Homepagina » Gezondheid » Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen
Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen
Foto: Facebook/Chloe Leanne Brookes

Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen

De documentaire ‘Sacrificial Virgins’, waarin wordt gekeken naar de gevaren van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix, won tijdens het Watchdog Film Festival in Australië de Best of the Festival-award en een award voor onderzoeksjournalistiek.

Onderzoeksjournaliste Joan Shenton zet in haar documentaire vraagtekens bij de veiligheid van het HPV-vaccin.

Beangstigend

Ze laat zien dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker kan leiden tot aandoeningen of zelfs sterfte.

Shenton zet ook vraagtekens bij het medische onderzoek dat is gedaan naar het HPV-vaccin en pleit voor meer wetenschappelijk onderzoek.

Ze zei dat het maken van een onderzoeksfilm soms nogal beangstigend kan zijn, omdat je werkt in de schaduw van machtige commerciële en politieke spelers die niet willen dat je gehoord wordt.

Slachtoffers

Shenton droeg de awards op aan de families van de slachtoffers die ze heeft gefilmd.

In de film zien we onder meer Chloe Leanne Brookes, die ziek werd na haar tweede injectie. Ze raakte verlamd en kan niet meer eten.

We zien ook Ruby Shallem, die verlamd raakte na het controversiële vaccin.

Geen bewijs

“De film toont aan dat er geen bewijs is dat de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix in de toekomst zullen beschermen tegen baarmoederhalskanker, omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat HPV daadwerkelijk zulke kankers veroorzaakt,” zei de filmmaakster.

“De film laat wel genoeg bewijs zien waaruit blijkt dat talloze jonge vrouwen wereldwijd neurologische schade hebben opgelopen na het krijgen van deze vaccins,” voegde ze toe.

Dat blijkt voornamelijk te komen door aluminium dat als hulpstof in de vaccins wordt gebruikt.

Opgedrongen

Toch worden ze opgedrongen aan hele bevolkingsgroepen in vele landen via nationale vaccinatieprogramma’s, aldus Shenton.

Het belangrijkste is volgens haar dat de vaccinatieprogramma’s worden stopgezet totdat onderzoek naar de langetermijneffecten is afgerond.

“We hopen dat ‘Sacrificial Virgins’ zal helpen om deze middelen van de markt te halen totdat onafhankelijk onderzoek laat zien dat de risico’s niet opwegen tegen de voordelen,” besloot ze.

Bekijk de documentaire hieronder in zijn geheel:

[IRF Films]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Ik ben zo blij dat ik mijn dochters uiteindelijk hier voor heb kunnen behoeden. Ten tijde van de andere vaccinaties was ik jammer genoeg nog niet op de hoogte van het jammerlijk gepruts en kwade bedoelingen van de vaccinatie-maffia. Ten hemel schreiend dat dit plaats kan vinden !

Elise
Elise
1 jaar geleden

Jij als ouder.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Het is inmiddels wel duidelijk dat al die vaccinaties niets met gezondheid te maken hebben, geen enkele vaccinatie. Ik vond de video van Alwareness met Desiree Röver wel interessante (en belangrijke) informatie weergeven. Die vertelde dat, als je kinderen gaat injecteren terwijl hun immuunsysteem niet volgroeid is dan krijgt het lichaam (heel) verkeerde signalen in de ontwikkeling. Dat lijkt mij van essentieel belang. Daarbij zei Desiree ook dat je niet wordt gevaccineerd TEGEN ziekten maar geïnjecteerd MET ziekten. En die geven dus een verkeerd signaal aan het lichaam in ontwikkeling. Dan klinkt het als een virus die het systeem verstoord, eigenlijk net als met computers maar dat biologisch. Dus komt het er op neer dan vaccineren een misdaad tegen de mensheid is. Daarbij is er wel eens gezegd dat de natuur zelf helemaal geen ziektes etc kent. Alle ziektes, alle virussen, zouden in laboratoria zijn gemaakt. Dus zijn die ook los gelaten in de buitenlucht anders zouden mensen niet ziek worden. Hier de video van Alwareness: https://www.youtube.com/watch?v=llo6YVDzHxw

x

Check Also

huisarts

Huisarts kreeg inspectie op zijn dak nadat hij deze e-mail had verstuurd over vaccineren

Eind vorige maand werd bekend dat de ...

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x