Homepagina » Het Complot » Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor ‘linkse, schlemielige journalisten’ die hem in complothoek willen duwen
Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor 'linkse, schlemielige journalisten' die hem in complothoek willen duwen
Foto: Wikimedia Commons

Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor ‘linkse, schlemielige journalisten’ die hem in complothoek willen duwen

Robert Jensen geloofde nooit in complottheorieën over 9/11, maar zegt anno 2019 toch vraagtekens te stellen bij het officiële verhaal.

“Linkse, schlemielige journalisten willen je dan meteen in de complothoek duwen,” merkt hij op.

Jensen heeft een boodschap voor deze gasten: “F*ck you. Interesseert me niet.”

Controlled demolition

“Vragen stellen over wat er die dag is gebeurd, is heel gezond,” stelt hij. “Wat was de rol van Saudi-Arabië? Daar heeft de overheid nog steeds geen duidelijkheid over gegeven.”

Jensen zit vooral met vragen over wat er op 11 september 2001 is gebeurd met gebouw 7.

Terwijl hij beelden laat zien van het moment waarop WTC7 instort, zegt hij: “In dit gebouw is geen vliegtuig gevlogen. Dit ziet eruit als controlled demolition (gecontroleerde sloop, red.).”

“Tegen mensen die mij nu beschuldigen van 9/11-complottheorieën zeg ik nogmaals: ‘F*ck you’,” aldus Jensen.

Geheim kantoor

“Vragen stellen is gezond,” vervolgt hij.

De overheid heeft altijd beweerd dat het gebouw is ingestort door brand. Uit een nieuwe studie uitgevoerd door de Universiteit van Alaska Fairbanks is nu gebleken dat dit niet kan zijn gebeurd.

“Dit is geen conspiracy,” zegt Jensen. “De officiële uitlegt klopt niet.”

Bekend is dat de CIA in WTC7 een geheim kantoor had, naar verluidt ‘het grootste en belangrijkste CIA-kantoor buiten Washington’.

Dapper mens

“De officiële uitleg wordt nu – 18 (!) jaar later – van tafel geveegd,” benadrukt Jensen.

“Laat je niet door die schlemielen van de mainstream media, die allemaal een politieke agenda hebben, in een hoek duwen,” geeft hij zijn kijkers mee.

“Als je vragen hebt over 11 september en je durft ze te stellen en te onderzoeken, dan ben je geen complotdenker, maar een goed, helder denkend en dapper mens,” besluit hij.

[Jensen]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Is die Jenssen niet diezelfde flap die vind dat kindervaccinaties goed voor je kind zijn?
Aah ja….en nu,jaaaren later heeft ie onderzoek gedaan…doei pik.

IIS
IIS
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

Heb je een linkje naar dit verhaal? Weet wel dat de door judas gevatte heer Lubach pro vaccinatie is. Wel heeft Jensen eens een behoorlijk stinker gelaten door EU dwarsligger Victor Orban even door het slijk te halen in één van z’n programma’s en daarmee een duidelijke statement gemaakt dat hij onder controle staat. RTL, zijn vorige werkgever is Bertelsmann groep, een linkse pro EU nazi club die de kijker masseert en manipuleert en Jensen is schijnbaar toch een heel fout poppetje. Een spijtoptant is hij niet, want dan had hij al lang kritisch uitgehaald naar de zionisten, Israël, Saoedi-Arabië, VS.

André
André
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Ik snap wat je bedoelt. Maar zou het niet kunnen dat hij voorzichtig is met wat hij naar buiten brengt? Ook moet je oppassen om niet gelijk teveel los te gaan, want dan wordt je helemaal in de samenzweringshoek gedrukt en mogelijk teveel tegengewerkt. Dat is niet wat hij wil denk ik. Het is wel een beetje een blaaskaak, maar eerlijk is eerlijk: hij snijdt wel zaken aan die de reguliere media niet aansnijden. Wellicht gaat hij beetje bij beetje wat verder. Hij is niet achterlijk. Geef hem een jaar zou ik zeggen.

Jelled
Jelled
1 jaar geleden

Rot op man! Altijd dat links en rechts denken. We hebben geen nood aan mensen die het spel meespelen. 11 september waren niet de om en bij de 3000 doden,maar de miljoenen in de oorlogen erna. Waarom hebben jouw bazen na de aanslagen beelden verspreid van vierende moslims terwijl die beelden van een religieus feest afkomstig waren? Je rept geen woord over zoveel andere zaken die duidelijk maken dat dit overduidelijk opgezet was.

Die Jenssen is overduidelijk een poppetje net zoals bv: politici. Wij weten al langer hoe het spel gespeeld wordt en hebben echt geen nood aan dit soort figuren die een verlengde zijn van het verdeel en heers spel opgezet door deepstate, tptb, elite,… (kies zelf maar welke naam je ze wil geven)

Peer
Peer
1 jaar geleden

Ik boycot alles en iedereen die fan is van linkse partijen.
Ik beschouw ze als vijanden en gevaarlijke lieden.

IIS
IIS
Reactie op  Peer
1 jaar geleden

@Peer

Heb ik in mijn ‘vriendenkring’ afscheid genomen van alles wat ook maar een beetje riekt naar linkse doctrine en het extremistische gif. Sluit mij bij je aan, het linkse consortium van politieke poppetjes tot aan likkende en kruipende artiesten en acteurs en gecontroleerde media en fascistische tv makershet zijn onze grootste bedreiging en vijanden en zeker gevaarlijk voor onze vrijheid en leven of bezittingen.

