Homepagina » Buitenland » Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd
corona
Foto: CC0

Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd

In Noorwegen zijn 102 mensen overleden na toediening van het coronavaccin. Het gaat om oudere mensen die in verzorgingstehuizen woonden. Er zijn in het land 40.000 tehuisbewoners gevaccineerd. Dat betekent dat 0,25 procent van hen is overleden na de inenting.

Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix-Marseille Université in Frankrijk kwamen tijdens hun onderzoek in Israël uit op een soortgelijk percentage. Van de Israëlische 65-plussers die het vaccin kregen, overleed 0,186 procent. Volgens dr. Seligmann en Yativ is het coronavaccin van Pfizer voor ouderen 40 keer dodelijker dan het coronavirus. Zij spreken van ‘een nieuwe Holocaust’.

Terug naar Noorwegen. Het Noorse Geneesmiddelenagentschap heeft een speciale onderzoeksgroep gevormd die moet zien te achterhalen in hoeverre er een verband is tussen de sterfgevallen en de vaccinatie.

Onmogelijk om uit te sluiten

Volgens het agentschap is het onmogelijk om uit te sluiten dat bijwerkingen van de vaccins zoals koorts en misselijkheid de onderliggende aandoeningen van de patiënten hebben verergerd.

Normaal gesproken duurt het zo’n 10 jaar voordat vaccins getest en goedgekeurd zijn. Het mRNA-vaccin van Pfizer is in slechts 10 maanden ontwikkeld. Daarnaast is er nog niets bekend over de effecten die het op de lange termijn heeft. De technologie waar deze vaccins op gebaseerd zijn, bevindt zich nog in de experimentele fase en wordt in verband gebracht met ernstige bijwerkingen.

[Dr. Rath Health Foundation via Legemiddelverket]
4.7 62 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 maand geleden

Weer een zaak om snel in de doofpot te stoppen …

King of light
King of light
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Hoe geloofwaardig is de man op de zwarte lijst nog??? Kent ie ook de andere kant van het verhaal of wil ie dat gewoon niet horen?

Volgens Van Dissel is het te vroeg om het effect van vaccinaties te zien, maar, zo stelt hij wel: “Data uit Israël en het Verenigd Koninkrijk geven veel vertrouwen dat vaccins een uitweg bieden. (ANP)

MJR
MJR
Reactie op  King of light
1 maand geleden

Hoe durft die schoft dat te zeggen!Scheveningen dissel komt er aan!

Tom
Tom
Reactie op  King of light
1 maand geleden
Rob
Rob
Reactie op  King of light
1 maand geleden

In perspectief is dat de visie van het globalisme en de Great Reset/ NWO. De data uit Israël en Groot Britannië laten dan zien dat de vaccinaties een weg zijn om de Great Reset / NWO te realiseren. De puppets van de globalisten papegaaien de elite na. In een video werd iets van Claus Wattenstaafje getoond en die zei dat de Great Reset goed was voor honderden miljoenen. Lees 500 miljoen. Georgia Guide Stones en de NWO.. De Great Reset is de werkwijze om zover te komen. Mensen zijn altijd onderdeel van hun systeem geweest door het onderwijs. Dat systeem is aan zijn einde en nu slopen ze het versneld. Aangezien de mens alleen maar een functie of rol vervulde in dat systeem is de mens overbodig geworden en moet opgeruimd worden, samen met het systeem. Alleen die 500 miljoen mogen als ultieme slaven in een volledig nieuw technologisch systeem hier blijven. En het volk werkt gewillig mee.

Realistic
Realistic
1 maand geleden

Het is maar .25%…Dat is niet veel.Net zoals het percentage van de griepdoden.

Ikke
Ikke
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Niet veel maar bewust vermoordt door de ratten.en niet doorde griep Sars 2 ,maar vermoord door de elite nazi

Perm
Perm
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Maar dit is nog maar het begin. Wat is de werking op wat langere termijn? Die vooruitzichten zijn niet goed.

