Homepagina » Buitenland » Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven
Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven
Foto: Aero Icarus CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een congres plaats over het onderzoek naar de ramp met vlucht MH17.

Het congres, ‘MH17 – Quest for Justice’, stond in het teken van de tekortkomingen van het door Nederland geleide strafrechtelijke onderzoek door het Joint Investigation Team (JIT) en heeft ertoe bijgedragen dat Maleisië opnieuw zijn bezwaren tegen de naderende rechtsgang kenbaar heeft gemaakt.

De Nederlandse ambassade heeft geprobeerd het congres te saboteren.

Rechtsverkrachting

Er waren sprekers die kritiek uitten op het JIT-onderzoek. Daarnaast waarschuwden juristen dat het proces tot rechtsverkrachting zal leiden.

Door op voorhand Rusland als dader aan te wijzen, Maleisië lange tijd buiten het onderzoek te houden en Oekraïne er een bepalende rol in te geven, zal de waarheid over wat er op die fatale 17 juli 2014 gebeurde, voor altijd verborgen blijven.

Op het congres werd verder de kritische documentaire van Jana Jerlasjova en Max van der Werff over MH17 vertoond.

Speelbal

In onderstaande video bespreken Kees van der Pijl, die het congres bijwoonde, en Patrick Savalle hoe de nabestaanden van de ramp tot speelbal van de NAVO-politiek inzake Oekraïne en Rusland worden gemaakt.

Zo heeft de Nederlandse ambassade onder meer geprobeerd Maleisische nabestaanden te beïnvloeden.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jerry
Jerry
1 jaar geleden

Omdat Nederlandse regering willens en wetens 193 onschuldige landgenoten heeft opgeofferd in een smerig geopolitiek steekspel omtrent de Oekraïne. Als ik nog aan dat toneelstukje van regering en kroon op de vliegbasis Eindhoven bij de terugkeer van de slachtoffers terugdenk, keert mijn maag zich compleet om en word ik kotsmisselijk…

Bernard
Bernard
Reactie op  Jerry
1 jaar geleden

[email protected]

Is er überhaupt wel geofferd??
Is het überhaupt wel gebeurd of gaat de mens toch eens inzien wat fakenews is??

Kees
Kees
Reactie op  Bernard
1 jaar geleden

Ik hoop niet dat de nabestaanden dit lezen.

IIS
IIS
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

@Kees

Ik hoop van wel en mogen zich afvragen, vooropgesteld ze bestaan echt, of er misschien een kloon vliegtuig is neergehaald, wederom vooropgesteld dat er één is neergehaald, met geprepareerde lijken aan boord. En dan de vraag stellen wat is er in godsnaam werkelijk gebeurd en of men misschien bij lijkkisten heeft staan rouwen van vreemdelingen? In deze wereld is niets meer te dol en vergeet niet dat de zionistische, pseudo joodse macht,, de diepe staat die bijna de hele goyim wereld in de greep heeft, alleen kan overleven en groeien op akkers van bloed, moord, roof, manipulatie en leugens.

vladi
vladi
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

als er al nabestaanden zijn.

fff

Klaassen
Klaassen
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

@vladi Ik zou als nabestaande maar 1 ding willen lezen en willen weten en dat is : De waarheid ! en niks anders.

Jan
Jan
Reactie op  Jerry
1 jaar geleden

Door tseman naar rusland te halen heeft rusland schuld bekend, case closed

Jets
Jets
Reactie op  Jan
1 jaar geleden

U gelooft de Lame Stream Media? Case closed? Helemaal niet.
Ik hoop van ganser harte dat de nabestaanden deze thread/website volgen. Ze worden nog steeds voorgelogen door de politiek.

rob
rob
1 jaar geleden

Er is maar één waarheid, dat is ,dat ze doen alsof het nooit gebeurt is ,, en word het met zoveel concepten en manipulaties onder bouwt dat het de werkelijkheid nooit b9ven water komt het blijft in an diepte verborgen

Annonimbus
Annonimbus
1 jaar geleden

Interessant! Ik wist niet dat Putin achter de MH17 vloog (en wellicht het doelwit was).

Willie
Willie
Reactie op  Annonimbus
1 jaar geleden

Blijft toch nog vreemd die bloedeloze en ontbindende lijken. Er is heel heel veel vreemd aan deze hele geschiedenis. Er klopt gewoonweg geen r..t van!

