Binnenland

Baudet sloopt staatsomroep NOS: ‘Dociel, volgzaam en braaf knikken voor de macht’

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is in Nederland een tekort aan beschermende middelen tegen het coronavirus in onder meer verpleeghuizen en de thuiszorg. FvD-voorman Thierry Baudet zei afgelopen week in een Kamerdebat dat het niet zo moeilijk is om binnen enkele dagen miljoenen gecertificeerde mondkapjes naar ons land te krijgen.

Hij had contact met een ondernemer en overhandigde een verbaasde minister De Jonge van Volksgezondheid de gegevens.

Het ministerie van Volksgezondheid liet vervolgens weten niet in zee te gaan met de ondernemer omdat de maskers volgens de NOS ‘niet zouden voldoen aan de Europese eisen’.

Lakeien van de macht

“Onzin!” reageerde FvD. “De Weense Artsenkamer bestelde er 200.000. Zijn ambtenaren bezig De Jonge te redden?”

De partij wil dat de beerput rond VWS nu opengaat en noemde de NOS ‘lakeien van de macht’.

“Door bureaucratie bij het ministerie van Volksgezondheid worden grote partijen mondkapjes geëxporteerd en niet in Nederland gebruikt. Er worden ook mondkapjes tegengehouden die in Oostenrijk wél massaal worden geïmporteerd.”

Baudet voegde toe: “Dit soort berichtgeving bij de staatsomroep is eigenlijk vooral ontzettend grappig. Het dociele; de volgzaamheid. Braaf knikken voor de macht. Journalistiek, anyone?”


Het opmerkelijke is dat het Landelijk Consortium Hulpmiddelen nu zelf 130 miljoen mondmaskers in bestelling heeft. Wanneer de maskers beschikbaar zijn, valt niet met zekerheid te zeggen, aldus een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

Rechts is net zo niet te vertrouwen als links. Deze man wou net als blonde dolly een lockdown. Ze zijn allemaal onderdeel van verdeel en heers.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

Mondkapjes zijn allemaal niet nodig voor griep. Is allemaal angstterreur en paniek zaaien. Hij brengt het zo leuk allemaal maar ook daar prik je snel doorheen. Links en rechts is verdeel en heers. Maar op de achtergrond zijn satanisten die aan de touwtjes trekken.

Willem
Willem
2 jaren geleden

En in het verloop hiervan, daar gaan we mensen, hier komt de grote klapper,
“De maatregelen uit de noodverordening schenden grondwettelijke vrijheden als het recht op vereniging. Tegen de Grondwet ingaan kan alleen als hier een wettelijke basis voor is. Dat is een noodverordening niet. De nieuwe wet moet dat beter regelen, waardoor burgerrechten (tijdelijk) ingeperkt kunnen worden. Dat kan betekenen dat burgers makkelijker gestraft kunnen worden als ze maatregelen niet opvolgen.”

Daar gaan je burgerrechten,

exegese
exegese
2 jaren geleden

Stuitende constatering inderdaad, vooral voor mensen werkzaam in de zorg. Tekenend ook hoe Den Haag een voorspoedig verloop en bestrijding van de crisis eerder tegen werkt dan bespoedigt. Enigszins vreemd dat FVD dit ongestraft in de publiciteit mag brengen. maar die controverse wordt met regelmaat gebruikt om de nodige verwarring te zaaien. Reden te meer om ze middels gigantische protesten in de toekomst het vuur aan de schenen te leggen. Dit hele zwikkie van smerige bedriegers in Den Haag moet inclusief het koningshuis zo snel mogelijk weg. Grenzen dicht, terug naar de gulden en tien miljoen inwoners en hooguit een samenwerkingsverband met een EEG zoals voorheen. Weg met de eeuwige hang naar oneindige groei en leve de behoefte tevreden te zijn met vrijheid en basale doch voldoende voorziening in levensbehoeften. Eerst vrijheid dan gezondheid en veiligheid, dat is de enige juiste volgorde.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x