Universum

Er zijn aanwijzingen dat een spiegeluniversum tegen het onze aanschuurt. Lees alles over deze bizarre theorie

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaat mogelijk nog een ander universum, precies zoals het onze, met als enige verschil dat het in spiegelbeeld is.

Natuurkundige Leah Broussard van het Oak Ridge National Laboratory in Tennessee speurt momenteel naar dit universum, dat identiek is aan het onze, maar omgekeerd is en spiegelatomen, spiegelmoleculen, spiegelsterren, spiegelplaneten en zelfs spiegelleven bevat, schrijft New Scientist.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Als het bestaat, zou het een bubbel moeten vormen in de structuur van de ruimte en tijd langs ons eigen bekende universum,” zei Broussard.

Donkere materie

Ze merkte op dat sommige deeltjes van het ene naar het andere universum zouden kunnen springen.

Het bestaan van zo’n spiegeluniversum zou donkere materie kunnen verklaren, waar een groot deel van ons heelal uit zou bestaan.

Broussard wil aantonen dat sommige deeltjes van het bekende universum naar het spiegeluniversum gaan en andersom.

Spiegelmensen

Samen met haar collega’s bereidt ze een experiment voor waarbij ze een neutronenstraal afvuren op een ondoordringbare muur, en vervolgens kijken of sommige van de neutronen toch de andere kant hebben bereikt.

New Scientist speculeert dat er in het andere universum mogelijk zelfs een ras spiegelmensen leeft dat probeert uit te zoeken waarom zij vijf keer minder donkere materie hebben dan normale materie.

[Futurism via New Scientist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikaël
Mikaël
4 jaren geleden

In ons eigen heelal liggen alle planeten niet in dezelfde ruimte , Satrurnus en Jupiter liggen niet in dezelfde ruimte als Venus en Mercurius , en er is een spiegelaarde .

https://www.bol.com/nl/p/de-sterrenwereld-en-de-mens/9200000103315180/

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Je zou toch niet moeten denken aan een “Spiegel Rutte” of juist wel … Alles andersom.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Het zegt al genoeg ,Een Bizarre theorie, samen gesteld door alleen maar een aanwijzing,een verwijzing naar de soort spiegel,..neem nu eens gewoon een spiegel en als men ervoor staat wat zie je dan,,waarschijnlijk je evenbeeld, maar dat toont alleen de spiegel , het beeld ervan staat ervoor en het verschijnt daarin, stel eens voor aan de rand van de universum die alles omringt wat zich bevind in die ruimte van het onze de universum en als en of de rand ervan als een soort spiegel daar zou kunnen zijn , dan spiegelt de hele ruimte van die rand als een spiegel de hele ruimte van onze ruimte met al wat zich erin bevind,,achter die spiegel bevind zich een soort niets of gewoon niks van eigenlijk onvoorstelbaar is, want daarachter zal ook dan ruimte moeten zijn ..maar het word belemmerd door de spiegelde rand die alleen dan de onze .[universum\toont, net als het beeld als men voor de spiegel staat toont het een beeld wat voor de spiegel zich toont, als daar een spiegel aan die rand aanwezig is of een soort reflectie van een soort energie die zich gedraagt als een spiegel, net als een gebouw of een boom die zich in de spiegel van een water oppervlak verschijnt, dat zou kunnen betekenen dat aan de rand, de vele sterrenstelsels die men ziet niet allemaal bestaan als word gedacht , want aan de rand die zich als een spiegelende water oppervlak voordoet word dan vele sterrenstelsels gezien die zich ervoor bevind waardoor er een reflectie bestaat van de stelsels die zich ervoor bevind, waardoor erop lijkt dat er meerdere sterrenstelsels bestaan,maar gewoon maar een spiegelbeeld is van wat zich ervoor bevind.waardoor het lijkt of er meerderen sterrenstelsels zijn, dit is maar ook een theorie..of een aanwijzing en waarschijnlijk net zo bizar..maar het blijft interessant om te speculeren..

Bas van Schie
Bas van Schie
4 jaren geleden

Het brandpunt van de spiegelaarde, ligt boven de bermuda driehoek.
En om de brand puntje s op de I te zetten; Wij leven in de gespiegelde aarde.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x