IIS
IIS
1 jaar geleden

Nederland was is tijdens de WOII al fout en een calvinistisch judasland en tot op heden is ze dat nog steeds. Nederland is een vervloekt en vooral slaafs land, waarbij Nederlanders zich gewillig naar iedere willekeurige slachtbank laten delegeren.

De MH-17 ondergang was een zionistische actie waarbij de door en door verrotte Epstein politici hun rol moesten spelen, uiteraard voor hun ongeneeslijk geesteszieke meesters, de Rothschilds c.s. en Bilderberg.

Ze praten over Nederlandse slachtoffers, maar wie zegt dat er slachtoffers waren en geen geprepareerde MH-370 lijken met daarbij een groot aantal sektarische zionisten/Siencetology leden/acteurs die wat op staan te dissen en daarbij proberen zo goed mogelijk toneel te spelen.

De linkse nazi’s in de Oekraïne zullen hierbij een grote rol hebben gespeeld. Net als de VS en moordenaar Obama die in een fractie van een seconde de Russen als daders wisten aan te wijzen.

Maleisië heeft groot gelijk dat ze naar buiten komen met hun eigen visie, onderzoek en verhaal en zullen ongetwijfeld meer weten dan onderdanig verrot Nederland naar buiten wil/mag brengen.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Er is heel wat mis met links, maar nazi’s zijn rechts, rechts!!!

IIS
IIS
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

@AlbertV

National-sozialismus, verdere uitleg lijkt mij overbodig.

Freba
Freba
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Lees het boek van “man met snorretje”. Je valt van de ene in andere verbazing. Daarin wordt een een stukje Staatsinrichting beschreven die zijn weerga niet kent. In dit soort staatsvormen is geen plaats voor zelfverrijkers en dieven. ( de Joodse Duitser verdiende 13x meer dan de gemiddelde Duitser voor WWII) Dit is uiteraard volledig in tegenstrijd met de z.g. “vrije handel”. Een zionistisch bedenksel. Lekker alles voor je eigen ras/volk houden. Fascistische trekjes, dunkt me. Nationaal Socialisme is socialer dan het kapitalisme en communisme; uiteraard stonden de Zionisten aan de bakermat van de twee laatst genoemde bedenksels. Het einde is in zicht. DAAR gaat de Brexit over en de “kaalplukking van de Duitse EN NL Banken. zie de artikelen die daar over zijn geschreven op NFN.

IIS
IIS
Reactie op  Freba
1 jaar geleden

@freba

Hitler was een joker, een pion, een moorddadig schaakstuk voor de nep joden op het schaakbord van de WOII. Alles is tot op heden gecontroleerd en de volgende zet is een WOIII scheppen en totale controle uitbreiden over monetaire slavernij. De Rothschilds en aanverwanten hebben een voor hen historische staatsgreep verricht recht in iedereen z’n smoel door de invoering van negatieve rentes die naar iedere gewenste laagte gezet kan worden en iedereen volgt en ondergaat deze waanzin lijdzaam en slaafs. Dit is hopelijk de laatste stuiptrekking van de zionisten die als kanker de gastheer uithongerd hebben en dood brengen en daarmee de eigen ondergang zal beleven. Dit is de laatste waanzinsslag van ze.

Coldshot
Coldshot
Reactie op  Freba
1 jaar geleden

de gemiddelde vvd-er verdient ook 13 keer meer dan het gemiddelde echte mens..

Klaassen
Klaassen
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

@AlbertV Pol-pot was ook links 40 miljoen doden vooral intellectuelen kregen strafkamp omdat ze een mening hadden . Mao tse toeng van China communistische revolutie schatting 200 miljoen doden, mensen stonden dagen in de rij ,om hun kop te laten afhakken, weigeren betekende marteling eerst, daarna hetzelfde lot !
Nederland : wie niet links is ,is een fascist/ een homofoob/ en vooral een racist… nu nog alleen als scheldwoord ,krijgen deze shortbraines de macht ,dan betekent voor ons het zelfde lot.

rob
rob
1 jaar geleden

Ook is zo ,dat men bewust slachtoffers maakt ,om aan een groter conflict te ontkomen, daarstaat tegen over een aantal slachtoffers terafleiding voor een nog groter aantal slachtoffers, word er een aantal voor geofferd om de vrede te bewaren ,,zoiets kan natuurlijk alleen maar zieke geesten doen ,die dan gunstig worden gestemd

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Heeft in Maleisië iemand van de nabestaande het lichaam of de restanten van zijn familielid gezien en vast kunnen stellen dat het werkelijk hun familielid was?

