Het Complot

Onderaardse steden en Agartha in de holle Aarde

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondergrondse steden als Agartha zijn gebouwd door Atlantiërs die na de val van hun continent naar de Binnenaarde zijn gemigreerd.

De Braziliaanse theosoof O.C. Huguenin opperde dat de Atlantiërs naar de ondergrondse wereld reisden met behulp van vliegende schotels.

Deze migratie naar de ondergrondse wereld staat in de Teutoonse mythologie bekend als de ‘Gotterdamerung’ of schemering van de goden. In de tijd van Atlantis vlogen vliegende schotels door de atmosfeer van de Aarde. Na de migratie naar het binnenste van de Aarde vlogen ze enkel nog door de interne atmosfeer van onze planeet.

Kernramp

Na de de nucleaire explosie in Hiroshima kwamen ze weer naar het aardoppervlak om een aanstaande kernramp te voorkomen.

Volgens de Griekse filosoof en schrijver Plato zonk Atlantis zo’n 11.500 jaar geleden. Enkele miljoenen mensen verdronken. Overlevenden vluchtten onder meer naar Brazilië waar hun nakomelingen nog altijd in ondergrondse steden verblijven.

In één van zijn boeken schreef Jules Verne al over de holle Aarde, een nieuwe wereld met haar eigen Zon, oceanen, land en steden van Atlantische origine. Verne stelt dat sommige Atlantiërs het continent voor de val ontvluchtten en ondergrondse steden in het centrum van de Aarde bouwden. Ter verificatie zou een expeditie kunnen worden opgezet waarbij men via de openingen bij de polen naar de holle Aarde reist.

Brazilië

Eén van de eerste Duitse kolonisten uit het Braziliaanse Santa Catarina schreef en publiceerde een boek in het Oudhoogduits over de ondergrondse wereld waarbij hij werd geïnformeerd door Indianen. Het boek omschrijft de Aarde als een holle planeet met in het centrum een eigen Zon.

Naar verluid wordt de Binnenaarde bewoond door een ziektevrije, lang levende beschaving fruitariërs. Deze wereld staat volgens het boek via tunnels in Santa Catarina en andere delen van Zuid-Brazilië in verbinding met het aardoppervlak.

De Poolse schrijver, journalist, professor en ontdekkingsreiziger Ferdynand Ossendowski beweerde dat de tunnels onder het aardoppervlak die onder de Stille en Atlantische Oceaan door lopen zijn gebouwd door de Hyperboreanen, een hoog ontwikkelde beschaving die superieure wetenschappelijke technologieën konden toepassen waar de moderne mens niets van weet.

Mongolië

In zijn boek ‘Beesten, Mensen en Goden’ deelt Ossendowski zijn eigen ervaringen in Mongolië waar het geloof in de onderaardse wereld Agartha universeel is. Aldaar begreep hij dat de hypothese van de holle Aarde niet alleen een mysterie verhult maar ook een reële kracht die het politieke leven van Azië stuurt en beïnvloedt.

De schrijver kreeg gedetailleerde informatie over de holle Aarde van Houtouktou Jelyl Djamsrap de Narabanch Kure. Het verhaal gaat dat zesduizend jaar geleden een heilige man in gezelschap van een groep mensen in de Aarde verdween en nooit terugkeerde. Niemand weet exact waar ze de ingang vonden. Sommigen zeggen dat het in Afghanistan was, anderen noemen India.

Er wonen miljoenen mensen in de onderaardse steden. Alle ondergrondse tunnels leiden naar Agartha. Sommige bewoners van de overstroomde continenten Lemurië en Atlantis schuilden in de ondergrondse wereld en bleven daar.

Onbekende voertuigen

De hoofdstad van Agartha wordt omgeven door villa’s van de heilige oude wijzen. Het doet denken aan de Tibetaanse hoofdstad Lhasa waar het Potalapaleis van de dalai lama’s is gebouwd. In vreemde, onbekende voertuigen bewegen de mensen van de Binnenaarde zich voort door de tunnels. De lama’s vonden er overblijfselen van deze voertuigen en rotstekeningen.

Toen de Oleten Lhasa verwoestten bereikte één van de regimenten Agartha en kreeg les in mysterieuze wetenschappen. Bepaalde stammen gingen Agartha binnen en leefden er honderden jaren. Later keerden ze terug naar het aardoppervlak en brachten ze kennis mee over bijvoorbeeld handlezen. Het waren de voorvaderen van de zigeuners.

Naar verluid leeft in het noorden van Azië een stam die nog vaak de grotten van Agartha bezoekt. De stamleden kunnen geesten van overledenen aanroepen.

Bron: Infinity.usanethosting.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x