Mens en Dier

PVV-Kamerlid Edgar Mulder op het Malieveld: ‘Niet de boeren moeten weg, maar dit kabinet moet weg!’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

We zijn in een hele rare, foute film terechtgekomen, zei PVV-Kamerlid Edgar Mulder donderdag bij het boerenprotest op het Malieveld.

Het is een hetze

Hij drukte de boeren op het hart dat Nederland achter hen staat. “Dat kun je heel makkelijk vergeten en dat komt door die hetze die gevoerd wordt, iedere dag die onzin in de media over stikstof en veestapels. En dan is het weer te droog en dan is het weer te nat.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het is allemaal de schuld van de boeren. Het is een hetze. En het is een hetze van dit kabinet en dat is omdat dit kabinet de agenda van D66 uitvoert. En dat is een agenda van boerenhaat. Het is pure, pure haat,” benadrukte Mulder.

“Vergeet nooit: gewoon Nederland steunt jullie,” aldus het Kamerlid. “Niet de boeren moeten weg, maar dit kabinet moet weg!”

Het is niet normaal

We moeten ook niet normaal maken wat niet normaal is. Het is niet normaal dat er in de Tweede Kamer gediscussieerd wordt over het onteigenen van boeren. Het is niet normaal dat we praten over het onbetaalbaar maken van melk en vlees. Het is niet normaal dat we een biertje gaan verbieden, aldus Mulder.

“Wij moeten af van dit kabinet. We moeten af van Kaag en Rutte,” zei het Kamerlid.

4.9 212 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan van de Zee tot het Land
Jan van de Zee tot het Land
9 maanden geleden

Gezonde stront drijft.
Gezocht: putjesscheppers.

Avax
Avax
9 maanden geleden

Zo is dat Mensen kom in verzet, jullie zien toch dat ze gewoon doordenderen met hun WEF agenda uit te voeren. Ze hebben letterlijk schijt aan ons als volk, ze zien ons als last, als lastge insecten. Ze vergiftigen ons dagelijks, kijk alleen maar eens iedere dag naar de lucht en zon, onder het mom van geoengenering en chemtrails, besproeien ze ons dagelijks met gifstoffen als grafiet, barium, alleminium en alle andere chemicalien, en dan willen ze ons een electrisch autootje en zonnepaneeltjes daanpraten.Zet ze af!

Diana
Diana
9 maanden geleden

Ze zijn landverraders oppakken onder Ede laten verhoren samen met Hugo en ernst Ze prikken mensen lek

Annette
Annette
9 maanden geleden

Ik ben het uiteraard in grote lijnen eens met wat Edgar Mulder zegt, met één kleine kanttekening: Hij zegt dat voornamelijk het D66-beleid wordt uitgevoerd.

Maar het ligt ietsje anders. Er wordt beleid uitgevoerd in opdracht van het World Economic Forum, de Europese Unie, de Verenigde Naties en de Wereld Gezondheids Organisatie.

In één zinnetje te vatten: NEDERLAND is bezet gebied en regering en Tweede Kamerleden zitten er dus alleen maar voor de Bühne, oftewel voor spek en bonen.

Gedurende de Tweede Wereldoorlog was het voor de bevolking van Nederland in ieder geval duidelijk. Duitsland had de oorlog verklaard, viel Nederland binnen en vanaf dat moment waren wij bezet gebied.

NU, anno 2023, zijn wij OOK bezet gebied, maar zo’n 80% van de Nederlandse bevolking heeft daar geen flauw idee van.

Zoals ik ernaar kijk, is het probleem zó ongelooflijk groot, dat wij er echt niet zijn met het wegsturen, vrijwillig of gedwongen, van het huidige kabinet. Dan komen er gewoon weer nieuwe vazallen. Dat is al jaren het geval.

De top van de elite wereldwijd, dus de “jongens” en “meisjes” van BlackRock, VanGuard en State Street, waarin natuurlijk de Rothshields en al die andere monsters vertegenwoordigd zijn, moet “kaltgestellt” worden.

Volgens de vele berichten, die ik de afgelopen jaren heb gevolgd, is er wel een groep actief. Maar het is een Titanenklus en zal niet in een paar maanden opgelost zijn.

TOT die tijd zullen wij standvastig moeten blijven, nergens aan mee moeten doen en VOORAL proberen zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen in het leven.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x