Homepagina » Mens en Dier » 543.828 mensen roepen op tot onderzoek naar Bill Gates wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’
gates
Foto: CC0

543.828 mensen roepen op tot onderzoek naar Bill Gates wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid oproept om de Bill & Melinda Gates Foundation te onderzoeken wegens misdaden tegen de menselijkheid, is maar liefst 543.828 keer ondertekend.

Wanneer 100.000 mensen zo’n petitie tekenen, wordt het verzoek ingezien door de overheid en moet de president actie ondernemen.

De initiatiefnemers van de petitie wijzen erop dat veel vragen over de coronapandemie nog onbeantwoord zijn.

Modellen zijn erg gebrekkig

“Op 18 oktober 2019, enkele weken voordat het virus uitbrak in Wuhan, vonden er twee belangrijke gebeurtenissen plaats. De ene is ‘Event 201’, de andere de ‘Militaire Wereldspelen’ in Wuhan. Sindsdien wordt er vol ingezet op vaccins.”

Het gezicht van deze campagne is miljardair Bill Gates.

Gates, die geen medische achtergrond heeft, vertelt geregeld op tv dat grote bijeenkomsten pas weer mogelijk zijn als er een vaccin is. Een vaccin dat hij laat maken.

Wat vinden echte artsen van deze lockdownmaatregelen? Eran Bendavid en Jay Bhattacharya, professoren van de Stanford-universiteit, schreven bijvoorbeeld in de Wall Street Journal dat de modellen die ten grondslag liggen aan het coronabeleid, erg gebrekkig zijn.

Trackingsysteem

Gates wil mensen bovendien gaan volgen. Hij is namelijk voorstander van een trackingsysteem voor besmette individuen.

Microsoft is één van de oprichters van ID2020, een bedrijf uit San Francisco dat onlangs aankondigde te werken aan ‘biometrische identificatietechnologieën voor kinderen’ gebaseerd op ‘kinderimmunisatie’.

Microsoft werkt ook aan een cryptocurrency-systeem dat gebaseerd is op de activiteit van het menselijk lichaam. Het patent in kwestie, met het nummer WO2020060606, beschrijft manieren waarop signalen van het lichaam gebruikt kunnen worden om te meten of iemand zijn of haar aandacht richt op het uitvoeren van een bepaalde taak. Na verificatie van de taak krijg je uitbetaald in digitale valuta, zo is gedachte.

Griezelige ontwikkeling

Dit wordt natuurlijk afgedaan als complotdenken, maar het is hoe je het ook wendt of keert een griezelige ontwikkeling.

Een techmiljardair bepaalt dat de wereld op slot gaat en dat we pas teruggaan naar ‘normaal’ als er een vaccin voorhanden is. Hij wil de hele wereldbevolking vaccineren en vervolgens in de gaten houden. Het trackingsysteem en het cryptocurrency-systeem lijken rechtstreeks uit een dystopische film te komen. Is het dan vreemd dat zoveel mensen Bill Gates en zijn stichting op zijn zachtst gezegd wantrouwen?

[Strategic Culture Foundation]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem Warbout schreef:

  Misdadigers moeten ter verantwoording geroepen worden.
  Niet enkel Bill gates met schade brengen aan de gezondheid maar ook het regime Rutte/de Jonge en het R.I.V.M. met hun angst zaaien, leugens, vrijheid beroving, boetes uitdelen aan hen die een oplossing weten en willen doen maar tevens d.m.v. de farmaceutische maffia hen de mond snoeren.

  Walgelijk en dat kan allemaal zomaar zonder dat er wordt ingegrepen?

  86 likes
 • Aaltje schreef:

  Wij zijn geboren in vrijheid en hebben vrije keuzens om zelf te bepalen of wij gevaccineerd willen worden en niet Bill Gates. Hij moet niet op de plaats van God gaan ziten. Hij heeft duivelse bedoelingen hiermee.
  Laat hij zijn kinderen ook vaccineren? Het is een duivel van Lucifer.
  Wie zich laat vaccineren verliest zijn ziel aan de duivel.

  76 likes
  • Gezinusk schreef:

   Mooi gezegd. En gelukkig is Bill Gates wereldnieuws omtrent dit onderwerp. Ook zijn vaccinatie zal uitvoerig getest moeten worden. Zo niet, hou ik het liever op een kwart glas whisky op zijn tijd. En dan beveel ik Talisker aan van het eiland Skye.

