Great ResetBuitenland

Ook gouverneur van Florida spreekt zich expliciet uit tegen World Economic Forum: ‘Mooi zo!’

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!

De elites die op het World Economic Forum bij elkaar komen denken dat ze de boel runnen en dat alle andere mensen slechts slaven of onderdanen zijn. Dat heeft gouverneur van Florida Ron DeSantis gezegd tijdens een persmoment.

“Ze zeggen dat ze zich bezighouden met klimaat, ESG (environmental, social, and corporate governance) en allerlei andere dingen. De regering-Biden wil af van gasfornuizen. Ben je gek? We hebben gasfornuizen nodig,” zei DeSantis.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Trekt achter de schermen aan de touwtjes

“Die kant moeten we niet op, maar dat is precies wat ze willen,” waarschuwde de gouverneur. “De westerse beschaving raakt hierdoor aanzienlijk verzwakt.”

Volgens DeSantis zit de Chinese Communistische Partij hier achter. “De elites zijn daar aanwezig, maar Xi (de president van China, red.) trekt achter de schermen aan de touwtjes.”

Bij voorbaat al gedoemd

Eerder zei hij: “Dingen als het World Economic Forum; dergelijk beleid is in Florida bij voorbaat al gedoemd. Ik wil niet de waarden van Davos in Florida.”

“Mooi zo! Na de premier van Alberta spreekt nu ook de gouverneur van Florida zich expliciet uit tegen het World Economic Forum als een organisatie die onze samenleving en onze waarden vernietigt,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Ga er voor FVD…de Nederlandse bevolking zal jullie op termijn dankbaar zijn. Wij moeten van die WEF ratten af. Dat ongedierte moet bestreden worden.

Rose
Rose
2 maanden geleden

In de prullenbak met DavosWef

PWM
PWM
2 maanden geleden

Lijkt me raadzaam om op de lijsten voor de provinciale verkiezingen aan te geven wie wel en wie niet banden met WEF heeft

Speelman .lj
Speelman .lj
2 maanden geleden

Er komt gelukkig steeds meer weerstand in de wereld ook in Amerika begint men wakker te worden , beter laat dan nooit .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x