Homepagina » Buitenland » Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven
Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven
Foto: Aero Icarus CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een congres plaats over het onderzoek naar de ramp met vlucht MH17.

Het congres, ‘MH17 – Quest for Justice’, stond in het teken van de tekortkomingen van het door Nederland geleide strafrechtelijke onderzoek door het Joint Investigation Team (JIT) en heeft ertoe bijgedragen dat Maleisië opnieuw zijn bezwaren tegen de naderende rechtsgang kenbaar heeft gemaakt.

De Nederlandse ambassade heeft geprobeerd het congres te saboteren.

Rechtsverkrachting

Er waren sprekers die kritiek uitten op het JIT-onderzoek. Daarnaast waarschuwden juristen dat het proces tot rechtsverkrachting zal leiden.

Door op voorhand Rusland als dader aan te wijzen, Maleisië lange tijd buiten het onderzoek te houden en Oekraïne er een bepalende rol in te geven, zal de waarheid over wat er op die fatale 17 juli 2014 gebeurde, voor altijd verborgen blijven.

Op het congres werd verder de kritische documentaire van Jana Jerlasjova en Max van der Werff over MH17 vertoond.

Speelbal

In onderstaande video bespreken Kees van der Pijl, die het congres bijwoonde, en Patrick Savalle hoe de nabestaanden van de ramp tot speelbal van de NAVO-politiek inzake Oekraïne en Rusland worden gemaakt.

Zo heeft de Nederlandse ambassade onder meer geprobeerd Maleisische nabestaanden te beïnvloeden.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

40 reacties

 1. Omdat Nederlandse regering willens en wetens 193 onschuldige landgenoten heeft opgeofferd in een smerig geopolitiek steekspel omtrent de Oekraïne. Als ik nog aan dat toneelstukje van regering en kroon op de vliegbasis Eindhoven bij de terugkeer van de slachtoffers terugdenk, keert mijn maag zich compleet om en word ik kotsmisselijk…

  53 likes
 2. Nederland was is tijdens de WOII al fout en een calvinistisch judasland en tot op heden is ze dat nog steeds. Nederland is een vervloekt en vooral slaafs land, waarbij Nederlanders zich gewillig naar iedere willekeurige slachtbank laten delegeren.

  De MH-17 ondergang was een zionistische actie waarbij de door en door verrotte Epstein politici hun rol moesten spelen, uiteraard voor hun ongeneeslijk geesteszieke meesters, de Rothschilds c.s. en Bilderberg.

  Ze praten over Nederlandse slachtoffers, maar wie zegt dat er slachtoffers waren en geen geprepareerde MH-370 lijken met daarbij een groot aantal sektarische zionisten/Siencetology leden/acteurs die wat op staan te dissen en daarbij proberen zo goed mogelijk toneel te spelen.

  De linkse nazi’s in de Oekraïne zullen hierbij een grote rol hebben gespeeld. Net als de VS en moordenaar Obama die in een fractie van een seconde de Russen als daders wisten aan te wijzen.

  Maleisië heeft groot gelijk dat ze naar buiten komen met hun eigen visie, onderzoek en verhaal en zullen ongetwijfeld meer weten dan onderdanig verrot Nederland naar buiten wil/mag brengen.

  45 likes
  • Er is heel wat mis met links, maar nazi’s zijn rechts, rechts!!!

   7 likes
   • @AlbertV

    National-sozialismus, verdere uitleg lijkt mij overbodig.

    12 likes
    • Lees het boek van “man met snorretje”. Je valt van de ene in andere verbazing. Daarin wordt een een stukje Staatsinrichting beschreven die zijn weerga niet kent. In dit soort staatsvormen is geen plaats voor zelfverrijkers en dieven. ( de Joodse Duitser verdiende 13x meer dan de gemiddelde Duitser voor WWII) Dit is uiteraard volledig in tegenstrijd met de z.g. “vrije handel”. Een zionistisch bedenksel. Lekker alles voor je eigen ras/volk houden. Fascistische trekjes, dunkt me. Nationaal Socialisme is socialer dan het kapitalisme en communisme; uiteraard stonden de Zionisten aan de bakermat van de twee laatst genoemde bedenksels. Het einde is in zicht. DAAR gaat de Brexit over en de “kaalplukking van de Duitse EN NL Banken. zie de artikelen die daar over zijn geschreven op NFN.

     5 likes
     • @freba

      Hitler was een joker, een pion, een moorddadig schaakstuk voor de nep joden op het schaakbord van de WOII. Alles is tot op heden gecontroleerd en de volgende zet is een WOIII scheppen en totale controle uitbreiden over monetaire slavernij. De Rothschilds en aanverwanten hebben een voor hen historische staatsgreep verricht recht in iedereen z’n smoel door de invoering van negatieve rentes die naar iedere gewenste laagte gezet kan worden en iedereen volgt en ondergaat deze waanzin lijdzaam en slaafs. Dit is hopelijk de laatste stuiptrekking van de zionisten die als kanker de gastheer uithongerd hebben en dood brengen en daarmee de eigen ondergang zal beleven. Dit is de laatste waanzinsslag van ze.