   29 likes
  • frans schreef:

   #Aaltje,
   als het mag ; even wat verduidelijking, Je zegt; “Het is een duivel van Lucifer.
   Lucifer is wel de duivel, maar hij is juist de verleider-duivel! De begeerte de greed aanjagende Entiteit. De hebberige in ons. De Koning van de reclamewereld die ons verleid.
   De Satan, ook wel in vroeger tijden, en nu weer Ariman genoemd; Hij is het die wil vaccineren. Althans hij ziet de kans schoon om mensen totaal van hem afhankelijk te maken. Van de materie.
   Hij gebruikt hiervoor Gates. Ariman kenmerkt zich door grote koude, Gates heeft ijskoude ogen!
   Daaraan zie je dat hij mede-dogen-loos is!
   DE Satan Ariman heeft zich momenteel met de rekenkracht verbonden, dus met computertechnologie.
   Technologie die de artificiele mens gaat maken. En hij Satan/Ariman stelt zich enkel en alleen in verbinding met het pure dode materialisme. En AI is dood , hartstikke dood.
   En Satan/Ariman/ Gates, wil nu graag die nanochip middels vaccinatie in ons bloed hebben.
   M.A.W Ariman wil ons mensen loskoppelen van God en de Geestelijke wereld die ons altijd heeft gevoed met verdere ontwikkeling van ons bewustzijn/menszijn.
   Wij mensen staan tussen Lucifer en Ariman in; (wij staan niet zoals dat traditioneel wordt genoemd tussen het goede en het kwade of dat we daar tussen moeten kiezen! Lucifer lokt ons naar de aarde, (paradijs, de slang, Ariman wil ons ketenen aan de aarde, (Gates)! (Betekent Gates niet hek of hekken of tralies?!) Geen van beide gaat dat lukken als wij als hogere mens ons ontwikkelen. Uiteindelijk gaan wij als hogere mens Ariman en Lucifer bevrijden uit hun eenzijdigheid. En daarmee hebben we onszelf bevrijd.

   2 likes
 • densie schreef:

  mag ‘t ietsje meer zijn/worden, dan 543.228 mensen?

  let’s pray…and meditate on this!

  namaste!

  38 likes
  • exegese schreef:

   @densie, wees er maar van overtuigd dat er al lang veel meer mensen tegen Bill Gates zijn. Bovenstaand aantal zijn slechts de mensen die daadwerkelijk getekend hebben, er zijn er miljoenen die het mentaal onderschrijven. Dat is het doel, dat mensen gaan zien wat er werkelijk speelt en het lijkt te gaan gebeuren. Ze hebben hun hand overspeeld in deze !

   15 likes
 • Mark schreef:

  Gates wil mensen bovendien gaan volgen. Hij is namelijk voorstander van een trackingsysteem voor besmette individuen.

  Wie denk hij wel dat hij is deze VERKOPER !!
  Die tot de rijkste mensen ter wereld behoort en daarom denkt dat hij alles kan maken, je bent al door de mand gevallen en hoogmoed komt ten val in een tijd waar het internet de informatie doorgeeft van wie en wat jij uiteindelijk werkelijk bent : EVIL

  VERY IMPORTANT INFORMATION FOR YOU AND YOUR FAMILY!
  https://www.youtube.com/watch?v=ucQjH31H0jU

  30 likes
  • Peter snijder schreef:

   De man is GEEN medicus.
   De man is een verkoper.
   In India heeft hij niets dan ellende achtergelaten bij vaccineren .
   Hij komt dat land niet meer in.
   En hier, voor de Haagsche elite en het RIVM is hij een verdienmodel.
   Weg ermee,graag.

   39 likes
 • Elise schreef:

  En dit heeft dus allemaal plaats kunnen vinden door de privatisering wereldwijd. Macht is compleet overgeheveld naar zakenmensen en andere enge gasten, die dromen van totale controle/macht.
  Wij zijn geen land/staat meer. Onze burgerrechten/grondrecht zijn/is in de prullenbak belandt.
  En nu? Je hebt altijd mensen die toch op vakantie willen met het vliegtuig en die nemen dan wel een vaccin enz. Dus krijgt het toch weer op een geniepige weg de doorgang.
  Wij moeten gewoon ons landje nu meteen weer terug veroveren en andere landen/burgers moeten dat ook gaan doen. En dan niet tegen eigen bevolking, maar puur tegen beleid. En Rutte moet oprutte/plus adviseurs. En iedereen die eigen belang voor heeft laten gaan voor burgerbelang. Hoop dat de politie ook mee wil gaan, ook zij hebben jarenlang moeten lijden onder de bezuinigingen.
  En mensen AUB niet gaan klikken. Dit moeten we echt samen gaan doen voor onze kinderen/kleinkinderen.
  Ander systeem, daar horen wij ook over mee te beslissen.