Jenny
Jenny
Reactie op  Perm
1 maand geleden

Dat is ook mijn grote zorg

MJR
MJR
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

0.25%vermoorde oma’s opa’s, familie, vrienden en kinderen!…………………..En jij zegt!
Het is maar! Wie ben jij? SCHAAM JE!
ER ZIJN POTDORIE WERKZAME MEDICIJNEN DIE VOOR 99+%WERKZAAM ZIJN, HOE DUIDELIJK WIL JE HET HEBBEN DAT HET OM PURE MOORD GAAT, HEB JIJ GEZIEN HOE MENSEN WAARONDER KINDEREN DOOD GAAN?
Ik ben een man en 59 jaar, en zag een meisje van veertien binnen 45 minuten stuiptrekken naar adem happen vechtend sterven!
Ik heb de hele dag keer op keer gejankt als of het mijn eigen kind was, WAS! ZIJ IS NAMELIJK DOELBEWUST ONNODIG VERMOORD! JOU SPIEGELBEELD ZAL ZIG DE REST VAN JOU TRIESTE LEVEN ROT SCHAMEN VOOR JOU!

Jenny
Jenny
Reactie op  MJR
1 maand geleden

Ik denk dat ze het sarcastisch bedoelde. Verhoudingsgewijs sterft ongeveer hetzelfde percentage aan Corona. Ook meest oudere mensen met onderliggende aandoeningen. Ben het verder wel eens met je. Het is vreselijk! Ik snap dan ook niet dat iemand z’n kind zou willen laten vaccineren hiertegen. Ik doe het zeker niet en zit wel in de “risicogroep” qua leeftijd.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  MJR
1 maand geleden

Dat is wel duidelijk dat bewust goedkope middelen worden verboden, omdat de WEF van Schwab depopulatie wil. Tuig dat hun ouwe moer nog aan de duivel verkoopt.
Met een beetje kritiek word je nog van je bed gelicht. Het trieste is dat veel kiezers hun huiswerk slecht doen.
Stem op hetzelfde soort schurken dat je al kent vanaf Hitler, argentijnse kolonelsregimes en verwachten dat het
goedkomt!
Napalm werd ingezet tegen het griekse
volk dat zichzelf ontdaan had van het juk van Hitler. Zoek deze vergeten oorlog door de amerikanen na op wellicht enkele sites op het gecensureerde internet. Het is nog steeds actueel, verzet is geboden!!!!

Edward
Edward
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Denk eerst nog eens goed na voordat je wat opschrijft.

onna
onna
Reactie op  Edward
1 maand geleden

geef myn porsie maar aanfikie

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Idiote wereld! Voor Corona met een sterfte percentage van 0,023% moest de hele wereld in lockdown. Bij de vaccinatie’s met een sterfte van 0,23 % 10x hoger is er niets aan de hand! Gewoon een bijwerking!!
Mensen ga gerust slapen de overheid zorgt voor u.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Dàt zei de minister van oorlog Hendrikus Colijn ook- op de zo langzamerhand legendarisch geworden toespraak- op de radio van 11 maart 1936. In mei 1940 vielen de Duitsers Nederland binnen…… Toen werden de mensen pas wakker maar toen was het al te laat. Zo het nu ook te laat is om van het corona schandaal af te komen. Dàt is nu veel te ver doorgeschoten om dat op een fatsoenlijke manier te beïndigen. Dàt kan nu alleen gestopt worden door er met de botte bijl in te hakken…….
Nu is het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking besmet met het “smet” virus…… Handen wassen, 1,5 meter afstand houden, muilkorf dragen, niet meer dan drie mensen in één ruimte, ‘s avonds opgesloten zitten in je eigen huis….. en nog veel meer van die onzin…… En zo is Jantje naar de bliksem gegaan.

Ceessie
Ceessie
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Zeg je dit ook als je geliefde hieraan komt te overlijden???

Karel I
Karel I
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Wat een schandelijke en sadistische uitspraak en bovendien zeer kortzichtig en onjuist. 0,25% TOT NU TOE in Noorwegen. Dat zijn bovendien de geregistreerde gevallen. Zoals we weten wordt hartfalen na vaccinatie wereldwijd als natuurlijk overlijden geregistreerd. Dus dat getal in Noorwegen van 100 v/d 40000 is vanzelfsprekend een druppel op een gloeiende plaat. Maar als je individuele gevallen afzonderlijk bekijkt is het anders. Amersfoort v/d 106 zijn 22 mensen DOOD BINNEN 4 WEKEN = 20,7%. In een Duits bejaardenhuis van 31 mensen 8 mensen DOOD dat is 25,8%. Schade door vaccin is nu al vele malen hoger dan bijwerkingen/schade van corona. Op het eiland Gibraltar had men in een heel jaar maar 3 corona gerelateerde overlijdens, nu na vaccinatie binnen zes weken zijn er 50 overlijdens wat ook onnatuurlijk het ‘normale’ sterftecijfers statistiek sterk overstijgt. Schaam je diep als je nog ets van een geweten hebt.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Iemand die de daden van massamoordenaars verijdelt belandt op het schavot. Degene die na vele doden
in verzet komt is waagt zijn leven. De voorzitters van de tribunalen zijn helden.

