BuitenlandCorona

3-jarig meisje overlijdt dag na coronavaccin aan hartstilstand, onderzoek gestart

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het ministerie van Volksgezondheid van de Argentijnse provincie Tucaman heeft laten weten dat er een onderzoek is ingesteld naar de dood van een 3-jarig meisje op 16 december.

Het meisje, dat een hartstilstand had gekregen, werd om 12.00 uur lokale tijd binnengebracht in het ziekenhuis. Artsen probeerden haar tevergeefs te reanimeren.

De 3-jarige Ambar Suarez had de dag ervoor, op 15 december, het Chinese coronavaccin Sinopharm gekregen. Politie en justitie onderzoeken de zaak. Er wordt onder meer een autopsie uitgevoerd.

Geen toegang tot kleuterschool

Miriam Suarez, de moeder van het kind, is ervan overtuigd dat het vaccin haar dochter heeft gedood. Zonder vaccin kreeg Ambar geen toegang tot de kleuterschool.

De moeder zei tegen Argentijnse media dat het meisje geen klachten had na de prik, maar de volgende ochtend flauwviel toen ze met buurtkinderen aan het spelen was.

“Ik ben er zeker van dat mijn dochter is gedood door het vaccin. Ze was gezond, zat vol levenslust en had geen gezondheidsproblemen,” zei de geëmotioneerde moeder.

[The Gateway Pundit]

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Onderzoek gestart, om vervolgens in de prullebak te verdwijnen. Nooit meer werd er nog over het voorval gesproken. Einde

logisch_denken
logisch_denken
1 jaar geleden

Wie weet nu nog niet genoeg ? Vaccineren om op het terras te zitten of even 2 weekjes Spanje in de zon kan je leven kosten.

Waarom kinderen vaccineren die geen enkel probleem hebben met het verkoudheidvirus ?

Wanneer worden de cijfers gepubliceerd van gevaccineerde corona doden ?

rop
rop
1 jaar geleden

Ja, naar de vaccin, volgt berouw.
Gedood door het vaccin, zegt deze Moeder nu, had ze beter op moeten letten, om dat vaccin niet te verstrekken of toe te staan, aan Haar kind, Er zullen wel meer domme Moeders volgen.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Verschrikkelijk.

De keuze is: ga je mee in het systeem of besluit je om uit het systeem te stappen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x