Margie
Margie
Reactie op  Eelke Piers
1 jaar geleden

@Eelkeand others of course; I asked my friends

Has any of the surviving relatives in Malaysia seen the body or remains of his family member and ascertained that it was actually their family members?

N:Yes i think they went there first and took the pilot back – what I saw on malaysian video – they asked formal permission to see the wreckage but was disallowed , but they entered informally anyway
Only the pilot ‘s body was intact , the rest were scattered everywhere
Only God knows what really happened – further investigations without lies and prejudice may give the true picture

If you read books by Jerry D Gray sold in MPH bookstores you can read the planned cospiracies- but in malaysia he translated to malay language

Jerry D Gray An ex US army who knows many insider info –

Margie
Margie
1 jaar geleden

Wellicht is er iemand die de ondertiteling in Engels aan de video kan toevoegen?
Zodat de video ook in Maleisie en elders verspreid kan worden…
Dank alvast

Margie
Margie
1 jaar geleden

https://m.youtube.com/watch?v=nkTRJgDkNFg

Interview met Killary Clinton…vlak na het gebeuren
Van ons (US) gas afblijven

Klaassen
Klaassen
1 jaar geleden

En in Engeland liggen die zwarte dozen nog steeds te wachten ,die waren gaaf terug gevonden ,jaah die zullen ons meer duidelijkheid geven over wat er precies gebeurt is ….jaaaah ( NOS journaal ) maar misschien waren de gesprekken hierop iets te duidelijk? want niemand heeft het er nog over. ze worden dood gezwegen ! … je kan die dingen net zo goed verwijderen uit elke lijnvlucht, want wat er op staat klopt meestal toch niet met het verzonnen verhaal van de overheid.

Jets
Jets
Reactie op  Klaassen
1 jaar geleden

Eh, u bedoelt zeker de “roverheid”.

Jorn Jakob Albert Boor
Jorn Jakob Albert Boor
Reactie op  Klaassen
1 jaar geleden

https://youtu.be/WuhbyHE8mDg
Dr. Rath EU – Perspectief
Zeer essentieel bewijs. Achter WW1,WW2 !

salvar
salvar
1 jaar geleden

wat voor rol speelt nederland in de wereld?
net iets groter dan liechtenstein maar hebben de grootste bek (sorry voor de uitspraak) in de wereld en dat voor zo,n k.tland.
ik heb altijd gedacht dat dit een heerlijk land is om te wonen maar niets is minder waar het is een verdorven plek en weet niet waar ze lid van zijn (buiten de bilderbergers) maar het is niet pluis.

Jets
Jets
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Perfect verwoord. U heeft mijn gedachten gelezen.

Willie
Willie
Reactie op  salvar
1 jaar geleden

Links/rechts, links/rechts, links/rechts een/twee, een/twee, een/twee drie-vier; geef acht! Dit land is min, dit land is laag, dit land is verrot, dit land is vernederd, verkracht en verraden.

IIS
IIS
Reactie op  Willie
1 jaar geleden

@Willie

Helemaal eens, het is bijna niet beschrijven in platheid hoe Nederland is afgegleden en de redelijke balans in pracht, bezieling en harmonie is omgeslagen in niet te bevatten waanzin. Nederland is een Italië in corruptie en moorddadigheid aan de Noordzee geworden. Zelfs Zimbabwe is daarbij vergeleken een beschaafd land.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

….het is een politieke oorlog tegen de bevolking in Europa en Nederland en niemand schijnt het een biet uit te maken. Het is zelfs oorlog op straat en in de huizen, niemand is nog veilig en dat alles onder politieke satanische leiding van onze eigen judas regering en overheid.

x

Check Also

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

oekraï

Zonder vaccinatie, zonder massale sterfte: Oekraïne heeft groepsimmuniteit bereikt!

De Oostenrijkse publieke omroep ORF meldde afgelopen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x