MJR van Toor
MJR van Toor
Reactie op  Karel I
1 maand geleden

Dank je wel, dank je wel!
Ik jank elke dag wel een keer met al de walgelijke misselijke ellende door die elite massamoordende ellendelingen!

Annette
Annette
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Hoe durf je 25% maar weinig te noemen. Je moet je ogen uit je kop schamen! Ik mag hopen dat je straks alle bijwerkingen zult krijgen als jij aan de beurt bent voor die prik. Ik gun je ze van harte. Bedenk maar eens dat er heel veel oude mensen zijn in verpleeghuizen die niet eens de keuze hadden. In Duitsland werden ze, als ze tegenstribbelden, door militairen vastgehouden. Een ongelooflijke schande!

Schrander
Schrander
1 maand geleden

Het is zo klaar als een klontje

Nathalie
Nathalie
1 maand geleden

Vind dit echt griezelig worden

DeVredelievende
DeVredelievende
1 maand geleden

Er wordt flink feestgevierd in bepaalde “Hoge” kringen
De Euthanasie (kroontjuhshoaxvid) injecties doen goed hun werk killing useless breathers
But wait for it ……….the best is stil to come , als zodadelijk bij alle slaafjes het inmuunsysteem het eigen lichaam van binnenuit gaat aanvallen en vernietigen
Satan klinkt veelvuldig de laatste tijd in deze “hoge” kringen van t laagste soort onder de mensheid

R W
R W
1 maand geleden

Oh oh wat geven we toch veel om onze medemens he. Eerst vergiftigen en vermoorden en dan pas wat onderzoekjes starten. Waar blijven de tribunalen? Kom op advocaten en juisten, de Ruttes, Jonges, Gates, Schwabjes etc! NORMAAL, NU!

Ikke
Ikke
Reactie op  R W
1 maand geleden

Die groep laat niets van zig horen zijn hier voor opgeleid en de money stroomd naar het Vaticaan zo als gewoonlijk

Ellis
Ellis
Reactie op  R W
1 maand geleden

Waar blijven de tribunalen? Reiner Fuellmich is al begonnen met het 2e Neurenberg tribunaal, samen met vele advocaten wereldwijd. Dit is de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit, zegt hij. Dit tribunaal is de enige hoop die we nog hebben en Fuellmich bijt zich als een terriër vast en laat nooit los ! En hoop doet leven.

Frans
Frans
1 maand geleden

Het vaccin is jaren en jaren lang onderzocht en ontwikkeld op zijn uiteindelijke werking!
Zo moest het zijn volgens het lab en hun samenzweerders!
Nu zeggen zij; het is genocide!
Nu moeten jullie weten dat het de bedoeling was om 4.5 miljard mensen te doden ; dat is Global -cide.
Gelukkig waren er veel goede mensen zowel aardemensen als mensen van buitenaardse origine
die de werking van de vaccins en van de tecnologische werking hebben teruggebracht tot zo goed als onschadelijk.
Zelf kunnen wij nu , nu de hogere frequenties Lichtinstroom enorm is onzelf in die hogere trilling brengen. Het maakt met een rotsvast vertrouwen hierin en door het uit te spreken de werking vh vaccin onschadelijk!
De Aarde, onze Moederaarde is van de Mens in wie goede wil de overhand heeft.
Onze Moederaarde heeft haar eigen ontwikkeling samen met de mens die op haar woont!
Zo zal het altijd zijn.
Hoe meer jij jouw innerlijk Licht ontwikkeld en toelaat hoe minder duister er kan zijn!
Wij worden wakker! En dat brengt Licht in de zaak.
Het Duister ruziet momenteel verschrikkelijk ze kunnen geen Licht verdragen .
Dus vechten ze met elkaar om het duister vast te houden.
Ze lossen zichzelf op in Licht.
Ze verdwijnen.
Wees niet bang. Angst haalt je omlaag en is voeding voor het duister. De Cabal. De illuminatie. Etc.
Schwab, de knecht van de duistere baas is al al zijn technogie, die hij nodig had voor
Wereldoverheersing kwijt en is vernietigd.
Het vraagt nog wat tijd voordat velen hun Licht hebben verhoogd.
Wakker zijn. Maar dan gloort er ons nieuwe Licht. Waarin het duister geen plek kan hebben .

