CoronaMens en Dier

Fleur Agema over coronaregistraties: ‘We zijn genept’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Vanaf deze week houden de ziekenhuizen bij hoeveel patiënten mét en hoeveel dóór corona in het ziekenhuis zijn opgenomen. Veel ziekenhuizen tellen positief getesten mee als coronapatiënt.

Volgens de eerste aanwijzingen ligt ongeveer één op de drie patiënten die geregistreerd staan als coronapatiënten om een andere reden in het ziekenhuis, schrijft de Volkskrant.

Onder meer het UMC Groningen, het Erasmus MC en het Amsterdam UMC stelden vast dat een derde van hun ‘coronapatiënten’ daar ligt vanwege een andere reden. Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) maakt zich kwaad. “We zijn genept,” schrijft ze op social media.


Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “Wat een verrassing! Wat een jaar geleden al zichtbaar was in het verschil tussen de gegevens van Stichting NICE en de gegevens van de GGD. Alle golven, behalve de eerste golf, bestaan enkel op papier. Maar wie toen durfde om dit te benoemen, was gek en moest z’n mond houden.”

Verkeerd geïnformeerd

Ook bij onze oosterburen worden patiënten met een positieve test als coronapatiënt geteld. Dus ook wanneer ze worden opgenomen vanwege een gebroken been. Tot 60 procent van de cijfers is onjuist, constateert data-analist Daniël van der Tuin. “Hierdoor is het Duitse publiek lange tijd verkeerd geïnformeerd over de druk op de ziekenhuizen door coronapatiënten.”

Flinke kritiek

De Duitse media schrijven dat slechts de helft van de ‘coronapatiënten’ in de deelstaat Saarland was opgenomen dóór corona. In de deelstaat Bremen werd zelfs 60 procent van de ‘coronapatiënten’ ten onrechte opgenomen in de statistieken. De autoriteiten krijgen flinke kritiek op de manier waarop zij coronapatiënten registreren.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
1 jaar geleden

we moeten nieuwe complottheorieën hebben, de oude zijn allemaal uitgekomen

ADAM
ADAM
1 jaar geleden

En nu nog welke er wel en niet gevaxt zijn.

Tom Poes.
Tom Poes.
1 jaar geleden

Liegen en bedriegen, om die vaccins ons door de strot te duwen.

Elise
Elise
1 jaar geleden

Allemaal opstaan aub.
Las net dat de Efteling maar 5 miljoen mensen per jaar mag ontvangen. Dat betekent dat de prijzen enorm gaan stijgen en dat alleen rijke mensen daar nog naar toe kunnen gaan. En dat door nep data beleid.
Kun je wel zeggen: dan ga je daar niet meer naar toe, dan ben je ook fout bezig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

139
0
We lezen graag je reactie!x