Binnenland

Transparante politiek

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De volgens velen meest opmerkelijke partij die op woensdag 12 september aanstaande meedoet aan de Tweede Kamerverkiezingen is de SOPN.

Deze nieuwe beweging wil transparante politiek bedrijven, en moet daarom niets hebben van de gebruikelijke achterkamertjespolitiek van de oude partijen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Om daarbij zelf het goede voorbeeld te geven kiest de SOPN bewust voor maximale transparantie bij het opstellen van haar partijprogramma. Op vrijdag 25 mei verschijnt de eerste versie van dit programma openlijk op het internet. Daarna staat het iedereen vrij om hierop te reageren. Deze reacties zullen vervolgens worden verwerkt in volgende versies, totdat het gros van de betrokken kiesgerechtigden zich voldoende kan vinden in de uiteindelijke verwoording van dit partijprogramma.

Rond speciale themagebieden zijn er binnen de SOPN diverse werkgroepen gevormd. Het doel van deze themagroepen is om in samenspraak met alle betrokkenen te komen tot concrete, werkbare verbetervoorstellen. Samen met het manifest van de SOPN vormen de beleidsvoorstellen vanuit deze werkgroepen het vertrekpunt voor de formulering van het SOPN-partijprogramma.

De schrijver van dit programma is allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp. Hij heeft zich tevens kandidaat gesteld voor de komende verkiezingen.

Reacties naar aanleiding van het partijprogramma kunnen vanaf 25 mei worden gemaild naar [email protected]

Download hier (pdf) ons manifest.

Meer informatie: SOPN.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x