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Frans
1 maand geleden

U mag nu weer met uw voeten terug op de grond komen hoor.

Vlinder
Vlinder
Reactie op  Frans
1 maand geleden

Helemaal mee eens. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker,maar helaas zijn er nog velen onder hypnose en moeilijk uit hun angst te krijgen.

Ina Koning
Ina Koning
Reactie op  Frans
1 maand geleden

Beste Frans, ik geloof ook dat het licht overwint en dat wij met z`n allen op weg zijn naar een hogere trilling oftewel vijfde dimentie. Toch zie ik niet graag dat onwetende mensen, waaronder ook familie onderuit gaat door die rottige vaccins. Er is ons een vrije wil gegeven waar hogere meesters niet zullen ingrijpen tenzij we daarom vragen, nochthans blijf ik waarschuwen en deel ik deze artikelen.

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Ouderen ,gehandicapten zijn de klos in deze bio oorlog de ratten die dit veroorzaken lopen vrij rond en nog lopen hier vele de regering achterna voor versoepeling op vakantie kunnen ..87 doden hier door codvid19 vaccin en nog gaan de oogkleppen niet open vd mondlap dragers en de vakantie burgers, hoe de fuck krijg je ze wakker met dit gif wat erin zit .dit is tog de bedoeling en stoppen die landen nu na zoveel doden in 193 landen ???of gaan ze vrolijk door

Dirk
Dirk
1 maand geleden

En overheden en farmaceuten proef geslaagd?

Johan
Johan
1 maand geleden

Inmiddels sommige familieleden en vrienden al geprikt. De rest van hen staat te popelen om ook geprikt te worden. Na een jaar lang vraagtekens te hebben gezet bij deze hele affaire en inmiddels officieel benoemd tot ‘wappie’, ben ik tinmiddels moedeloos en te boos om hen nog op deze berichten te wijzen.
Ken u dat gevoel?

Edward
Edward
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Ja, ben er ook mee gestopt om ze te informeren, het zijn mensen met enorme angsten. En de rede verliest het altijd van angst.

MJR
MJR
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Hou je taai Johan, sta 100% achter jou man.
En over je vraag, ken u dat ook, jammer genoeg wel ja, in een stad met zoon 50.000 mensen ken ik na een jaar maar 8 wakkere mensen! De rest die wakker zijn durfden er doodleuk niet vooruit te komen, dit is het ziekelijke spel van de elite criminelen!
Hou je taai!!!

Bibi
Bibi
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Ja dat gevoel ken ik helaas ook. . . . .
Je wilt ze wakker schudden en misschien wel “redden” maar als zij niet willen dan houdt het op.
Heel frustrerend!!!
Dicht bij jezelf blijven, meer kan je helaas niet doen
Sterkte Johan!

Elfin
Elfin
Reactie op  Johan
1 maand geleden

JA! Dat ken ik maar al te goed en ik heb me erbij neergelegd dat ik de schapen om me heen die nu nog niet willen zien niet meer kan overtuigen. Ze zien het zelf wel. Ik beraad me op een alternatieve toekomst, waarschijnlijk in een ander land want hier kan ik niet blijven. Zoveel is duidelijk. Ik weiger nu en voor altijd de spuit en elke vor van testen. Niks geen sneltesten: zo een samenleving moeten we met zijn allen nooit willen!!!

Tom
Tom
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Zeer herkenbaar, hier ook in de familie. Uren aan de telefoon proberen te overtuigen, vele linkjes gestuurd etc. Het maakt niet uit, totaal gehersenspoeld en volgende week gaat de eerste spuit in het oudste familielid. Week daarop de volgende. Het is echt om moedeloos van te worden inderdaad.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Mijn vader van 93 is al gevaccineerd (was tijdens de sneeuw, dus hopelijk is hij gestrand). Ik heb hem de tweede verboden. Hopelijk krijgt hij weer zijn oude eigenwijsheid terug.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Berichtjes plakken, Johan. Met korte inhoud
over de cijfers en feiten. Op straten en pleinen, winkels, voor zover ze nog open zijn.

Goebbels doctrine was altijd hoe groter de
leugens hoe meer aanhangers. Triest dat er
mensen zijn die denken dat ze denken.

Ellis
Ellis
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Jazeker ken ik dat gevoel……..en het voelt niet fijn. Ik ben al een wappie vanaf april 2020. Stuurde eens wat door naar familie. “Hoeft niet want wij lezen de krant”……(Volkskrant). Ik mijd het onderwerp.

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x