Homepagina » Gezondheid » Vaccinatie is één van de meest bedrieglijke uitvindingen ooit. Immunoloog trekt aan de bel
Vaccinatie is één van de meest bedrieglijke uitvindingen ooit. Immunoloog trekt aan de bel

Vaccinatie is één van de meest bedrieglijke uitvindingen ooit. Immunoloog trekt aan de bel

Immunoloog Tetjana Oboekhanitsj heeft onderzoek gedaan naar de mazelenuitbraak in Quebec in 2011. Daaruit bleek dat 48 procent van de patiënten volledig was gevaccineerd tegen mazelen.

Tijdens een presentatie zei ze dat ze in eerste instantie dacht dat vaccins volledige immuniteit bieden en dat je op geen enkele manier een ziekte kunt krijgen als je gevaccineerd bent.

Ze zei dat ze tijdens haar aanvraag voor een Amerikaans burgerschap tot de ontdekking kwam dat ze in haar jeugd twee vaccins tegen mazelen heeft gekregen.

Eén van de meest bedrieglijke uitvindingen
Vaccinatie is één van de meest bedrieglijke uitvindingen ooit. Immunoloog trekt aan de bel

Tetjana Oboekhanitsj

Dat terwijl ze zich nog kan herinneren dat ze op 11-jarige leeftijd mazelen heeft gehad.

“Tijdens mijn opleiding was ik net als elke andere immunoloog erg enthousiast over vaccineren,” zei Oboekhanitsj.

“Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan, besefte ik echter dat vaccinatie één van de meest bedrieglijke uitvindingen is die de wetenschap ooit aan de wereld heeft opgedrongen,” voegde ze toe.

Meer kwaad dan goed

Vaccinatie doet onze kinderen meer kwaad dan goed, benadrukte ze.

Oboekhanitsj: “Vaccinatie biedt geen echte immuniteit. Vaccinatie is geen veilige en effectieve methode om ziektes te voorkomen.”

Dogmatisch

Ze zag ook hoe collega’s van haar, gerespecteerde immunologen, bepaalde onwelgevallige uitkomsten wegmoffelden.

Deze mensen stellen zich erg dogmatisch op en kunnen niet outside the box denken, aldus Oboekhanitsj.

[CE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Ja, mee eens !

Jimmy
Jimmy
1 jaar geleden

Mazelen in opmars: “Proficiat, antivaxers! Jullie droom is werkelijkheid geworden” zegt Viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) In HLN

‘Ook buiten Europa slaan mazelen toe, soms met zware gevolgen. Zo veroorzaakte een epidemie op Madagascar recent meer dan 900 doden.’ Zegt Marc zonder te vermelden dat in 2017 58% van bevolking reeds gevaxd was en dat er nog een enorme noodvaccinatie was uitgerold in 2018.
Evenmin zwijgt hij in alle talen over het feit dat Madagascar het hoogste aantal ondervoede kinderen heeft in Afrika, 47 procent. Die aandoening kan het risico op ernstige complicaties en de dood door infectie met mazelen verhogen, zegt de WHO.

Bron: https://www.independent.co.uk/news/world/africa/measles-outbreak-madagascar-children-death-vaccination-health-who-africa-a8780781.html

Louise
Louise
1 jaar geleden

Nou het is een leerzaaam avondje, de autist van Facebook gaat ( nep) verhalen over vaccinatie verbieden, en ja alle antivax verhalen kloppen natuurlijk niet…..AD
De morgen.be Er Is een onderzoek gestart naar allergieën bij cannabis, ja hoor daar hebben veel mensen last van,?
Natuurlijk kan een mens letterlijk over alles een allergische reactie ontwikkelen….
Waar ik ter plekke een allergische reactie op kreeg , was op geen stijl net er was kennelijk een politiek debat, tjee wat een domkoppen , natuurlijk was Wilders en Baudet de beste van de slechtste , maar wat een treurigheid ……….

Jets
Jets
1 jaar geleden

Ik heb als kind 2 keer de bof gehad en 2 keer mazelen.

Ik weet uit eigen ervaring dat vaccinaties NIET helpen en pas later kwam ik erachter dat ik gewoon voorgelogen was ….

Thomas
Thomas
Reactie op  Jets
1 jaar geleden

Je krijg maar 1 keer Bof en Mazelen in je leven. Als dit op een goede volgorde in de leeftijd En goed uit laten komen.
Een goede Mazelen krijg je wel verkoudheid, maar geen GRIEP.

Tis je boy annoniem
Tis je boy annoniem
1 jaar geleden

Al deze comments snappen niet hoe vaccinaties werken.
Vaccins bieden geen 100% garantie tegen ziek worden, dit wordt nooit geclaimed.

Hierdoor werken vaccinaties slechts wanneer er een hoge vaccinatie graad is. Wanneer mensen zich onthouden van vaccineren breken onder die mensen epidemieën uit, hierdoor komen wel gevaccineerde mensen langdurig in aanraking met de ziekte.
Sommige vaccines passieve immuunisatie dit betekent dat men niet zelf de antistoffen aanmaakt, deze immuunisatie vorm is dan ook niet voor eeuwig en neemt sneller af bij langdurig contact met de ziekte.

Wanneer mensen met getallen komen als 48 procent van de zieken waren gevaccineerd vergeten ze te kijken naar dit soort dingen.
Vooral wordt hierbij niet verteld wat de vaccinatiegraad van het gebied was. Als 80 procent van de mensen gevaccineerd is en 25 procent van de zieken was gevaccineerd dan heeft het vaccin mogelijk wel effect.