      11 likes
     • de gemiddelde vvd-er verdient ook 13 keer meer dan het gemiddelde echte mens..

      0 likes
   • @AlbertV Pol-pot was ook links 40 miljoen doden vooral intellectuelen kregen strafkamp omdat ze een mening hadden . Mao tse toeng van China communistische revolutie schatting 200 miljoen doden, mensen stonden dagen in de rij ,om hun kop te laten afhakken, weigeren betekende marteling eerst, daarna hetzelfde lot !
    Nederland : wie niet links is ,is een fascist/ een homofoob/ en vooral een racist… nu nog alleen als scheldwoord ,krijgen deze shortbraines de macht ,dan betekent voor ons het zelfde lot.

    7 likes
 3. Niet zo moeilijk waarom de waarheid nooit boven water mag komen.
  Het was niet de MH17 die neergeschoten werd, maar de MH370.
  Beide toestellen zijn van het zelfde type, maar niet identiek. Een van beide had een raampje waar de ander dat niet had, en op de fotos van de wrakstukken was dat te zien.
  Lastig uit te leggen dat het de MH370 was ipv de MH17.
  Bovendien was het vliegtuig volgeladen met lijken die al in staat van ontbindinging waren, ook lastig uit te leggen.
  Kortom de waarheid moet koste wat het kost verborgen blijven.

  31 likes
  • Je bent ter plaatse geweest?

   2 likes
   • Volgens deze redenatie kun je nergens een mening over vormen.
    Je bent een idioot en wwarschijnlijk een shill voor de overheid.
    Hoewel je niet zelf overal bij elke gebeurtenis ter wereld geweest bent, kun je het tweede beste doen, goed opzoek gaan naar zoveel mogelijk verschillende bronnen. Niet automatisch de overheids propaganda absorberen. En ja soms heb je het mis, en moet je je mening bijstellen.
    In dit geval waren de fotos en de interviews met de lokale bevolking wel erg duidelijk, gecombineerd met het overboord gooien van de international conventies wat betreft het onderzoeken van vliegtuigrampen.

    14 likes
  • Inderdaad, vreemd. Ook vreemd de bagage van de passagiers: warme kleding! Terwijl de vlucht/bestemming naar warme landen was. Maar waar waren dan de verse lijken? Daar heb ik geen foto- en filmopnamen van gezien, ook niet door die Russische- of Oekraïense journaliste. En wat te denken van die paspoorten van fictieve figuren? Het gehele verhaal stinkt zo ontzettend erg. De waarheid zal niet naar buiten komen want ze hebben zich zo in hun eigen leugen gedraaid dat als de waarheid echt naar buiten komt er lynchpartijen zullen volgen.

   9 likes
  • Alleen de piloot was intact
   Zie mijn reactie bij Eelke

   Hier nog een toevoeging van mijn kant

   There are thoughts, those are mine too, the bodies were from mh 370
   You know the mh17 was fully booked when I wanted to make reservation
   Before I read anything 5 years back… Arrived safe back home in Malaysia with Russian Aeroflot…

   I only knew what happened with plane as my friend showed me (in tears of ‘joy’ that I wasn’t on that plane) on the news just before I left from Vienna to Moskou on 18 july

   When I heard in Malaysia they blamed Russia I knew from deep inside me that isn’t true

   With the missing of MH 370 immediately had feeling is on Diego Garcia…the rest maybe one day we talk about ok 💕

   8 likes
  • ik kom tot dezelfde conclusie.

   fff

   4 likes
 4. wat voor rol speelt nederland in de wereld?
  net iets groter dan liechtenstein maar hebben de grootste bek (sorry voor de uitspraak) in de wereld en dat voor zo,n k.tland.
  ik heb altijd gedacht dat dit een heerlijk land is om te wonen maar niets is minder waar het is een verdorven plek en weet niet waar ze lid van zijn (buiten de bilderbergers) maar het is niet pluis.

  28 likes
  • Links/rechts, links/rechts, links/rechts een/twee, een/twee, een/twee drie-vier; geef acht! Dit land is min, dit land is laag, dit land is verrot, dit land is vernederd, verkracht en verraden.

   11 likes
   • @Willie

    Helemaal eens, het is bijna niet beschrijven in platheid hoe Nederland is afgegleden en de redelijke balans in pracht, bezieling en harmonie is omgeslagen in niet te bevatten waanzin. Nederland is een Italië in corruptie en moorddadigheid aan de Noordzee geworden. Zelfs Zimbabwe is daarbij vergeleken een beschaafd land.

