Mens en Dier

Snoeiharde uithaal naar ‘farizeeër’ Gert-Jan Segers: ‘In de hel zal hij branden’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Gert-Jan Segers laat weten dat hij stopt als Tweede Kamerlid en politiek leider van de ChristenUnie. Volgende week draagt hij het fractievoorzitterschap over aan Mirjam Bikker.

Segers is 10 jaar Kamerlid geweest, waarvan zeven jaar als fractievoorzitter en politiek leider. In een brief schrijft hij dat het Kamerwerk veel van hem en zijn familie heeft gevraagd. “Het is één van de redenen om nu te stoppen,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gij dwaas

Op social media wordt Segers stevig aangepakt. Zo reageert financieel expert Ab Flipse: “Klus geklaard. Nederland is stuk. Alle andere verklaringen zijn voor de bühne en als excuses aan zijn God.”

De ChristenUnie zegt trots te zijn op de resultaten die onder zijn leiding zijn behaald, met name op het gebied van klimaat en bestaanszekerheid. Journalist Lucas Hartong: “Trots?! De eerste: een stikduur fiasco en de tweede: nog nooit hebben burgers er zo slecht voorgestaan in Nederland. Gij dwaas!”

In de hel zullen ze branden

“Eerst de volksvertegenwoordiging overbodig maken als coalitieslaaf en dan opstappen. Heel benieuwd naar zijn volgende baantje,” schrijft advocaat Hester Bais.

Oud-Statenlid Eelco van Hoecke merkt op: “Door de woordbreuk van Segers en zijn steun aan Rutte 4 konden Kaag en Rutte doorgaan met de sloop van ons land.”

Emile Ratelband trekt op LinkedIn hard van leer. “Eén woord: farizeeër was hij, is hij en zal hij altijd blijven. Net als Hugo en Wopke zich verschuilen achter christelijk geloof en ondertussen de maatschappij onder onze voeten afbreken! In de hel zullen ze branden.”

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Nu ben ik normaliter de laatste die de Bijbel zal gaan verkondigen, maar daar Segers ook al de Bijbel aanhaalde (als reactie op een boek aankondiging van Baudet), ben ik toch even gaan neuzen. Spreuken hoofdstuk 26, vind ik persoonlijk in het geval van Segers wel een interessant hoofdstuk.
https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/spreuken/26

De Rotterdammer
De Rotterdammer
1 jaar geleden

Hij is geen christen hij is 666 de uitvoerende van de duivel.

Tinus
Tinus
1 jaar geleden

Judas Seghers….eerst Nederland in de vernieling geholpen en nu verlaat hij het zinkende schip ! farizeeër ! 🤮🤮🤮

Maro
Maro
1 jaar geleden

Afgelopen jaren met verbazing naar deze man zitten te kijken. Valt me zo tegen van deze club. Zou de bijbel nog eens goed moeten lezen. Bah!!!

Back to top button
156
0
We lezen graag je reactie!x