Dit artikel gaat niet in op de waarschijnlijkheid dat deze uitkomsten toeval zijn. Het negeert de vaccinatiegraad volledig en om het af te maken praten schijnbaar alle tegenstanders in dogma’s en wordt zonder ook maar 1 argument van hen te noemen heel de tegenstand verworpen.

Joris
Joris
Reactie op  Tis je boy annoniem
1 jaar geleden

dr. Toon Weisenborn wijst ons op een al lang bestaand artikel in The Lancet van Burnet:

Toon: Waarom succesvolle vaccinatie tegen mazelen niet immuun maakt

Het succes van vaccinatie tegen mazelen wordt bepaald door bepaling van de titer, de concentratie antilichamen die na vaccinatie in het bloed wordt aangetroffen. Als deze concentratie boven een bepaalde waarde ligt, dan wordt de gevaccineerde verteld dat hij/zij immuun is voor de mazelen. Is dat zo?

Volgens Nobelprijswinnaar Frank M. Burnet zou iedere arts moeten weten hoe besmetting met mazelen en de erop volgende ziekte verloopt. Dat schrijft hij in zijn befaamde artikel in the Lancet van September 1968 getiteld “Mazelen als wegwijzer voor de werking van het immuunsysteem” [1]. Ik geef nu de vertaling van Burnet’s beschrijving van besmetting en ziekte. De pagina’s uit het originele artikel zijn bijgevoegd.

“Mazelen is zeer besmettelijk en wordt kennelijk verspreid via druppelinfectie, waarna het virus aan het einde van de incubatieperiode vrijkomt in speeksel en dergelijke op de inwendige slijmvliezen. Het [virus] heeft een lange incubatieperiode van 10-14 dagen waarin het kind geen uiterlijke tekenen van ziekte vertoont. Het enige positieve bewijs van wat er tijdens de incubatieperiode gebeurt is de aanwezigheid van enorme veelkernige cellen in verscheidene lymfeweefsels. Deze [cellen] zijn karakteristiek voor mazelenwondjes zowel in het lichaam als in het laboratorium. Er wordt algemeen aangenomen dat er bij het begin van de infectie een minimale verwonding in een slijmvlies optreedt en dat het virus, wellicht via meeliften in een mobiele cel, een lymfeknoop bereikt. Daar vermenigvuldigt het virus zich en beweegt zich door gebruikmaking van lymfocyten vrijelijk door het lymfeweefsel in het lichaam. Vanaf de tiende dag komt virus vrij in de bloedsomloop. Het virus gaat op een aantal plaatsen zitten die zichtbaar worden als de spikkelige pukkeltjes en Koplik-vlekjes op inwendig slijmvlies. Een dag of twee later verschijnt de typische mazelenuitslag op de huid. Een paar dagen na het verschijnen van de huiduitslag zijn antilichamen aantoonbaar in het rondstromende bloed. Het virus kan niet meer worden aangetoond en de patiënt is niet meer besmettelijk. Wanneer een kind eenmaal is genezen van de mazelen is het immuun voor het leven.”

De belangrijkste zin in verband met vaccinatie is:

Een paar dagen na het verschijnen van de huiduitslag zijn antilichamen aantoonbaar in het rondstromende bloed.
Het virus geeft dus tijdens de hele incubatieperiode geen aanleiding tot aanmaak van antilichamen. Het laat zich niet zodanig zien dat dit deel van het immuunsysteem – het humorale deel – kan reageren. Dat betekent dat dit deel van het immuunsysteem ook niets kan uitrichten tegen het virus: ook al zijn de antilichamen er, het virus is buiten bereik ervan tijdens de incubatieperiode.

Succesvolle vaccinatie zorgt voor aanmaak van antilichamen. Het is duidelijk dat die aanmaak niets helpt tegen besmetting en incubatie. Het wordt een andere zaak als de vaccinatie “meer dan succesvol” is en het ingespoten virus het optreden van de ziekte veroorzaakt. Dan gaat het cellulaire, thymus-gerelateerde deel van het immuunsysteem reageren. Dat deel zorgt niet alleen voor de genezing maar ook voor de levenslange immuniteit, door aanmaak van geheugen-T-lymfocyten – T voor thymus-gerelateerd -, die door Burnet in zijn artikel “immunocyten” worden genoemd.

[1] Frank M. Burnet, “Measles as an index of immunological function”, The Lancet, September 1968.
bron: http://sci-hub.tw/10.1016/S0140-6736(68)90701-0

Joris
Joris
1 jaar geleden

Kortom, mazelenvaccinatie tijdens een uitbraak helpt niets.

Waarom heeft niemand het over levensreddende vitamine A?

CDC quote: Vitamin A deficiency affects the severity of illness and the rate of deaths associated with measles, and it is known to induce severe measles-related complications in children, delaying recovery and promoting xerophthalmia, corneal ulcer, and blindness (7,8,10). Acute measles precipitates vitamin A deficiency by depleting vitamin A stores and increasing its utilization, leading to more severe ocular injury (7,8). Vitamin A supplementation given to children with measles has been associated with better outcomes (7,8).
Source: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/18/9/11-1701_article

x

Check Also

vaccinatie

Onrust over vaccinatiekader Gezondheidsraad: ‘Enge ontwikkeling!’

Een vaccinatiekader dat is ontwikkeld door de ...

huisarts

‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’

In minder dan een jaar tijd zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x