CoronaBuitenland

Twitterruzie met viroloog Marc Van Ranst gaat viraal: ‘Een kat in het nauw maakt rare sprongen’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen laat zich geregeld kritisch uit over het coronabeleid, tot grote frustratie van viroloog Marc Van Ranst, het gezicht van de Belgische corona-aanpak.

Die haalde op Twitter ongenadig hard uit naar Van Tellingen: “Je slaat de bal weer mis, Hans. Meer nog, je raakt niet eens de bal. Meer nog, je kwam zelfs niet in de buurt van de bal. Meer nog, je weet niet eens dat er een bal is. Meer nog, je kent er geen bal van, maar loopt hier wel al jarenlang te kankeren op alles. Want dat kan je wel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

U bent snel op uw teentjes getrapt

Vervolgens ontstond er een twitterruzie, die viraal gaat. Van Tellingen diende de viroloog van repliek: “Ah. Van Ranst reageert weer op mij vanachter zijn block. Geachte heer Van Ranst. Ik klaag nooit. Scheld nooit. U doet dat wel. Très chique. Vanachter uw block. U bent snel op uw teentjes getrapt. En doet uzelf tekort door gebrek aan decorum.”

“Je vertelt continu onzin, Hans. Gezondheidsgevaarlijke onzin. Ik heb daar totaal geen respect voor,” zei de viroloog. Van Tellingen: “Het lijkt toch echt dat het beleid de afgelopen drie jaar vele malen gevaarlijker was dan het virus zelf. Zie ook talloze (peer reviewed) onderzoeken. En gaat u nu uw wereldvermaarde collega’s Jay Bhattacharya, Martin Kulldorff, Sunetra Gupta en John Ioannidis ontkrachten?”

Ultrarechts reptiel

“Je vertelde net dat de vaccinatiecampagnes geen nut hadden, en dat, Hans, is gewoon klinkklare onzin,” beweerde Van Ranst. “Dat er drie of vier boosters nodig zijn (zeker ook voor jonge mensen) na de eerste twee prikken geeft wel aan dat aan het succes kan worden getwijfeld,” bracht Van Tellingen daar tegenin.

Van Ranst likete daarna een reactie van ene John, die Van Tellingen een ‘ultrarechts reptiel’ noemde.

Fauci Files

Huisarts Els van Veen adviseerde hem om geen enkele aandacht te schenken aan Van Ranst. “Binnenkort komen de Fauci Files openbaar. Het lot van deze topviroloog en onze Marion Koopmans hangt hiermee samen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen,” aldus Van Veen.

4.8 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ludger
Ludger
1 jaar geleden

van rants moet zich schamen. Kanker is een hele ernstige ziekte in tegenstelling tot cojona. Daar gaan jaarlijks wél miljoenen aan dood

Ron
Ron
1 jaar geleden

Van Ranst, ab oosterhuis (veearts),Koopmans alle komen voor het tribunaal te staan.

Kabonkel
Kabonkel
1 jaar geleden

Misschien dat Van Tellingen hem hiermee maar eens confronteerd,2009 mexicaanse griep!!
https://www.demorgen.be/nieuws/bvas-eist-ontslag-van-viroloog-marc-van-ranst~b5ea904e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Ron
Ron
1 jaar geleden

GOOGLE Van Ranst en congres eens. Je kunt ogenblikkelijk zien wie hier de bedrieger is. Hij gaat er zelfs prat op de oplichter.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x