    6 likes
    • ….het is een politieke oorlog tegen de bevolking in Europa en Nederland en niemand schijnt het een biet uit te maken. Het is zelfs oorlog op straat en in de huizen, niemand is nog veilig en dat alles onder politieke satanische leiding van onze eigen judas regering en overheid.

     9 likes
  • Perfect verwoord. U heeft mijn gedachten gelezen.

   5 likes
 5. En in Engeland liggen die zwarte dozen nog steeds te wachten ,die waren gaaf terug gevonden ,jaah die zullen ons meer duidelijkheid geven over wat er precies gebeurt is ….jaaaah ( NOS journaal ) maar misschien waren de gesprekken hierop iets te duidelijk? want niemand heeft het er nog over. ze worden dood gezwegen ! … je kan die dingen net zo goed verwijderen uit elke lijnvlucht, want wat er op staat klopt meestal toch niet met het verzonnen verhaal van de overheid.

  34 likes
 6. Begrijp niet waarom de nabestaanden die graag een rechtszaak willen, niet naar Maleisië willen luisteren hoe zij het onderzoek zien. Het was per slot van rekening een Maleisië’s vliegtuig dus de Maleisiërs hebben wel degelijk inspraak in het onderzoek. Dat er laatst gesproken werd over het feit dat de Maleisische premier geen respect zou hebben voor de uitslag van het onderzoek. Mocht het mijn gezin zijn geweest, dan zou ik mij toch afvragen waarom de Maleisische overheid niet meegaat in het officiële onderzoek. Ook het feit dat op deze dag de BRICS landen samen kwamen om zich af te zetten van de dollar brengt vraagtekens. En dan ons referendum om de Oekraïne bij Europa te betrekken zorgt ervoor dat geen enkel onderzoek vanuit Nederland betrouwbaar kan zijn. Misschien moeten we Mark R waterboarden denk als de kraan opengaat dat die laffe zak als een kanarie zal gaan zingen.

  15 likes
  • Mag ik bij het waterboarden ook een ton water over Mark heen gooien?
   Reken maar, dat er genoeg “vrijwilligers” te vinden zijn die mee zouden willen helpen. Het loopt storm.

   6 likes
 7. Heeft in Maleisië iemand van de nabestaande het lichaam of de restanten van zijn familielid gezien en vast kunnen stellen dat het werkelijk hun familielid was?

  16 likes
  • @Eelkeand others of course; I asked my friends

   Has any of the surviving relatives in Malaysia seen the body or remains of his family member and ascertained that it was actually their family members?

   N:Yes i think they went there first and took the pilot back – what I saw on malaysian video – they asked formal permission to see the wreckage but was disallowed , but they entered informally anyway
   Only the pilot ‘s body was intact , the rest were scattered everywhere
   Only God knows what really happened – further investigations without lies and prejudice may give the true picture

   If you read books by Jerry D Gray sold in MPH bookstores you can read the planned cospiracies- but in malaysia he translated to malay language

   Jerry D Gray An ex US army who knows many insider info –

   3 likes
 8. Interessant! Ik wist niet dat Putin achter de MH17 vloog (en wellicht het doelwit was).

  9 likes
 9. Ook is zo ,dat men bewust slachtoffers maakt ,om aan een groter conflict te ontkomen, daarstaat tegen over een aantal slachtoffers terafleiding voor een nog groter aantal slachtoffers, word er een aantal voor geofferd om de vrede te bewaren ,,zoiets kan natuurlijk alleen maar zieke geesten doen ,die dan gunstig worden gestemd

  12 likes
 10. Er is maar één waarheid, dat is ,dat ze doen alsof het nooit gebeurt is ,, en word het met zoveel concepten en manipulaties onder bouwt dat het de werkelijkheid nooit b9ven water komt het blijft in an diepte verborgen

  8 likes
 11. Laat toch zien dat onze regering net zo vies en achterbaks is als die van de States..bah bah bah..
  Verschrikkelijk wat hier gebeurt is..Ongelooflijk dat het zo werkt hier…

  7 likes
 12. Wellicht is er iemand die de ondertiteling in Engels aan de video kan toevoegen?
  Zodat de video ook in Maleisie en elders verspreid kan worden…
  Dank alvast

  6 likes
 13. https://m.youtube.com/watch?v=nkTRJgDkNFg

  Interview met Killary Clinton…vlak na het gebeuren
  Van ons (US) gas afblijven

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...

soros

‘Soros en Biden klopten Oekraïners 1,5 miljard uit de zak’. Parlementslid legt omvangrijk corruptieschandaal bloot

Een Oekraïens parlementslid heeft tijdens een persconferentie ...