Buitenland

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een congres plaats over het onderzoek naar de ramp met vlucht MH17.

Het congres, ‘MH17 – Quest for Justice’, stond in het teken van de tekortkomingen van het door Nederland geleide strafrechtelijke onderzoek door het Joint Investigation Team (JIT) en heeft ertoe bijgedragen dat Maleisië opnieuw zijn bezwaren tegen de naderende rechtsgang kenbaar heeft gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Nederlandse ambassade heeft geprobeerd het congres te saboteren.

Rechtsverkrachting

Er waren sprekers die kritiek uitten op het JIT-onderzoek. Daarnaast waarschuwden juristen dat het proces tot rechtsverkrachting zal leiden.

Door op voorhand Rusland als dader aan te wijzen, Maleisië lange tijd buiten het onderzoek te houden en Oekraïne er een bepalende rol in te geven, zal de waarheid over wat er op die fatale 17 juli 2014 gebeurde, voor altijd verborgen blijven.

Op het congres werd verder de kritische documentaire van Jana Jerlasjova en Max van der Werff over MH17 vertoond.

Speelbal

In onderstaande video bespreken Kees van der Pijl, die het congres bijwoonde, en Patrick Savalle hoe de nabestaanden van de ramp tot speelbal van de NAVO-politiek inzake Oekraïne en Rusland worden gemaakt.

Zo heeft de Nederlandse ambassade onder meer geprobeerd Maleisische nabestaanden te beïnvloeden.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jerry
Jerry
4 jaren geleden

Omdat Nederlandse regering willens en wetens 193 onschuldige landgenoten heeft opgeofferd in een smerig geopolitiek steekspel omtrent de Oekraïne. Als ik nog aan dat toneelstukje van regering en kroon op de vliegbasis Eindhoven bij de terugkeer van de slachtoffers terugdenk, keert mijn maag zich compleet om en word ik kotsmisselijk…

rob
rob
4 jaren geleden

Er is maar één waarheid, dat is ,dat ze doen alsof het nooit gebeurt is ,, en word het met zoveel concepten en manipulaties onder bouwt dat het de werkelijkheid nooit b9ven water komt het blijft in an diepte verborgen

Annonimbus
Annonimbus
4 jaren geleden

Interessant! Ik wist niet dat Putin achter de MH17 vloog (en wellicht het doelwit was).

IIS
IIS
4 jaren geleden

Nederland was is tijdens de WOII al fout en een calvinistisch judasland en tot op heden is ze dat nog steeds. Nederland is een vervloekt en vooral slaafs land, waarbij Nederlanders zich gewillig naar iedere willekeurige slachtbank laten delegeren.

De MH-17 ondergang was een zionistische actie waarbij de door en door verrotte Epstein politici hun rol moesten spelen, uiteraard voor hun ongeneeslijk geesteszieke meesters, de Rothschilds c.s. en Bilderberg.

Ze praten over Nederlandse slachtoffers, maar wie zegt dat er slachtoffers waren en geen geprepareerde MH-370 lijken met daarbij een groot aantal sektarische zionisten/Siencetology leden/acteurs die wat op staan te dissen en daarbij proberen zo goed mogelijk toneel te spelen.

De linkse nazi’s in de Oekraïne zullen hierbij een grote rol hebben gespeeld. Net als de VS en moordenaar Obama die in een fractie van een seconde de Russen als daders wisten aan te wijzen.

Maleisië heeft groot gelijk dat ze naar buiten komen met hun eigen visie, onderzoek en verhaal en zullen ongetwijfeld meer weten dan onderdanig verrot Nederland naar buiten wil/mag brengen.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x