Homepagina » Universum » Er zijn aanwijzingen dat een spiegeluniversum tegen het onze aanschuurt. Lees alles over deze bizarre theorie
Er zijn aanwijzingen dat een spiegeluniversum tegen het onze aanschuurt. Lees alles over deze bizarre theorie

Er zijn aanwijzingen dat een spiegeluniversum tegen het onze aanschuurt. Lees alles over deze bizarre theorie

Er bestaat mogelijk nog een ander universum, precies zoals het onze, met als enige verschil dat het in spiegelbeeld is.

Natuurkundige Leah Broussard van het Oak Ridge National Laboratory in Tennessee speurt momenteel naar dit universum, dat identiek is aan het onze, maar omgekeerd is en spiegelatomen, spiegelmoleculen, spiegelsterren, spiegelplaneten en zelfs spiegelleven bevat, schrijft New Scientist.

“Als het bestaat, zou het een bubbel moeten vormen in de structuur van de ruimte en tijd langs ons eigen bekende universum,” zei Broussard.

Donkere materie

Ze merkte op dat sommige deeltjes van het ene naar het andere universum zouden kunnen springen.

Het bestaan van zo’n spiegeluniversum zou donkere materie kunnen verklaren, waar een groot deel van ons heelal uit zou bestaan.

Broussard wil aantonen dat sommige deeltjes van het bekende universum naar het spiegeluniversum gaan en andersom.

Spiegelmensen

Samen met haar collega’s bereidt ze een experiment voor waarbij ze een neutronenstraal afvuren op een ondoordringbare muur, en vervolgens kijken of sommige van de neutronen toch de andere kant hebben bereikt.

New Scientist speculeert dat er in het andere universum mogelijk zelfs een ras spiegelmensen leeft dat probeert uit te zoeken waarom zij vijf keer minder donkere materie hebben dan normale materie.

[Futurism via New Scientist]


Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Je zou toch niet moeten denken aan een “Spiegel Rutte” of juist wel … Alles andersom.

  7 likes
 2. Het zegt al genoeg ,Een Bizarre theorie, samen gesteld door alleen maar een aanwijzing,een verwijzing naar de soort spiegel,..neem nu eens gewoon een spiegel en als men ervoor staat wat zie je dan,,waarschijnlijk je evenbeeld, maar dat toont alleen de spiegel , het beeld ervan staat ervoor en het verschijnt daarin, stel eens voor aan de rand van de universum die alles omringt wat zich bevind in die ruimte van het onze de universum en als en of de rand ervan als een soort spiegel daar zou kunnen zijn , dan spiegelt de hele ruimte van die rand als een spiegel de hele ruimte van onze ruimte met al wat zich erin bevind,,achter die spiegel bevind zich een soort niets of gewoon niks van eigenlijk onvoorstelbaar is, want daarachter zal ook dan ruimte moeten zijn ..maar het word belemmerd door de spiegelde rand die alleen dan de onze .[universum\toont, net als het beeld als men voor de spiegel staat toont het een beeld wat voor de spiegel zich toont, als daar een spiegel aan die rand aanwezig is of een soort reflectie van een soort energie die zich gedraagt als een spiegel, net als een gebouw of een boom die zich in de spiegel van een water oppervlak verschijnt, dat zou kunnen betekenen dat aan de rand, de vele sterrenstelsels die men ziet niet allemaal bestaan als word gedacht , want aan de rand die zich als een spiegelende water oppervlak voordoet word dan vele sterrenstelsels gezien die zich ervoor bevind waardoor er een reflectie bestaat van de stelsels die zich ervoor bevind, waardoor erop lijkt dat er meerdere sterrenstelsels bestaan,maar gewoon maar een spiegelbeeld is van wat zich ervoor bevind.waardoor het lijkt of er meerderen sterrenstelsels zijn, dit is maar ook een theorie..of een aanwijzing en waarschijnlijk net zo bizar..maar het blijft interessant om te speculeren..

  4 likes
 3. In ons eigen heelal liggen alle planeten niet in dezelfde ruimte , Satrurnus en Jupiter liggen niet in dezelfde ruimte als Venus en Mercurius , en er is een spiegelaarde .

  https://www.bol.com/nl/p/de-sterrenwereld-en-de-mens/9200000103315180/

  4 likes
 4. Het brandpunt van de spiegelaarde, ligt boven de bermuda driehoek.
  En om de brand puntje s op de I te zetten; Wij leven in de gespiegelde aarde.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Stem af universum

Afstemmen op het universum

Het was laatst weer zover. Ik sprak ...