  23 likes
  • Luc schreef:

   Mijn hond heeft een chip in zijn lijf. Wij mensen lopen achter. Indien de chip van mijn hond alle info over hem en zijn where abouts zou doorgeven zou ik die meteen laten plaatsen. Voor het welzijn van men hond. Dat nu de eerste de beste dictator precies iedereen die hij niet moet er kan uitpikken en lynchen is een risico. Ok. Maar daarnaast zijn er alleen maar voordelen. We spreken mekaar over 5 jaar. Maar eigenlijk weet Google al alles…so? Zet de G5 maar weer aan.

   0 likes
   • Sjonnie schreef:

    Je vergelijking gaat mank. honden vinden dictators ok, mensen niet.

    7 likes
   • Tony schreef:

    Hoi Luc, je kunt alle chips in je lichaam krijgen van mensen die dit zelf niet willen hebben. Daarna kun je gaan zwemmen en dan zien wij wel of je nog boven komt en wat je dan evt. nog te vertellen hebt.

    In tussen liggende tijd zou je het best onder zo’n 5G mast kunnen gaan wonen. Dan krijg je zo veel straling, dat wanneer jij samen met al die chips op de bodem ligt, je over duizenden jaren nog te traceren bent.

    1 likes
 • densie schreef:

  oh sorry, hihi…typefout:

  600 meer dan daar in mijn reactie staat!..

  ik voel met heel mijn hart, dat dat aantal groeien zal!

  15 likes
 • Ton schreef:

  vaccines have never been tested for quality and have had no proven safety or effectiveness for over 30 years.
  They demanded the relevant government documents proving that all federally approved vaccines had been tested for quality over the past 32 years — and there were NONE! Zero, zilch, nada!

  https://c-vine.com/blog/2020/04/24/who-cdc-gates-defunded-criminal-war-crime-trials-vaccine-fraud/

  Tadaaaaaa

  15 likes
 • rop schreef:

  Goede zaak en reken maar dat deze man wel wat te verbergen heeft
  En ja ,bepaalde films brengen mensen op gedachten ,en als je geld genoeg heeft kan men dat ook [misschien]verwezenlijken ,als je maar genoeg gekken en hielenlikkers achter je hebt staan.

  13 likes
 • Lydia schreef:

  Deze man is gevaarlijk een onderzoek naar hem is noodzakelijk.

  12 likes
 • exegese schreef:

  eindelijk komen er meer mensen bij zinne.

  6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Die gek met zijn bende zit er ook achter.

  6 likes
 • Sjazon schreef:

  En het resultaat van een onderzoek zal zijn…………dat Gates heel veel kinderen van ernstige ziektes en van de dood heeft gered en tot Wereldredder moet worden verklaard.

  3 likes
 • Kritische Denker schreef:

  Wat mij hier vooral opvalt is het feit dat werkelijk niemand het hier heeft over het in mijn ogen allerbelangrijkste. En dat is volgens mij het patent nummer. Wel te verstaan WO 2020060606.
  Dit lees ik alszijnde WO = World Order 2020 en bij de nummerologie vallen de nullen in deze reeks weg en komt er dus te staan 666. Met andere woorden “The Number of the Beast” (Behoeft geen uitleg lijkt me).
  Dus ik zou zeggen, denk daar maar eens over na!!!!!!

  2 likes
 • m.koningen schreef:

  Geen een van de adviessen klopt medisch het is net alsof de richt lijnen gesouffleerd worden door iemand met geen medische of universitaire opleiding of een medische autodidact die geniale oplossingen heeft uitgevonden na een leven vol zelfstudie.Maar het is bull crap van een zaken man die een tweedehands auto[oud frouke altijd garage] verkoopt die de volgende straat niet haald en geen garantie natuurlijk.
  Graaf Vlad wist er wel raad mee heel lang geleden.

  nu koffie met vit D3,C en Zink weg gespoeld met tonic.
  Mvrg,Marcel

  1 likes
 • x

  Check Also

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >