CoronaBinnenland

‘We worden een digitaal paspoort ingerommeld en de coronapas wordt hiervoor misbruikt’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Door de coronapas worden grondrechten van niet-gevaccineerden, en tegenwoordig ook van niet-geboosterden, ernstig ingeperkt, zonder dat de werking of dringende noodzaak van de coronapas is aangetoond. Dat zei Kamerlid Wybren van Haga bij het debat over het Europese coronatoegangsbewijs.

“We weten dat de EU zichzelf altijd promoot als noodzakelijk voor het vrije reizen tussen de lidstaten, maar dat wordt nogal kafkaësk als de minister schrijft dat de coronapas juist nodig is om het vrije reizen te bevorderen,” zei Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Het tegendeel is waar. Het vrije reizen wordt juist beperkt door de coronapas,” benadrukte het Kamerlid. Zijn partij BVNL is tegen de verlenging van de coronapas na 1 juli ‘omdat dit een verkapte vaccinatieplicht is en een reisverbod voor Nederlanders die hun gezonde verstand gebruiken’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zoveelste blanco cheque

“Het is ook niet meer uit te leggen,” zei Van Haga. “Een minister die schrijft dat de epidemie nog niet voorbij is, terwijl hij zelf nota bene alle maatregelen heeft opgeschort omdat ze niet meer nodig zijn.”

Hij wees erop dat de infrastructuur voor de coronapas – testen, prikken, softewareonderhoud – met deze verlenging in stand moet worden gehouden. “En dat kost geld. We weten al dat er op de VWS-begroting 29,4 miljoen euro is uitgetrokken voor doorontwikkeling van de coronapas, maar er komen nog allerlei kosten bij, schrijft de minister op 25 februari. Pas later horen we hoeveel dat precies is.”

Dit is de zoveelste blanco cheque, aldus Van Haga.

Testcase

In een EU-voorstel van juni 2021 met daarin allerlei aanpassingen van de digitale EU-identiteit lezen we dat het invoeren van deze digitale EU-identiteit 30 miljard euro gaat kosten tot 2027. Het coronatoegangsbewijs wordt genoemd als testcase voor deze zogeheten eID.

BVNL is van mening dat we een digitaal EU-paspoort worden ingerommeld en dat de EU-coronapas hiervoor wordt misbruikt, zei Van Haga. “Nederland dient hierin haar soevereiniteit te behouden.”

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

Waarom de 29.4 miljoen besteden aan de zorg ipv een volslagen imbeciel digitaal paspoort? Wat is er mis met ons oude vertrouwde paspoort? Vrij rijzen krijgt nu wel een hele nare bijsmaak… met zn allen niet meegaan.. als je niet meedoet dan stort het in.. alles staat en valt met de acceptatie… helaas zijn er te veel (domme) makke schapen die zich door deze psychopaten late leiden (lijden)… Alles wat je lief is raak je kwijt…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wybren van Haga, je hebt natuurlijk hartstikke gelijk, maar HOE gaan jullie en wij dat tegenhouden?

Het feit is nu eenmaal, dat iedere poging van de oppositie geen enkel positief resultaat oplevert. En waarom? Omdat de regering met zijn vier partijen VVD, D66, CDA en Christen Unie duidelijke afspraken hebben gemaakt om ten koste van alles één front te vormen.

Als je er goed over nadenkt, is het toch totaal bezopen, dat zelfs als de rest van de Tweede Kamer met z’n allen tegenstemt, er met 76 stemmen (nota bene 1 stem meer dan de helft) toch iedere wet wordt doorgevoerd.

Zoals IK er naar kijk, heeft iedere persoon (man of vrouw) in de regering zijn of haar ziel aan de duivel verkocht.

HOE kunnen deze lieden ’s avonds nog in de spiegel kijken of überhaupt nog rustig slapen, WETENDE dat zij dit hele land met zijn voor een groot deel naïeve bevolking totaal de vernieling in helpen?

Toch heb ik het idee, dat die hele oorlog in de Oekraïne (niets anders dan het opruimen van nazi’s door Poetin met zijn Russische troepen) ook voor ons het tij nog wel eens in positieve zin zou kunnen keren.

Vorige week schreef ik al over de chemtrails. Ik kreeg daar toen zowel positieve als negatieve reacties op.

Voor alle sceptici: hebben jullie de afgelopen tijd OOIT zoveel dagen achter elkaar de zon zien schijnen?

NU: ik niet.

Even off topic, maar toch heel leuk om te delen.

Vorige week is het nieuwe boek van Thierry Baudet uitgekomen: Het coronabedrog.
Ik had het al vroegtijdig besteld en heb het inmiddels in huis.

Gisteren werd bekend, dat dit door de MSM geboycotte boek maar liefst in één klap op de eerste plaats van de bestsellerslijst is beland.

Wat een geweldige overwinning en HOE duidelijk, dat Forum een enorme aanhang heeft.

Bol.com had in eerste instantie geweigerd om dit boek te verkopen, maar kiest nu, waarschijnlijk vanwege het grote succes, eieren voor zijn geld.

Zij willen graag een graantje meepikken, maar voor ieder die dit boek wil lezen: bestel het bij Amsterdam Books.

Bert
Bert
2 jaren geleden

Ik werk in de It en 29,4;miljoen in een krankzinnig bedrag. In ieder geval voor dit doel. God mag weten wat de uiteindelijke bedoeling is.

Na de Corona scam, de scam de oorlog in Oekraïne kan deze scam er ook nog wel bij denken ze zeker, bereid je maar voor dat we een derde wereldland worden. Allemaal gepland. Inclusief hongersnood.

Of we zeggen “ nu is het genoeg geweest” maar dat moeten we met z’n allen doen. Maar we zijn niet met z’n allen. Dat hebben we gezien aan de krankzinnigen die een experimenteel goedje in hun lijf laten spuiten. Mogelijk zijn ze nog genetisch aangepast ook. Wat een land, wat een volk.

Liberté
Liberté
2 jaren geleden

Wat een hardnekkige sukkels!

Het Is geen vaccin (zou al ongezond genoeg zijn) maar EXPERIMENTELE INJECTIES!!!!!!

Dit is geen nuance maar een groot verschil.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x