Homepagina » Het Complot » Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor ‘linkse, schlemielige journalisten’ die hem in complothoek willen duwen
Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor 'linkse, schlemielige journalisten' die hem in complothoek willen duwen
Foto: Wikimedia Commons

Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor ‘linkse, schlemielige journalisten’ die hem in complothoek willen duwen

Robert Jensen geloofde nooit in complottheorieën over 9/11, maar zegt anno 2019 toch vraagtekens te stellen bij het officiële verhaal.

“Linkse, schlemielige journalisten willen je dan meteen in de complothoek duwen,” merkt hij op.

Jensen heeft een boodschap voor deze gasten: “F*ck you. Interesseert me niet.”

Controlled demolition

“Vragen stellen over wat er die dag is gebeurd, is heel gezond,” stelt hij. “Wat was de rol van Saudi-Arabië? Daar heeft de overheid nog steeds geen duidelijkheid over gegeven.”

Jensen zit vooral met vragen over wat er op 11 september 2001 is gebeurd met gebouw 7.

Terwijl hij beelden laat zien van het moment waarop WTC7 instort, zegt hij: “In dit gebouw is geen vliegtuig gevlogen. Dit ziet eruit als controlled demolition (gecontroleerde sloop, red.).”

“Tegen mensen die mij nu beschuldigen van 9/11-complottheorieën zeg ik nogmaals: ‘F*ck you’,” aldus Jensen.

Geheim kantoor

“Vragen stellen is gezond,” vervolgt hij.

De overheid heeft altijd beweerd dat het gebouw is ingestort door brand. Uit een nieuwe studie uitgevoerd door de Universiteit van Alaska Fairbanks is nu gebleken dat dit niet kan zijn gebeurd.

“Dit is geen conspiracy,” zegt Jensen. “De officiële uitlegt klopt niet.”

Bekend is dat de CIA in WTC7 een geheim kantoor had, naar verluidt ‘het grootste en belangrijkste CIA-kantoor buiten Washington’.

Dapper mens

“De officiële uitleg wordt nu – 18 (!) jaar later – van tafel geveegd,” benadrukt Jensen.

“Laat je niet door die schlemielen van de mainstream media, die allemaal een politieke agenda hebben, in een hoek duwen,” geeft hij zijn kijkers mee.

“Als je vragen hebt over 11 september en je durft ze te stellen en te onderzoeken, dan ben je geen complotdenker, maar een goed, helder denkend en dapper mens,” besluit hij.

[Jensen]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Is die Jenssen niet diezelfde flap die vind dat kindervaccinaties goed voor je kind zijn?
Aah ja….en nu,jaaaren later heeft ie onderzoek gedaan…doei pik.

Jelled
Jelled
2 jaren geleden

Rot op man! Altijd dat links en rechts denken. We hebben geen nood aan mensen die het spel meespelen. 11 september waren niet de om en bij de 3000 doden,maar de miljoenen in de oorlogen erna. Waarom hebben jouw bazen na de aanslagen beelden verspreid van vierende moslims terwijl die beelden van een religieus feest afkomstig waren? Je rept geen woord over zoveel andere zaken die duidelijk maken dat dit overduidelijk opgezet was.

Die Jenssen is overduidelijk een poppetje net zoals bv: politici. Wij weten al langer hoe het spel gespeeld wordt en hebben echt geen nood aan dit soort figuren die een verlengde zijn van het verdeel en heers spel opgezet door deepstate, tptb, elite,… (kies zelf maar welke naam je ze wil geven)

Peer
Peer
2 jaren geleden

Ik boycot alles en iedereen die fan is van linkse partijen.
Ik beschouw ze als vijanden en gevaarlijke lieden.

Maarten V
Maarten V
2 jaren geleden

Vragen stellen is gezond (in die zin dat het een recht is). Dat is een feit, maar de antwoorden blijven wantrouwen ook al zijn ze voor het overgrote deel waarheid is giftig en brengt meer en meer verdeeldheid en een golf van wantrouwen teweeg. Onderzoeken en analyseren is uiteraard een recht en belangrijk om de waarheid te achterhalen. Maar vaak gebeuren die “onderzoeken” om de waarheid te verdraaien naar hun “gelijk”, het gelijk dat hun complotidee over iets de waarheid is. Mensen zoeken naar waar ze bevestiging willen in zien. Hun bevestiging dat de wereld in handen is door een stelletje rijken met blauw bloed etc…

En gek genoeg krijgen de linkerzijde van de politiek in de meeste gevallen de schuld. Alsof die handvol rijken die de wereld zogezegd overheersen socialisten zijn.

De “domme” linksen worden vaak de pispaal van wat de “arrogante” ultrarechtse wereld veroorzaakt, lijkt me.

Ja. Zo zal de wereld er nooit beter op worden. Niet dat links de oplossing is voor een betere wereld of de waarheid in pacht heeft, maar het valt hier toch wel op dat deze website vooral ultrarechtse aanhang heeft.

x

Check Also

bruls

Bruls ‘dreigt’ met lockdown die hele winter gaat duren: ‘Hij heeft nul mandaat, maar wel een grote mond’

Als het niet fundamenteel verandert, in combinatie ...

pandemie

Jurist: ‘Dit is een pandemie van misdaden tegen de menselijkheid’

Oostenrijk denkt aan lockdowns voor ongevaccineerden als ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x