nooit iemand een verklaring heeft afgelegd over bijv. het laden van deze stoffen, of het vervoer naar een vliegveld of de toevoeging aan brandstof bij een raffinaderij. Bovendien zouden deze stoffen nu toch als onnatuurlijk in grondmonsters gevonden moeten zijn. Ook daar is niets van bekend. M.a.w. misschien is dit in het verleden wel eens geprobeerd, maar gezien de vele onvoorspelbare luchtstromen hoger in de atmosfeer is met geen mogelijkheid te voorspellen waar deze stoffen gaan neerkomen. Denk maar aan egyptisch woestijn stof en dat is nog een stuk zwaarder dan de neveldruppeltjes.

  0 likes
 2. Beste Faro,
  Het verbaast mij ook dat er nagenoeg geen piloot of grondpersoneel naar voren treed. Maar dan denk ik aan Berlusconi en zijn rare feestjes met jonge meisjes waarvan we alleen ene Rubi kennen. En dat terwijl die dingen al tientallen jaren gebeuren. Of Strauss Kahn die ook lid is van een of ander pervers clubje. Of dat verhaal met Demmink en het torpederen van het onderzoek van hogerhand. Welk hogere handje is dat dan? Zolang dat vieze handje buiten schot blijft, gaat dat drama dus gewoon door. Of het structureel liegen van de pers over bijvoorbeeld de situatie op de Krim en het onder de mat vegen van allerlei overheidscorruptie, collusie van ambtenaren, noem het maar.

  De aanval op de mensen komt van alle kanten. In het voedsel, het water, de lucht, de kleding, de woningen, de media. Bedenk het en het en het is giftig voor mens en milieu.
  Politici zijn dat ook. En bankiers en verzekeringspikkies en soldaten zijn dat ook.
  Bedenk maar dat ze liegen zodra hun lipjes heen en weer flapperen.
  En dat ze het liefst alles stiekem doen.
  Tel daarbij op dat ze door die kinkie clubjes van ze allemaal zo chantabel als de pest zijn, en dat ze voor moorden niet terugdeinzen.
  Misschien heeft dat er mee te maken. Als je uit de school klapt dan wordt je waarschijnlijk vermoord, of krijg je een ongeluk, of zo. Zoek voor de gein maar op “Dead Scientists”, en kijk hoe gevaarlijk astronomie toch eigenlijk blijkt te zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wie was jij eerder en waarom ben je hier?

Wie was jij in een eerder leven en waarom ben je hier?

Heb je jezelf ooit de vraag gesteld ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Thanksgiving

Zwaarste sneeuwstorm in 50 jaar: recordhoeveelheid sneeuw gevallen tijdens Thanksgiving. Het echte weerbericht krijg je alleen hier

Klimaatactivisten die hun kinderen vaak vertellen dat ...

voorspellende

Bestaan voorspellende dromen echt? Onderzoek leidt tot opmerkelijke resultaten

Heb je weleens een voorspellende droom gehad ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.