Maarten V
Maarten V
1 jaar geleden

Vragen stellen is gezond (in die zin dat het een recht is). Dat is een feit, maar de antwoorden blijven wantrouwen ook al zijn ze voor het overgrote deel waarheid is giftig en brengt meer en meer verdeeldheid en een golf van wantrouwen teweeg. Onderzoeken en analyseren is uiteraard een recht en belangrijk om de waarheid te achterhalen. Maar vaak gebeuren die “onderzoeken” om de waarheid te verdraaien naar hun “gelijk”, het gelijk dat hun complotidee over iets de waarheid is. Mensen zoeken naar waar ze bevestiging willen in zien. Hun bevestiging dat de wereld in handen is door een stelletje rijken met blauw bloed etc…

En gek genoeg krijgen de linkerzijde van de politiek in de meeste gevallen de schuld. Alsof die handvol rijken die de wereld zogezegd overheersen socialisten zijn.

De “domme” linksen worden vaak de pispaal van wat de “arrogante” ultrarechtse wereld veroorzaakt, lijkt me.

Ja. Zo zal de wereld er nooit beter op worden. Niet dat links de oplossing is voor een betere wereld of de waarheid in pacht heeft, maar het valt hier toch wel op dat deze website vooral ultrarechtse aanhang heeft.

IIS
IIS
Reactie op  Maarten V
1 jaar geleden

Beste @Maarten, je leeft nog te veel in de vorige eeuw en dat zal misschien iets met een hogere leeftijd te maken hebben? Je ‘wijsheden’ zijn sleets en uitgemolken, links is niet meer het links zoals het ooit de bedoeling was. Links is verworden tot een waanzinsdenkende idioterie. Rechts speelt hierbij totaal geen rol, juist omdat het logische, weldenkende, en zogenaamde liberale en zakelijke verstand van rechts ook verworden is tot krom, idioot en geestesziek links denken (voorbeeld: VVD en de kartel politiek) en is daarmee het geheel verwrongen tot gecontroleerd, fanatiek en gemanipuleerd fascisme in de linkse kookpot van de naxi EU.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Links is onderdeel van de 5e colonne. Deze heeft als opdracht een samenleving te slopen.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden

Vergat er bij te zeggen dat ook sommige rechtse groeperingen hier onderdeel van zijn.

cervantis
cervantis
1 jaar geleden

Jensen heeft gelijk, als uit een nieuwe studie blijkt dat de toren niet ingestort kan zijn door een vliegtuig, dan klopt er iets niet en is verder onderzoek noodzakelijk

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Rechts is de Controlled Opposition van Links, Links is de Controlled Opposition van Rechts, beide vertragen alles!

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Al die 9/11-complotdenkers nu na 18 jaar pas uit de kast komen, zijn alles behalve vlot(en oa. zoals Jensen). Maar goed, beter laat dan nooit en zou dit dan ook vooral voor de gehele internationale gemeenschap moeten gelden.

piet
piet
1 jaar geleden

WTC7 is toch net zoiets als 4 pannen op een gasfornuis zetten, en 1 verwarmen met een pit. En dan verwachten dat alle 4 pannen op het zelfde moment, in ongeveer 5 seconden tijd, van vaste vorm overgaan naar smeltvorm. Zonder kleurveranderingen te zien vooraf.

Van kantoorbrandje in WTC7 naar gesmolten staal in 5 seconden tijd.

NESNEJ
NESNEJ
1 jaar geleden

Laat het overduidelijk zijn hoe je het ook went of keert het was natuurlijk een aanval van de radicaal islam tegen de westerse wereld zegt Jensen?!
Ik begrijp dat M Atta in een vliegtuig vloog zegt Jensen?!

Maar je begrijpt niet meneer Jensen dat gebouw 7 daar niets mee te maken kan hebben met de zogenaamde kapers ?!
Dat is inderdaad een Controlled demolition wat al jaren lang gebleken is door demolition experts.
Vermeld gewoon even die onmogelijkheid op de BBC die vermelde dat jou bewuste gebouw 7 ook ingestort was terwijl het 20 min later pas instorte in een live uitzending, ja een onmogelijk foutje bedankt..
Zwaarst bewaakte gebouw van de wereld en geen camera opname en geen vliegtuigresten?

Je gooit er bewust een rookgordijn omheen en geeft bewust een verkeerde richting aan dit incident die de wereld veranderde.
Ik weet nu uit welk hout jij gesneden bent Jensen.

Klaassen
Klaassen
Reactie op  NESNEJ
1 jaar geleden

@NESNEJ Inderdaad laat dit zien wat een beginneling het is, op dit gebied ..maar ja je moet ergens beginnen..vele mensen worden wakker ( en worden is nog niet zijn ) dus laat ze maar ff.

Loek
Loek
1 jaar geleden

Zoals reeds al veel eerder op gewezen.

Als je denkt dat het mogelijk is om het juiste aantal slachtoffers te achterhalen van deze gebeurtenis, dan konden veel mensen best wel eens heel erg verbaasd zijn.

3000 slachtoffers waren in werkelijkheid bijna 10.000!!

x

Check Also

rutte

Rutte geconfronteerd met uitspraak over ‘domme’ demonstranten

Tijdens de toespraak van premier Rutte afgelopen ...

weltschmerz

Café Weltschmerz dreigt YouTube-kanaal te verliezen: ‘Keiharde censuur’

YouTube heeft opnieuw een video verwijderd van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x